{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Škola cska, díl č.7 - Jump

Napsal Egii dne 04.05.2015 pro sekci CS 1.6
Zatímco většinou neděle znamená, že nemusíme usedat do lavic, u nás toto neplatí, jelikož právě neděle je tím dnem, kdy je na programu Škola cska, díky které můžete dosáhnout takových znalostí ze všech módů, že už nebudete mít na žádném serveru problém ani s pravidly, ani s umístěním v tabulce. Tentokrát navštívíme Jump servery.

Než se pustíme do toho, co nás bude čekat tuto neděli v Jump sekci, zopakujme si, co jste měli možnost vidět minulou neděli, nebo níže ze záznamu. Minulý díl patřil módu Capture the Flag, tedy kradení vlajek, kterým nás provedl jeho HLSA BBoyStorm. Nebyl však jediným, kdo se v díle objevil, jelikož součástí byl také CTF Gather, kde se sešlo seskupení 10 adminů, včetně tří členů vedení.

Nejprve jsme si však vysvětlili, co mód CTF je, jaké jsou jeho možnosti, jaká je podstata módu a také jsme si řekli něco k pravidlům a různým vychytávkám. Pak jsme již ukázali taktiky a vlastně mód jako takový přímo v akci, kdy jsme se rozdělili do dvou týmů a sehráli na 16 vítězných kol gather.

V týmu teroristů se sešli hlavní admini Whoik a Peto, společně s BBoyem, Extremerem a Hooverem. Na druhé straně barikády stál Diaz, Vani, HTCInfo, AWPGamer a Mimi. Po chvilce se však utvořil over na straně teroristů, a tak se Whoik vyměnil s Mimim a opravdový boj mohl začít. Tato výměna se ukázala jako klíčová a nakonec tým vedený kapitánem Vanim dosáhl zaslouženého vítězství.

Zde můžete sledovat záznam live streamu z CTF módu:

 

Nyní si ale pojďme říct, jak bude stream vypadat zítra 3.5. ve 14:30. Jelikož Jump sekce má mnoho různorodých serverů, pokusíme se je navštívit všechny a všude si řekneme jak nejlépe daný mód zvládnout. To znamená jak vyskákat mapu nejrychleji, jak doskočit nejdále anebo jak se vlastně surfuje. Tím vším nás provede HLSA tohoto módu HTCInfo, kterého jste mohli slyšet už v minulých dílech školy cska.

Stream se bude odehrávat od 14:30 na adrese http://www.twitch.tv/whoan44

Plán vysílání:

1. díl - Úvod (Neděle 15.3.2015)
2. díl - Avatar (Neděle 22.3.2015) (https://youtu.be/JBRVrckkzXI)
3. díl - Jailbreak (Neděle 5.4.2015) (https://youtu.be/q_Et4uKotMU)
4. díl - COD (Neděle 12.4.2015) (https://youtu.be/JiA0WpG65h8)
5. díl - Furien (Neděle 19.4. 2015) (https://youtu.be/v8BPgLIvVpY)
6. díl - CTF (Neděle 26.4. 2015) (https://youtu.be/5L6skwbbD9I)
7. díl - Jump servery (Neděle 3.5. 2015)
8. díl - Gun Game
9. díl - Noví Zombie
10. díl - Warcraft
11. díl - Basebuilder
12. díl - Knife
13. díl - Fun servery
14. díl - Závěr

Stream se bude odehrávat od 14:30 na adrese http://www.twitch.tv/whoan44

Autor: Egii; Zobrazeno: 5012x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář