{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhodnocení 3. ročníku JailBreak Olympiády

Napsal DarkMouse dne 25.04.2015 pro sekci CS 1.6
Na JailBreaku se ve dnech 4., 5. a 19.4.2015 konal již třetí ročník JailBreak Olympiády. Tento turnaj je již za námi a jsou známy výsledky a výherci. Jak turnaj probíhal a kdo se stal vítězem se dočtete v pokračování článku.

Na JailBreak serverech se již v předchozích 2 letech konaly 2 olympiády, které organizovali různí organizátoři se svými pomocníky. Třetího ročníku se ujali dva organizátoři, kteří neměli s tímto turnajem v minulých ročnících nic společného. Tohoto turnaje se ujal 1 úplně nový pořadatel, kterého doplnil ještě jeden ze zkušenějších pořadatelů a ty si vybrali k sobě své pomocníky, kteří až na výjimky vykonávali svojí práci excelentně.

Turnaj probíhal po celou dobu poměrně v klidu a nenastaly zde nějaké veliké komplikace. Dohromady se během turnaje diskvalifikovali 4 hráči za jakékoli narušování turnaje a ostatní byli jen upozorněni nebo potrestáni přímo na serveru. U těchto hříšníků doufáme ponaučení do budoucna. Hrálo se ve 3 dnech (4. a 5.4. 1. kolo a následně 19.4. finále) dohromady na 2 serverech, těmito servery byl JailBreak #5 a JailBreak #8. Přípravy na turnaj zabraly asi +- 5 hodin čistého času, kdy se vymýšlely atrakce, navrhovalo bodování, dělaly tabulky a vykonávaly další úkony, které k tomuto patří. Z této 5ti hodinové přípravy poté vylezlo asi 8 hodin strávených na serveru s účastníky, kteří se pro sebe snažili vybojovat titul šampiona.

Dohromady se zúčastnilo 24 týmů, ze kterých 6 týmů svévolně ze soutěže odstoupilo a nebo bylo diskvalifikováno za jakékoli narušení turnaje. Do finále bylo posláno 12 nejlepších týmů, kteří postoupily z 1. kola. Jak již bylo zmíněno, na serverech jsme celkově za celý turnaj strávili asi 8 hodin, z toho 6 hodin v 1. kole, které na každém serveru trvalo asi 3 hodiny a z toho vyplívá, že v den finále jsme byli na serveru jen +- 2 hodiny a finále proběhlo bez větších komplikací.

V 1. kole měly týmy obrovskou šanci na postup do finále a proto také se některé týmy na nějaké atrakce vůbec nesoustředily a již jim bylo jedno jestli ji splní nebo ne. Ale bohužel, týmy, které si takto počínaly většinou do finále nepostoupily. Většinou jim k tomu chybělo pár drahocených bodů, které mohly získat právě na atrakcích, na které se nesoustředily. Nejnižší počet postupových bodů, se kterými se tým dostal do finále bylo 9 bodů. Do finále postoupily i týmy, které si měly dát těsně před finále rozstřel, ale z důvodu neúčasti všech týmů se mohly zúčastnit i všechny 3 týmy z rozstřelu. 

V 1. kole se popralo tedy 48 hráčů o možnost si zahrát ve finále, ale z těchto 48 hráčů se do finále dostala jen polovina hráčů, kteří hráli ve svých týmech. Na serverech se hrály 4 atrakce týmové a 4 individuální, ve kterých za tým bojoval jen jeden z hráčů. Nejvyšší možný počet získaných bodů byl 34 a tým s největším počtem bodů měl těchto budů 21, tento počet bodů byl překonán až ve finále, ve kterém mohly týmy získat méně bodů, ale tento počet bodů překonaly. 

Ve finále nám tedy zbylo pouhých 24 hráčů, ze kterých se dostavilo bohužel jen 16 hráčů, kteří si udělali čas a přišli si pro své týmy vybojovat čest a titul. Tyto týmy se utkali na 6ti atrakcích, 3 týmových a 3 individuálních. Na serveru ke konci začala houstnout atmosféra a na poslední mapě byla atmosféra již tak hustá, že se skoro dala krájet. Týmy byly nervózní, jestli právě oni se umístily na jednom ze třech odměňovaných míst. I přesto, že jsme se snažili týmy nachytat a tím jim trochu zvednout náladu, tak se pořadí nezměnilo a vítězi a titul pro sebe získal tým Hartzaků ve složení Smekin a dingi, kteří vybojovali 22 z celkových 25 finálových bodů.

 

Nyní nahlédneme na celkové umístění týmů z 1. kola. V seznamu jsou jen týmy, které se neodpojily ani nebyly diskvalifikováni.

A hned následuje finálové umístění týmů, které se našeho finále zúčastnily a zabojovaly si o titul.

Všem zúčastněným děkujeme za účast a na další turnaj se těší tým organizátorů v podání DarkMouse, Hoover, CheatersDie, M4rlb0ro! 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář