{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Celosvětová scéna CS:GO #2

Napsal Egii dne 21.07.2015 pro sekci CS:GO
Sledujete rádi ve hře CS:GO zahraniční progamimg scénu? Díky tomuto článku se dozvíte něco o ASUS Finals 8 a Faceit League 2015!

V minulém díle jste se mohli dozvědět menší informace o turnajích D!gniT, DreamHack Summer a Fragbite Masters. Tentokrát jsme si pro vás připravili dva turnaje!

ASUS FINALS 8

V tomto turnaji se utkaly ty nejznámější týmy česko-slovenské scény CS:GO. Ale ve finále jsme viděli pouze ty, které známe my všichni, a to nEophyte.FU proti eSuba. Finále nakonec dopadlo jinak než jsem čekal, protože za nEophyte.FU bohužel nehráli ti nejlepší, ale pouze náhradníci s normální sestavou. Naopak eSuba se připravila v plné síle a dokázali nEophyte.FU porazit 2:1 na mapy. Díky této výhře si eSuba domů odnesla 10 000 Kč a také 5x herní myš Asus Strix Claw!

Sestava eSuba týmu vypadá takto :


Tomáš "benq1" Masaryk
Martin "MonttY" Melišek
Ľuboš "HenkkyG" Ilko
Radoslav "rdO" Tóth
Karel "fredi" Královec

Záznam finále Asus Finals 8, eSuba vs nEophyte

 

Faceit League 2015 Stage 2

Tento turnaj se uskutečnil v malém městečku Valencia. V tomto turnaji bylo strašně moc překvapení a taktéž smutku. Dost známý polský tým Virtus.pro se utkal ihned proti týmu Kinguin, který vznikl nedávno. Tým Kinguin se skládá z profesionálních hráčů, kteří už mají něco za sebou v progaming scéně. Tento zápas byl moc zajímavý, protože Virtus.pro neustál odpor proti Kinguin a na mapě Cache polský tým prohrál 16:0. Taktéž Švédský tým Ninjas in Pyjamas moc neukázali, co mají v sobě a bohužel skončili mezi posledními. Mezi překvapení také patří zápas Cloud9 proti Fnatic. Fnatic patří k těm nejlepším týmům na světě, ale neměli moc formu a proti týmu Cloud9 bohužel prohráli 2:0 na mapy. Do finále se dostali Cloud9 proti týmu TSM. V tomto finále jsem očekával, že se odehrajou všechny mapy s napínavým koncem jako snad na každém turnaji. Bohužel pravda je jiná a TSM rozdrtilo Cloud9 2:0 na mapy.
TSM si odnesli nádhernou výhru domu a to $40,000!

Celkové skóre Cloud9 vs TSM

 

Pokud si nevíte rady s csgolounge, tak se podívejte na Egiho tutoriály, jak procházet na csgolounge. Stačí kliknout ZDE

Po stisknutí na obrázek vás to přesměřuje na stránku csgolounge!

Autor: Egii; Zobrazeno: 5011x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář