{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft na GAMESITES

Napsal hTcinfo dne 01.06.2015 pro sekci MC
Jsi fanoušek dlouho uznáváné, kostičkované hry? Jsi s námi na Gamesites už dlouho a chtěl by si vědět něco víc? Tak nevahej přečist tento článek, kde se dozvíš všemožné informace o Minecraftu na Gamesites a novinkách v něm.

Minecraft na GS?

Minecraft na Gamesites má už dlouho historii a drží se dodnes. Momentálně máme dva servery, které jsou slušně navštětované a nemůžeme si stěžovat nato, že by nebyl zájem. V posledním čase, server prošel malými změnami, změnu verze na 1.8 jste si už určitě všimli, ta se odehrála už před nějakým časem, ale to jenom odstartovalo další vyhody a updaty, které jsme se nebáli využít.

 NOVÝ VIP SYSTÉM

Jedna z dlouho očekávaných novinek, byla přechod ze starého VIP systému na nový, což znamená, že market je už dlouho nefunčkní, ale místo něj jsme přešli na automatickou VIP platbu, což znamená zaslání SMS, kterou si zajistíte obratem svoje výhody. Samozřejmě je podmínka, aby jste v čase aktivace byli přítomni na serveru. Tento VIP systém funguje nějaký čas spolehlivě a bezchybně.

Ceny:

VIP na meisiac - 4€ / 99kč
VIP navždy - 8€ / 199kč
EVIP na mesiac - 8€ / 199kč
EVIP navždy - 10€ / 249kč

 

Všechny detaily a výhody najdete na serverech po vypsání /vip nebo na stránce mcvip.gamesites.cz

 

 Kolotoč

V čem spočívá tato výhoda? Na serveru Survival napíšete do chatu příkaz /cc open kolotoc, následně klikněte na diamant v menu.

Následně dostanete do inventáře samotný kolotoč, kde taktéž můžete vidět o jaké ceny hrajete, můžete dokonce vyhrát VIP na týden!

Bylo použitých víc variací této výhody, nejdříve byla jenom jako eVIP výhoda, která se dala používat stále a každé točení stálo jeden diamant. Dnes je to změněné a je to výhoda pro každého, ale může se použít jenom jednou za 24 hodin. Určitě se vyplatí se zatočit.

FLY

Po delším čase eVIP získali i výhodu fly, avšak má to háček. Tato výhoda je jen na 5 minut a dá se použít jenom jednou za dvě hodiny. Ale určitě je to lepší než drátem do oka ne? Takto se snažíme předejít jeho zneužití. Aktivujete ho příkazem /cc open vipfly a následným kliknutím na pírko.

 

 PvP Arena

 Konečně jsme dokončili práce na oficiální serverové pvp aréně. Vypadá opravdu skvěle, s čím bude souhlasit úplně každý. Byla v pláně už dlouho dobu, ale teprve včera jsme dokončili finální verzi její podoby tak aby vše fungovalo a vy si mohli užít férové PvP boje. Na spawně arény si můžete vybrat jeden ze čtyř různých vstupů, což znamená že se už nebude stávat to, že vás zabijí hned po vstupu.

Takto to vypadá z ptačí perspektivy:

 Vypadá to opravdu dobře, přijdtě se podívat a přesvědčte se, najdete ji na serveru survival a dostanete se k ní příkazem /pvp. Samozřejmě, že aréna se nepostavila sama, za tuto stavbu děkujeme hlavně dvojici Eventmasterů Depok a HellmutTV kteřé vytvořili a vybudovali značnou část projektu. Děkujeme jim a taktéž vedení minecraftu, zato že pomáhali při stavění.

Ze zákulisí
Připravuje se MegaEvent, který je ještě stále ve fázi vystavby a ještě to i dlouho potrvá, další informace se jistě brzy dozvíte, ale máte tu menší ukázu z výstavby.

 

 Anticheat

Na server survival byl přidaný i anticheat, díky kterému jsme znemožnili používání cheatů a hacked klientů. Díky těmto omezením, si můžete vychutnat lepší požitek ze hry a taktéž vědomí, že vy i vaše věci jsou vpořádku a v bezpečí.

 

 

 To je zatím všechno ze zákulisí MC sekce, kdyby jste se chtěli s něčím obeznámit více, nebojte se obrátit na naše hlavní

MC adminy. 


 

článek vytvořen by AwesomeM4RT1N

korekce Info

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář