{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

MS v Hokeji 2015 na Gamesites

Napsal Whoik dne 26.04.2015 pro sekci GS
Ani tento rok nebude výjimkou a všichni zde na Gamesites se už těšíme na Mistrovství světa v hokeji a také na Tipovačku, ve které máte možnost změřit své tipérské síly s ostatními hráči. Více podrobností se dozvíte níže.

Tipovačka

Každoroční součást našeho Gamesites soutěžení je opět tady, už šestým rokem pro vás připravujeme Tipovačku, ve které budete moci tipovat nejen správné výsledky, ale také střelce či umístění jednotlivých týmů. Někteří z vás již vědí, jak tato tipovačka vypadá, pro ostatní zde máme menší popis.

Ve speciální sekci na foru, kterou naleznete úplně nahoře nebo na tomto odkazu budou zpočátku vypsány možnosti tipů na celkové mistrovství a poté každý den budete moci psát své nové tipy na jednotlivé hrací dny. To znamená, že netipujete všechny zápasy najednou, ale pěkně postupně vás tipovačka provede celým šampionátem.

Můžete tak reagovat na změny v sestavě nebo jiné složení útoků, které vám může podstatně změnit taktiku tipování střelců. Ačakoliv to vypadá složitě, není tomu vůbec tak. Stačí pouze vybrat ke každému zápasu tři střelce, správný výsledek a je to. Pak už nezbývá, než s napětím sledovat daný zápas a doufat, že právě vámi tipovaní hráči se dokáží prosadit.

Podrobnější informace vám přineseme ještě v další novince, a to 30.4., kde vám dáme odkazy na soupisky jednotlivých týmů, ať netipujete naslepo, jako tomu bylo v minulých letech, kdy se mezi střelci objevovali hráči, kteří na šampionátu vůbec nehrají anebo třeba brankáři.

Pořadí hráčů a správné výsledky zápasů budeme zapisovat zde, tak si budete moci přesně zkontrolovat, jak si v dané chvíli vedete.

Tipování

1) Tipování na celkové výsledky MS 2014 (do zahájení MS)

Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 15 bodů, tipnutí jednoho týmu správně 4 body)
Sestupující týmy [2 nejhorší týmy] (5 bodů, jeden tým 2 body)
Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
Nejlepší hráč turnaje dle kanadského bodování (7 bodů)
Jak daleko dojde Česká republika (3 body)
Jak daleko dojde Slovensko (3 body)

2) Základní skupiny (do zahájení MS)

Tipnutí přesného pořadí na konci skupiny (10 bodů)
Tipnutí přesného umístění daného týmu (1 bod)

3) Postupné tipování

Po skončení jednoho hracího dne, automaticky začne tipování na nový. Každému dni bude přiřazen 1 topic v dané sekci. Zápasy budou vypsány v jednotlivých topicích.

Tipovat se bude každý hrací den -

    Přesný výsledek zápasu [5 bodů]
    3 střelci z každého zápasu [1 bod za každého, 5 bodů za všechny správně]
    Uhodnutí vítěze utkání [1 bod]

Jak bude váš každodenní tip vypadat?

Usa - Rusko 3:0

Craig Smith
Justin Faulk
Paul Stastny

Mistrovství na Teamspeaku

Už minulý rok jsme se vám snažili zprostředkovat hokej také pomocí našeho Teamspeaku, abyste se mohli společně s ostatními přímo bavit a zažívat společně emoce. I tento rok pro vás máme nachystány roomky, kde se budete moci u jednotlivých zápasů scházet, doprovod vám při tom bude dělat audio stream z České televize.

Na našem teamspeaku (ts.gamesites.cz) jsou již vytvořené roomky (Téměř nahoře) věnované přímo šampionátu a přesně tam vás budou provázet svými komentáři k vybraným zápasům Peklo a Didi. Samozřejmostí je posezeníčko u každého českého a slovenského zápasu, další se pak budou vybírat dle zajímavosti.

Máme pro vás nachystány také soutěže, díky kterým budete moci získat VIP na Teamspeak nebo body k zisku VIP na servery. Proto neváhejte navštívit náš Teamspeak v průběhu mistrovství a zažijte spoustu zábavy i s ostatními fanoušky.

Turnaj

Mistrovství světa se po 11 letech vrací do České republiky a opět jej budou hostit Praha s Ostravou, konkrétně od 1.5. do 17.5. kdy je na programu finále. Česká republika odehraje svou základní skupinu v Praze, zatímco Slovensko najde útočiště v Ostravě.

Systém turnaj zůstává neměnný, týmy jsou rozlosovány do dvou základních skupin, přičemž každá čítá 8 týmů. Z každé skupiny postupují 4 nejlepší do vyřazovací fáze a poslední dva sestupují do nižší divize.

Tabulky vypadají následovně:

 

Již nyní můžete začít tipovat ZDE Na celkové výsledky Mistrovství světa, další dny budou přibývat topicy k jednotlivým dnům. Tipovačku ještě připomeneme 30.4. v další novince. Přejeme hodně štěstí a věříme, že se u tipů ejdeme v hojném počtu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5490x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář