{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Top JailBreak Player #8

Napsal DarkMouse dne 04.07.2015 pro sekci CS 1.6
Již se to opět blíží, další ročník pravidelného turnaje Top JailBreak Player je před námi. Tento rok jste si v anketě odhlasovali individuální systém a proto také budete hrát každý sám za sebe. Jak to bude dále probíhat? To se dočtete v tomto článku!

Již se nám to opět blíží, prázdniny jsou před námi a s nimi i další pravidelný Top JailBreak Player. Tento ročník je již osmým v pořadí. I přes to, že je to již osmý turnaj, furt je o co stát a na co se těšit díky novým mapám a updatům, které na JB jsou. V tomto turnaji se budeme snažit spojit jak starý a obyčejný JailBreak s mapami jako je např. jb_snow, tak ten novější s novými věcmi a mapami, jako je např. jail_anka_v1. Tento ročník byl nazván Summer Version, protože se koná již tyto prázdniny.

 

Jako u předchozí turnajů se furt nemění sekce konání, stále zůstáváme na CS 1.6 JailBreak serverech i přes to, že již bychom mohli jít i na GO servery, na kterých se také jistě dočkáte podobných turnajů. Na turnaji si můžete změřit síly s ostatními hráči z ostatních serverů, na kterých nehrajete a nebo se prostě jít jen pobavit a vyzkoušet si, jak dobří na JB asi jste. Turnaj je naplánován na 2 hrací dny na odpolední hodiny. V jeden den uděláme kolo první, ve kterém se pár soutěžící vyřadí a druhý den bude kolo druhé, které bude již finálové.

V prvním kole se bude hrát ve dvou hracích skupinách, která má každá jiný termín. Termíny jsou pokud možno dělané tak, aby vyhovovali všem věkovým skupinám a mohli se zúčastnit pokud možno všichni. Ale pozor! Místa ve skupinách jsou limitovány, do každé skupiny se může zaregistrovat jen 20 hráčů, ze kterých 10 postupuje dále do finále. V průběhu hry budete za každou správně splněnou atrakci a úkol dostávat body, ze kterých následně vyjde vaše konečné postupové pořadí.

Ve finále se vám tyto body vynulují a budete hrát tzv. „s čistým štítem“. Ve finále také budete dostávat body, ze kterých vyjde pořadí, ale toto pořadí již je finálové a podle něj dostanete případně své ocenění. Ocenění nebude jen ve formě bodů jako u ostatních turnajů, ale budou zde i VIP a pro výherce zde bude i ikonka na TeamSpeak ve tvaru hvězdy. Ale i v prvním kole můžete pro sebe vybojovat nějaké body do tabulek s oceněním, konkrétně hráč s nejvyšším počtem bodů v postupové tabulce do finále dostane jako odměnu a motivaci 2 body.

V případě velkého zájmu o registrace může být otevřena ještě třetí skupina, která by se hrála večer. V tomto případě by z každého serveru postupovalo méně hráčů. V případě, že jste se nestihli zaregistrovat a nejsou již místa můžete zkusit své štěstí a přijít před turnajem na Teamspeak, na kterém v případě nedostavení všech soutěžící bude probíhat doregistrace na nejbližší termín. Na Teamspeaku budou roomky pro turnaj položeny v horní části mezi aktivací VIP a vstupní bránou.

Základní informace o turnaji:

       Turnaj se koná v datumech 18.7. a 19.7.

       Časy konání jsou od 14:00 do 16:00 (18:00 v případě otevření 3. skupiny)

       Maximální počet účastníků je 40 (60 v případě otevření 3. skupiny)

       Turnaj se koná na sekci CS 1.6 JailBreak, konkrétní servery zveřejňovat nebudeme

       Turnaj pořádají sami správci turnajů na Gamesites

Ocenění:

      1. místo - VIP na libovolný CS 1.6/ TF server a ikonka na TS 

      2. místo - VIP na TS

      3. místo - 6 bodů do tabulky s turnaji

      1. místo v postupové tabulce do finále - 2 body do tabulky s turnaji

Další informace o turnaji a registraci naleznete ZDE

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář