{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Jailbreak server na Gamesites!

Napsal Whoik dne 16.05.2015 pro sekci CS:GO
Včerejším dnem byl oficiálně spuštěn další server pro Counter-Strike Global Offensive, a je jím tolik oblíbený Jailbreak. Po dust2only a publicu je to tak třetí server této hry na našem portále a rozhodně se můžete těšit i na další přírůstky.

Jailbreak mód si za dobu svého působení zde na Gamesites získal řadu příznivců a stal se jedním z nejoblíbenějších módů v celé CS 1.6 sekci. A proto se není čemu divit, že jsme se rozhodli vytvořit Jailbreak server i na Global Offensive. Hra probíhá stejně jako na 1.6ce, ale přece jenom jsou tam určité změny, které si postupně zmíníme.

Základ tohoto módu, jak již název napovídá, je útěk z vězení. Na csku tento útěk znamená zůstat jako poslední vězeň naživu nebo případně pozabíjet všechny dozorce. Celou hru vede jeden hlavní dozorce, kterému se říká Simon. Na jeho pokyn musí vězni plnit různé úkoly, díky kterým se postupně zužuje pole vězňů. Ten, kdo zbyde poslední, má možnost si určit poslední přání, kde má na výběr různé druhy zbraní, kterými vyzve vždy jednoho z dozorců. Pokud si jako střelec nevěří, může si vzít na další kolo volný den.

 Pokud jste součástí dozorcovského týmu, máte možnost si na začátku kola napsáním do chatu /simon zajistit pozici hlavního dozorce. Nejlépe je si to nabindovat, jelikož na psaní nebudete mít dost času, protože zkušenější hráči využijí každou setinku vteřiny, aby byli rychlejší. Pokud se vám však podaří získat Simona, otevře se vám menu, které vidíte vlevo. Tímto menu ovládáte celý mód, můžete určovat kdo bude mít volný den, nebo zvolit nějaký herní mód apod.

 

Pokud vězni neuposlechnou příkaz Simona, budou zabiti a musí čekat do dalšího kola. Pokud plníte příkazy Simona bezchybně, hru si naplno užijete díky různým atrakcím na mapách. Můžete si tak zahrát fotbal, deathrun, jump anebo třeba basketbal s bombou místo míče.

Pokud nechcete být zrovna příkladným vězněm, můžete využít skryté zbraně anebo šachty k tomu, abyste utekli z dohledu dozorcům a vyvolali vzbouru. Ale pozor, pokud zaútočíte na dozorce, stanete se hledaným vězněm a dozorci vás tak mohou beztrestně zabít. Proto buďte při různých pokusech opatrní.

Při osnování vzbour vám může pomoci vězeňské menu, které otevřete napsáním /shop do chatu, díky kterému si můžete za nastřádané peníze zakoupit různé vymoženosti, které vám pomohou při souboji s dozorci. Peníze získáváte za zabíjení dozorců. Ať už při vzbouře nebo při posledním přání. Je tedy na vás, jaký styl hry si zvolíte. V menu si pak můžete pořídit lepší nože, které dávají větší damage, rychlost, abyste utekli dozorcům, volný den, díky kterému nebudete muset na nějaký čas poslouchat Simona a na závěr je v nabídce neviditelnost, díky které se můžete proplížit kolem dozorců nepozorovaně až třeba do zbrojnice, kde se zmocníte některé ze zbraní.

Nezapomeňte, že útok nožem neubírá dozorcům běžnou půlku života, ale pouze zlomek, stejně jako v 1.6ce. proto abyste ubírali více hp, si musíte pořídit jeden z lepších nožů právě ze shop menu.

Pokud si chcete užít Jailbreak mód tak, jako nikde jinde, navštivte náš server a věřte, že si užijete spoustu zábavy, kterou tento mód nabízí. Již teď se o vás stará početný admin team, který dohlíží nad pohodovým průběhem hry. A proto neváhejte, přidejte si do oblíbených, a připojte se na 

JAILBREAK #1 - 217.11.249.84:27361

JAILBREAK #2 - 217.11.249.84:27583

V další dnech, týdnech a měsících se můžete těšit na další zajímavé módy, které budou naprosto originální a zcela odlišné od jiných světových serverů. Nejblíže je v plánu Furien mód, který je na 1.6ce velice oblíbený a pokusíme se vám přenést stejnou zábavu i do Global Offensive.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 16017x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář