{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Úprava turnajů a soutěží 06/2015!

Napsal DarkMouse dne 15.05.2015 pro sekci GS
Jste příznivcem turnajů a soutěží, které se konají na GS? Pokud ano, tento článek je přesně pro Vás. Na GS bude spoustu nových věcí spojených s turnaji, jaké to přesně budou se dočtete dále ve článku.

Jak jste již možná vytušili z názvu článku, na GS se budou měnit a upravovat turnaje a soutěže, o které se již asi 6 měsíců stará Smokeyy s DarkMousem. Čekají Vás například změny jako je větší přehlednost v sekci na foru, ale také další věci, které se dotknou jen některých z Nás.


Již o řádek výš byl zmíněn nový vzhled sekce s turnaji a soutěži, který pro Vás bude více přehledný a bude v něm lehké najít přesně to, co potřebujete. Nový vzhled bude rozdělen na jednotlivé sekce, které zde máme, ale některé sekce se také spojí a budou mít turnaje společné. Bude zde také možnost podání stížnosti na některého z organizátorů, který něco na turnaji pokazil nebo prostě špatně rozhodl. Dále také přidáme topic, do kterého budete dávat vaše otázky a také jeden, který bude zaměřen na Vaše návrhy. Plánovaný vzhled této sekce by měl být následovný:

Další novinkou, která Vás čeká je stabilní ocenění, ale také stabilní systém trestů a blacklistů. Někomu udělá i radost to, že se budou mazat blacklisty jak organizátorů, tak hráčů (platí jen u těch méně závažných). 

Jednou z dalších znatelných novinek, která Vás čeká, jsou úplně nová pravidla jak pro hráče, tak pro organizátory a pořadatele. Tyto pravidla již budou podrobnější a budou se postupem času doplňovat o věci, které se zrovna naskytnou nebo o věci, které nás během nějaké doby napadnou.

A asi poslední novinkou, kterou poznáte je kompletní vylepšení turnajů a sledování toho, jak organizátoři pracují na turnaji a informace o tom, jak by vlastně měl probíhat. Pro obyčejné hráče nebo soutěžící to znamená, že turnaje se budou rušit jen z vážnějších důvodů a také se bude méně dodělávat přímo na serveru, toto předělávání občas vytvořilo i několika minutové zdržení, které bylo nepříjemné jak pro hráče, tak pro organizátory, kteří neměli dost času si své změny pořádně promyslet.

Ale bohužel Vás také čeká jedna z těch zpráv, za kterou sneseme opět neuvěřitelnou kritiku. S tímto updatem a touto úpravou musí přijít i kompletní reset vašich bodů získaných v turnajích, samozřejmostí je, že hráči s počtem bodů na VIP si tuto výhru budou moct vybrat a své VIP dostanou. Na to, aby si napsali o své VIP, budou mít hráči +- 2 měsíce, poté jeho VIP propadne a kód bude použit pro další výherce. Reset bude z důvodu zavedení absolutně nových tabulek, ve kterých se již bude více lidí orientovat a hlavně tyto tabulky již obsahovat zálohy a naše poznámky, abychom věděli, co jsme v nich vlastně upravovali a kdy. Pro vás to opět znamená větší spolehnutí na to, že Vaše body byly na 100% zapsány.

 

Podle našich záznamů bylo uděláno asi 15 odlišných turnajů, ze kterých se několik opakovalo. Na turnajích bylo zatím rozdáno jen za body 6x VIP a dalších 7-8 VIP čeká na svého majitele, kterému bude předáno poté,co si o něj požádá, poté následovali také turnaje, ve kterých bylo ocenění přímo ve formě VIP. Následovné turnaje byly nahlášeny a připravovány pro Vás od ledna 2015. Turnajů na GS je pomalu víc a víc, ale jsou méně a méně kvalitní, proto jsme se to touto úpravou rozhodli změnit, turnajů bude méně, ale zase naopak budou kvalitnější.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář