{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Expanze pokračuje!

Napsal Whoik dne 28.05.2015 pro sekci CS:GO
Rozšiřování našeho herního portfolia serverů pro hru CS: Global Offensive pokračuje. Dnešním dnem jsme úspěšně spustili dva další herní servery, kterými jsou Aim a Sniper War, proto si na své přijdou hlavně milovníci přesnosti.

Již jste si mohli všimnout, že se začínáme plně věnovat, stále ještě možno říci, novému csku. Global Offensive se dostává do našeho zájmu, a proto pro vás vytváříme herní servery, kde si můžete zahrát společně s ostatními hráči. Nejdříve jsme vytvořili Public a dust2only, pak přišly dva Jailbreaky a nově Hunger Games, o němž se více dočtete v článku zde.

Tato novinka se ale týká dvou nejnovějších serverů, kterými jsou Aim a Sniper War. Jsou to tedy servery, kde si budete moci vyzkoušet svou přesnost a rychlost na malých mapách, speciálně pro tyto módy určených. Na Aim serveru se můžete setkat jak s mapami pro automatické zbraně, tak i třeba pouze pro pistolky.

Sniper war, jak jste již zvyklí z 1.6ky, je označení pro awp server, kde můžete ukázat svůj skill se zaměřovačem. V tradičním csku je nejhranější mapou awp_india, no vypadá to, že v gočku tomu nebude jinak, jelikož india je opravdu nenahraditelná.

IP adresy:

AIM: 217.11.249.79:27620
AWP: 217.11.249.79:27793

IP ostatních serverů naleznete ZDE.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se společně budeme potkávat a utkávat na našich CS:GO serverech.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4402x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář