{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO JailBreak Football cup!

Napsal DarkMouse dne 13.06.2015 pro sekci CS:GO
Jsi příznivcem fotbalu a našich CS:GO JailBreak serverů? Pokud ano, jsi na správném místě, protože se již neodvratně blíží termín JailBreak Football cupu a Vězeňské ligy. Více informací se dozvíte ve článku.

Jsi příznivcem fotbalu a našich CS:GO JailBreak serverů a máš chuť se zúčastnit vůbec prvního turnaje na těchto serverech? Pokud ano, můžeš se pro sebe pokusit vyhrát titul výherce CS:GO JailBreak Football cupu a nebo výherce CS:GO JailBreak Vězeňské ligy. U těchto dvou turnajů již vrcholí přípravy a již klepají na dveře! Vězeňská liga a Football cup se od sebe liší jen v základech, jeden z rozdílů je, že Vězeňská liga je jen menší turnaj s menšími odměnami a Football cup je velký turnaj s většími odměnami, dalším rozdílem je např. jiný systém hry.

Vězeňská liga

Tento turnaj je menším z turnajů, historie sahá na JailBreak servery na CS 1.6, kde byl přesně tento turnaj neboli spíše soutěž poprvé uspořádána. Od klasického Football cupu se liší jen délkou, odměnami, stylem hry a počtem účastníků. Tato soutěž se nám blíží již víc a víc, protože je již zítra (14.6.)

Základní info o turnaji:

Datum konání: 14.6.2015, 15:30

Možný počet účastníků: max. 32

Hraje se individuáním systémem (1vs1)

 

Ocenění:

1. místo - 8 bodů do tabulky s turnaji + ikonka na TS

2. místo - 6 bodů do tabulky s turnaji

3. místo - 4 body do tabulky s turnaji

Více informancí se dozvíte ZDE!

 

Football cup

Tento turnaj je naopak tím větším z turnajů, jeden z prvních turnajů, které byli po novém updatu a úpravě serverů udělán pořádal administrátor Smokeyy, který se vložil i do tohoto turnaje a pořádá turnaje dál a dál. Pokud začneš ty a tvůj spoluhráč již trénovat, máš stále možnost výhry! Teď si jen někteří z nás kladou otázku.. "Zúčastní se i výherce Football cupů na CS 1.6 Viktor, který vyhrál již 3 tyto turnaje v řadě?" Odpověď sami neznáme, necháme se překvapit jestli se ukáže, nebo ne.

Základní info o turnaji:

Předpokládaný datum konání: 20. a 21.6.2015

Možný počet účastníků: 32 (16 týmů)

Hraje se ve dvoučlených týmech (2vs2)

 

Ocenění:

To ještě bohužel není známé a bude doplněno hned, jak se upřesní.

Více informací budou poté sepsány ZDE!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář