{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Celosvětová scéna CS:GO

Napsal Egii dne 10.06.2015 pro sekci CS:GO
Sledujete rádi ve hře CS:GO zahraniční progamimg scénu? Díky tomuto článku se dozvíte něco o Fragbite Master a také budoucím Dreamhack Summer!

Touto novinkou se vám pokusíme přiblížit dění na světové scéně CS:Global Offensive, která je velmi živá a díky Neophytům máme možnost nyní sledovat i našeho zástupce v prestižních soubojích.

Týmy nEophyte a FU.SK se úspěšně spojili a rádi by se prosadili na celosvětové scéně. Díky úspěšné kvalifikaci se tento tým dostal do hlavní soutěže Fragbite Masters, kde i přes povedené výkony se nakonec do finálové čtveřice nedostal, nicméně zanechal idobrý dojem a jejich pokračování na scéně vypadá optimisticky. To potvrdili hned záhy, kdy se jim podařilo vyhrát na tunraji D!ngIT a domů si odnesli hodnotonou výhru 1 500 dolarů.

Sestava nEophyte.FU vypadá takto:

Peter "uno" Lipowski
Tomáš "barb1" Hrádek
Patrik "Zero" Žúdel
Tomáš "oskar" Šťastný
Richard "queztone" Strnátko
Martin "STYKO" Styk

 

Ukázka zápasu nEophyte vs EnVyUs na Fragbite Master 2015


 

Fragbite Master 2015

Turnaj Fragbite Masters jsme již zmínili, nicméně teď si pojďme představit ty nejúspěšnější týmy. Do finále se propracovaly 4 týmy, kterými byly Hellraisers, fnatic, TSM a Na`Vi. O postup do velkého finále se utkali Fnatici proti Na`Vi a dokázali jednoznačně vyhrát 2:0 na mapy. Zbylé dva týmy se utkaly o finále proti sobě a výsledek byl stejný, tedy 2:0, nicméně zvlášť druhá mapa nebyla vůbec jednoznačná, jelikož TSm dokázali zvítězit až po několikátém prodloužení 25:23. TSM tedy bylo druhým finalistou a utkali se s Fnaticama ve finále o odměnu 26 850 dolarů. Tým Fnatic byl mírně favorizován, nicméně až naj ednu mapu nedokázali uhrát nic výjimečného, a proto se loučili s turnajem na druhém místě. Vítězem se tedy stal dánský tým TSM.

 Celkové skóre TSM vs Fnatic

 

DreamHack Summer 2015

Již o tomto víkendu, čili ve dnech 13. - 16. června, se můžeme těšit na jeden z největších CS:GO turnajů Dreamhack Summer 2015. Bude se konat ve Švédsku a v turnaji CS:GO se utkají nejlepší týmy současnosti - Na`Vi, Fnatic, Titan, LGB, Flipside, NiP a dva kvalifikanti. Výhra v tomto turnaji činí 40 000 dolarů.  Už v Sobotu 13.6 můžeme vidět souboj mezi týmy Fnatic a LGB. Hned po tomto zápase se utkají dva rivalové, a to Titan proti FlipSid3. Další zápasy se uvidí podle výsledků. Hned další den se utká NiP proti BYOC qualifier #1 a hned po tomto zápase si to rozdají Na’vi proti qualifier #2.

 

Ukázka DreamHack Summer 2014


Snad se vám tento článek líbil. Nezapomeňte si udělat na tento víkend čas a zůstat za PC, abyste mohli sázet na DH Summer! Držím vám palce a těšte se na další článek ze světa CS:GO!


Pokud si nevíte rady s csgolounge, tak se podívejte na Egiho tutoriály, jak procházet na csgolounge. Stačí kliknout ZDE!


Po stisknutí na obrázek vás to přesměřuje na stránku csgolounge!

Autor: Egii; Zobrazeno: 6685x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář