{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends - ROTACE FREE HRDINŮ

Napsal hTcinfo dne 16.06.2015 pro sekci LOL
Jsi fanouškem známé hry League of Legends? v tomto článku se dozvíš kteří championi jsou tento týden zadarmo a můžeš si je vyzkoušet.

Každé úterý začíná nová rotace 10 šampionů, které budete moci hrát celý týden zdarma!

Nová bezplatná rotace šampionů od 2.6.2015

 

Šampioni v rotaci a jejich schopnosti:

 

Amumu (450 IP nebo 260 RP)
Prokletý dotyk (Pasivka) - Amumu svými útoky na krátkou dobu snižuje svému cíli hodnotu odolnosti vůči magii.
Vrhnutí obvazů (Q) - Amumu na cíl vrhne přilnavý obvaz, čímž jej omráčí, poškodí a také se k němu přitáhne.
Zoufalství (W) - Okolní nepřátelé, ochromeni úzkostí, ztratí každou sekundu určité procento svého maximálního zdraví.
Záchvat vzteku (E) - Trvale snižuje fyzické poškození, které je Amumuovi způsobováno. Amumu může vyvolat záchvat vzteku, který způsobí poškození okolním nepřátelům. Pokaždé, když Amumua někdo zasáhne, zkrátí mu přebíjecí dobu u Záchvatu vzteku o 0,5 sekundy.
Prokletí smutné mumie (R) - Amumu omotá okolní nepřátelské jednotky obvazy, čímž je poškodí a znemožní jim útočit nebo se hýbat.

Draven (6300 IP nebo 975 RP)
Liga Dravena (Pasivka) - Pokud Draven chytí jednu z Rotujících seker nebo zabije poskoka, příšeru či věž, získá obdiv svých diváků. Když pak skolí nepřátelského šampiona, získá bonus v podobě zlaťáků, jehož výše se odvíjí od aktuální hodnoty obdivu.
Rotující sekera (Q) - Dravenův příští útok způsobí bonusové fyzické poškození. Tato sekera se od cíle odrazí vysoko do vzduchu. Pokud ji Draven chytí, automaticky si připraví další Rotující sekeru. Draven může mít najednou dvě Rotující sekery.
Nával krve (W) - Draven získá vyšší rychlost pohybu a útoku. Bonus k rychlosti pohybu se postupně rychle snižuje. Pokud Draven chytí jednu z Rotujících seker, obnoví si přebíjecí dobu Návalu krve.
Stát stranou (E) - Draven vrhne své sekery, čímž způsobí fyzické poškození a zasažené cíle odhodí stranou. Zasažené cíle jsou také zpomaleny.
Vířivá smrt (R) - Draven vrhne dvě sekery způsobující fyzické poškození každé zasažené jednotce. Když Vířivá smrt zasáhne nepřátelského šampiona, obrátí směr a vrátí se zpět k Dravenovi. Draven také může tuto schopnost aktivovat, když už sekery letí, a přivolat je předčasně zpět. Každé další zasažené jednotce způsobí menší poškození. Když sekery změní směr, výše působeného poškození znovu začne na původní hodnotě.

Twisted Fate (1350 IP nebo 585 RP)
Cinknuté kostky (Pasivka) - Když Twisted Fate někoho zabije, hodí svými 'šťastnými' kostkami a dostane o 1 až 6 zlaťáků navíc.
Divoké karty (Q) - Twisted Fate hodí tři karty, které způsobí poškození všem zasaženým nepřátelům.
Vybrat kartu (W) - Twisted Fate si z balíčku vytáhne magickou kartu a použije ji při příštím útoku, čímž způsobí bonusový efekt.
Podvodný balíček (E) - Twisted Fate způsobuje jednou za 4 útoky bonusové poškození. Navíc se mu zvýší rychlost útoku.
Osud (R) - Twisted Fate předpoví budoucnost svých protivníků, čímž odhalí všechny nepřátelské šampiony a umožní použití Brány, jejíž pomocí se může během 1,5 sekundy teleportovat na libovolné místo na mapě.

Irelia (4800 IP nebo 880 RP)
Ionská zuřivost (Pasivka) - Zkracuje dobu trvání všech omezujících efektů v závislosti na tom, kolik je v okolí nepřátelských šampionů.
Prudká ostří (Q) - Irelia se vrhne dopředu a udeří svůj cíl. Pokud tím svůj cíl zabije, přebíjecí doba Prudkých ostří se obnoví a Irelii se vrátí 35 bodů many.
Hitenský styl (W) - Irelia je znalec umění Hiten, díky čemuž její fyzické útoky obnovují zdraví. Aktivací Hitenského stylu se jí zdvojnásobí míra regenerace zdraví a její základní útoky způsobují přímé poškození.
Vyrovnaný úder (E) - Ireliin útok vyváží rovnováhu, čímž cíl poškodí a zpomalí. Ale pokud má cíl větší % zdraví než Irelia, pak úder cíl místo zpomalení omráčí.
Prostupující čepele (R) - Irelia vyvolá 4 přízračné čepele, kterými může mrštit a způsobit fyzické poškození a také vysávat zdraví nepřátelům, kterými čepele proletí.

Akali (3150 IP nebo 790 RP)
Dvojitá kázeň (Pasivka) - Kázeň síly: Akaliiny základní útoky způsobují 6% bonusové magické poškození. Tato hodnota se zvyšuje o 1 % za každých 6 bodů v síle schopností.
Značka zabijáka (Q) - Akali roztočí svou kamu směrem na zaměřeného nepřítele, čímž mu uštědří magické poškození a na 6 sekund ho označí. Akaliiny kontaktní útoky na tohoto nepřítele tuto značku spotřebují, čímž způsobí dodatečné poškození a doplní jí energii.
Háv soumraku (W) - Akali vyvolá kouřovou clonu. Když se Akali nachází v této oblasti, je neviditelná a získá na krátkou chvíli okamžitý bonus k rychlosti pohybu. Když zaútočí nebo použije schopnost, krátce se odhalí. Nepřátelé mají v kouři sníženou rychlost pohybu.
Srpové seknutí (E) - Akali máchne svou kamou, čímž způsobí poškození, jehož míra závisí na jejích hodnotách útočného poškození a síly schopností.
Tanec stínů (R) - Akali projde stíny a rychle udeří skrz nepřítele, čímž způsobí poškození a spotřebuje jedno nabití Esence stínu. Akali se nabití Esence stínu obnovují jak časem, tak za zabití a asistence, maximálně může mít 3 nabití.

Blitzcrank (3150 IP nebo 790 RP)
Manová bariéra (Pasivka) - Když se Blitzcrankovo zdraví ocitne pod úrovní 20 %, aktivuje se mu Manová bariéra. Vytvoří se tak na 10 sekund štít, jehož síla se rovná 50 % jeho aktuální many. Manová bariéra se může spustit jen jednou za 90 sekund.
Raketový úchop (Q) - Blitzcrank vystřelí svou pravou ruku, která popadne prvního protivníka, na kterého narazí. Způsobí mu tím poškození a přitáhne jej k sobě.
Turbo (W) - Blitzcrank aktivuje turbodmychadlo, čímž se mu výrazně zvýší rychlost pohybu i útoků.
Silopěst (E) - Blitzcrank nabije svou pěst, jeho následující útok tak způsobí dvojnásobné poškození a vyhodí cíl do vzduchu.
Statické pole (R) - Pasivně zasahuje okolní nepřátele energetickými výboji. Pokud Blitzcrank tuto schopnost aktivuje, způsobí okolním protivníkům další poškození a na 0,5 sekundy je umlčí. Zruší tím však pasivní výboje do doby, než se Statické pole opět dobije.

Miss Fortune (3150 IP nebo 790 RP)
Ostrý krok (Pasivka) - Když na Miss Fortune po dobu 5 sekund nikdo nezaútočí, zvýší se jí rychlost pohybu o 25 bodů. Tento bonus se pak každou sekundu zvyšuje o dalších 8 bodů až do maxima 70 bodů
Dvojnásob (Q) - Miss Fortune vypálí na nepřítele střelu, čímž způsobí poškození jak jemu, tak i cíli za ním.
Nečisté střely (W) - Miss Fortune si pasivně zvyšuje poškození, které způsobí cíli s každým zásahem. Tuto schopnost lze aktivovat, čímž Miss Fortune získá bonus k rychlosti útoků a její útoky budou cílům snižovat léčivé účinky.
Ať zaprší (E) - Miss Fortune vypustí roj střel na danou oblast, který způsobí několik vln poškození všem protivníkům a také je zpomalí.
Salva kulek (R) - Miss Fortune soustředí roj střel do kuželu před sebou, čímž nepřátelům způsobí rozsáhlé poškození.

Lissandra (6300 IP nebo 975 RP)
Ledorozená (Pasivka) - Každých 18 sekund nestojí příští použití Lissandřiny dovednosti žádnou manu. Přebíjecí doba této schopnosti se zkracuje o 1 sekundu, kdykoliv Lissandra nějakou svou schopností omezí pohyblivost nepřítele (netýká se omezení pohyblivosti pomocí předmětů).
Ledový střep (Q) - Vrhne ledový oštěp, který se při zásahu protivníka roztříští, způsobí magické poškození a sníží cíli rychlost pohybu. Úlomky cílem proletí a způsobí stejné poškození i dalším zasaženým nepřátelům.
Kruh mrazu (W) - Obalí okolní protivníky ledem, způsobí jim magické poškození a znehybní je.
Ledovcová stezka (E) - Lissandra vytvoří ledový spár, který způsobí magické poškození. Opětovné seslání této schopnosti teleportuje Lissandru na aktuální pozici spáru.
Mrazivý hrob (R) - Pokud je kouzlo sesláno na nepřátelského šampiona, cíl zmrzne a je omráčený. Je-li sesláno na Lissandru, obalí se krustou černého ledu. V takém případě je nezranitelná a není možné ji zacílit. Temný led se poté z cíle uvolní, způsobí magické poškození nepřátelům a sníží jim rychlost pohybu.

Master Yi (450 IP nebo 260 RP)
Dvojitý úder (Pasivka) - Po každých několika úderech Master Yi udeří dvakrát.
Alfa úder (Q) - Master Yi se teleportuje přes bojiště, čímž způsobí fyzické poškození jednotkám, které se mu ocitnou v cestě. Jeho samotného přitom nelze zaměřit. Alfa úder může způsobit kritický zásah a poskokům a příšerám způsobuje bonusové fyzické poškození. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu Alfa úderu.
Meditace (W) - Master Yi ozdraví své tělo soustředěním mysli, čímž si doplní zdraví a na krátkou dobu sníží poškození, které mu způsobují nepřátelé.
Wuju styl (E) - Master Yi se stává mistrem umění Wuju, díky čemuž se mu pasivně zvyšuje útočné poškození. Aktivováním schopnosti Styl Wuju dojde na krátkou dobu ke zdvojnásobení tohoto bonusu, po dobu přebíjení pak ale není pasivní bonus k dispozici.
Highlander (R) - Master Yi se pohybuje s bezkonkurenční pružností, čímž si dočasně zvýší rychlost pohybu a útoků a také získá imunitu vůči všem zpomalovacím účinkům. Když je schopnost aktivní, zabití šampionů a asistence způsobí, že se prodlouží trvání schopnosti Highlander. Pasivně navíc zkracuje přebíjecí doby ostatních schopností Mastera Yi při zabitích a asistencích.

Nami (6300 IP nebo 975 RP)
Prudký příliv (Pasivka) - Když Nami svými schopnostmi zasáhne spojenecké šampiony, zvýší se jim na krátkou dobu rychlost pohybu.
Vodní vězení (Q) - Vyšle do cílové oblasti bublinu, která po dopadu poškodí a omráčí všechny nepřátele.
Příliv a odliv (W) - Vypustí proud vody, který se bude odrážet tam a zpět mezi spojenci a nepřáteli, přičemž spojence bude léčit a nepřátele poškozovat.
Požehnání vládkyně přílivu (E) - Na krátkou dobu posílí spojeneckého šampiona. Spojencovy základní útoky způsobí bonusové magické poškození a své cíle zpomalí.
Přílivová vlna (R) - Vyvolá masivní Příbojovou vlnu, která nepřátele odhodí, zpomalí a způsobí jim poškození.


A kdo by nevěděl, kde hrát svého vybraného šampiona, tak zde je sepsaný seznam, kde se jednotliví šampioni hrají nejčastěji.

Top: Irelia, Lissandra
Mid: Lissandra, Akali, Twisted Fate
Jungle: Amumu, Master Yi
AD Carry: Draven, Miss Fortune
Support: Blitzcrank, Nami

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář