{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Týmový GunGame Cup za dveřmi!

Napsal DarkMouse dne 21.04.2015 pro sekci CS 1.6
Na našich GunGame serverech se již hráči připravují na již druhý týmový GunGame Cup. Tento turnaj se bude odehrávat již příští měsíc a přípravy na něj již vrcholí. Více informací o turnaji a o tomto skvostném módě se dozvíte v tomto článku.

Po necelém roce jsme zpět a hráči na našich GunGame serverech se již chystají a trénují hráči na plánovaný týmový GunGame cup, který se má konat již v květnu (máj), vytrénuj i ty sebe i svůj tým a připojte se do akce a bojů! Neváhej, přihlas se do turnaje, dokud je čas a staň se králem našich GunGame serverů!

Mód je dělán takovým stylem, při kterém se naučíte a procvičíte si střelbu s mnoho zbraněmi, které můžete vidět i na dalších serverech a v běžné hře. Jednotlivé kola ve hře byly spojeny do jednoho dlouhého kola podobně, jako je to na Deathmatch serverech, jediný rozdíl je v tom, že ve hře postupně dostáváte za určitý počet zabití hráčů nové zbraně, které jsou mnohdy lepší než ty předchozí. Postupem na další levely zbraní je vaše šance na výhru větší a větší, ale nenechte se ošálit od lidí s obyčejným nožem. Tyto lidé vás chtějí většinou zabít jen pomocí nože a to způsobí, že ztratíte 1 level a oni naopak tento váš level dostanou. Při hraní přejdete nejen přes základní sekundární zbraně jako je USP, ale i přes primární jako je např. AWP, ale dokonce je zde i level, ve kterém musíte zabít hráče pomocí granátů.

 

V minulém ročníku tohoto turnaje zazářil tým Lotosový květ pod vedením Mexxe. Turnaj se odehrál jen za účasti sedmi týmů což bylo méně než se plánovalo. Nyní chceme větší turnaj a s ním i větší účast. Letošní turnaj se koná 9. a 10.5. vždy od 14 hodin (13:50 na TeamSpeaku). Aktuálně plánujeme na 9. (sobota) dát část skupinovou a na 10. (neděle) dát část vyřazovací, jednotlivé části mohou být upravovány těsně před turnajem! Turnaj se bude odehrávat na mapách gg_fy_ag_world_cs16, gg_crazy a gg_rtv a budeme hrát na serverech GunGame #2 a #3.

 

 Další podrobnější informace a registraci naleznete ZDE

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář