{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhodnocení červencových JailBreak turnajů

Napsal DarkMouse dne 07.08.2015 pro sekci CS 1.6
Za poslední měsíc (červenec) jsme pro vás na JailBreaku měli připravené 2 soutěže, jedna byla na CS:GO JailBreak serverech a druhá na 1.6. Protože se náš arzenál JailBreak serverů rozrostl již na neuvěřitelných 16 serverů (10 serverů na 1.6 a 6 na CS:GO), můžete počítat s dalšími turnaji. Jak jednotlivé turnaje probíhaly a jak dopadly se dočtete dále v článku!

V posledním měsíci se toho událo více, ale na JailBreaku jen pár změn. Jednou z nich byly naše dva turnaje a druhou rozrůstání arzenálu JailBreak serverů. Protože se JailBreak servery rozrostly i na sekci CS:GO, zkusili jsme i zde udělat první zkušební turnaj a poté o několik týdnů poté klasický velký turnaj. Tímto turnajem byl asi nejlehčí z rodiny turnajů, Football cup. Ale než jsme se vůbec dozvěděli o Football cupu, tak jsme již pro vás připravovali delší dobu i jeden turnaj na CS 1.6, tímto turnajem byl pravidelně nepravidelný Top JailBreak Player, nynější TJP byl osmý v pořadí a nese název Summer Version. Oba turnaje jsou již za námi a výsledky jsou již také známy, jak to probíhalo a jestli se objevily nějaké komplikace se dozvíte v pokračování článku.

 

CS:GO JailBreak Football cup #1 a Vězeňská liga

Tento turnaj přišel neočekávaně hned po rozrůstu JailBreak serverů na sekci CS:GO. Ve chvíli, když byly spuštěné již 3 servery, začali jsme připravovat turnaj. Turnaj byl odehrán bez větších komplikacích, ale JB servery na CS:GO mají ještě na 1.6 dost dohánět. Nejprve jsme pro vás udělali menší turnaj, který byl nácvikem na klasický velký turnaj. Na Vězeňské lize (menší z turnajů) jsme mohli potkat 13 nových, ale i starších hráčů z GS a na Football cupu (větší z turnajů) jsme mohli vidět 10 týmů po dvou hráčích.

Menší z turnajů byl samozřejmě zároveň také lehčí na zorganizování a proto byl již za krátký čas dodělán se vším všudy. Větší turnaj byl těžší na organizaci a potřebovali jsme trochu více času, abychom zjistili co vše můžeme a jak to doopravdy udělat. Při porovnání k serverům na 1.6 to nebyl až takový rozdíl. Jeden z větších rozdílů byl především v počtu nastřílených gólů, protože tento počet byl několika-násobný. 

Nyní se již vrhneme na vyhodnocení. Při větším z turnajů se např. na jeden zápas nastřílelo průměrně 6 gólů, což je doopravdy mnoho. Celý turnaj proběhl bez větších komplikací, ale nejtěžší bylo uklidnit soutěžící, kteří se zúčastnili. Toto uklidňování bylo oproti serverům na 1.6 o dost složitější, protože hráči občas nedokázali prostě pochopit co přesně se po nich chce. Při turnaji byli většinou hráči náhodně rozlosovávaní kdo s kým bude hrát. Výsledky se roztřídí na 2 skupiny. Jedna bude s výsledky z vězeňské ligy a druhá s výsledky z football cupu.

Začneme nejprve menším z turnajů a to je vězeňská liga, tento menší turnaj byl úplně prvním turnajem na CS:GO JB a proto neměl příliš velkou účast. Na krásném 3. místě se umístil hráč Cristian, který vyhrál v souboji o 3. místo nad soutěžícím Smekin 11:10. Na druhém místě se umístil hráč, který prohrál ve finále, tímto hráčem byl AwPGamer. Ve finále hráč AwPGamer hrál proti výherci tohoto menšího turnaje a tím se stal Strateny, který porazil svého protivníka 8:7 po prodloužení. Všem zúčastněným děkujeme a výhercům gratulujeme!

Pokračujeme větším z turnajů, kterým byl Football cup #1. Při tomto turnaji již bylo hráčů o trochu více a proto jsme ho již mohli srovnávat s turnajem na 1.6 serverech se vším všudy. Týmy proti sobě zápasily přes dlouhých 90 minut, ale vítězem mohl být jen 1 tým. Týmy, které bojovali o třetí místo nesli název tvojtatko (tesla + PuNko) a VANs (smokee + Cristian). Třetí místo mohl získat jen jeden z těchto týmů stejně, jako jen jeden tým mohl celý turnaj vyhrát. Týmem, který se umístil na 3. místě byl tým VANs, který kontumačně zápas vyhrál. Ve finále proti sobě hrály opět 2 týmy, týmy nesly název ACV CR (AwPGamer + Ceco) a Neznamy Strateny Hráč (Neznamy + Strateny), vítězným týmem se stal tým ACV CR, který porazil protivníky 3:2 po prodloužení. Všem zúčastněným děkujeme a výhercům gratulujeme!

 

 

CS 1.6 Top JailBreak Player #8 (Summer Version)

Turnaj byl již plánován dlouho před tím, než vůbec prázdniny začaly a než jsme vůbec věděli o sekci JailBreaků na CS:GO. Z důvodu dlouhých příprav můžeme turnaj označit za povedený, ale i zde byly chyby, které jsme si většinou uvědomili až v průběhu, kdy bylo pozdě již tyto věci měnit. Turnaj se odehrával ve 2 dnech, kdy v 1 den bylo odehráno 1. kolo a v druhý den finále. Na hráčích byla po turnaji vidět nervozita, ale i značná únava, která se projevovala a byla vidět i na pořadatelech především z důvodu, že v dny konání turnaje byly v obou státech tropické teploty.

Na turnaji jsme mohli nalést celkem 32 soutěžící, kteří se až na výjimky snažili až do posledních chvil a po turnaji byli zbaveni všech sil. Soutěžící se v 1. kole vyeliminovali na pouhých 20, kteří postoupili do finále této soutěže. Celkově jsme na serverech strávili asi 4-5 hodin čistého hracího času. Soutěžící bylo hodně a jejich touha po výhře nebyla malá, ale vyhrát mohl jen jeden a to ten nejlepší.

V prvním kole jsme zjistili, že počet zúčastněných není tak vysoký, jak jsme si představovali a proto skoro všichni instantně postoupili do finále. Ale i přes to jsme museli pár hráčů vyřadit, vyřadili jsme je po 6ti atrakcích, na kterých hráči předvedli své dovednosti. Některé ze 6ti atrakcí se dělily na další stupně. Hráči se snažili vypustit ze sebe jen to nejlepší, což se některým dařilo více, ale některým naopak méně.

Po prvním kole jsme se dozvěděli jména hráčů, kteří postupují do finále, kde bojovali o titul Nejlepšího JB hráče a další ceny. Hráčů jsme ve finále mohli vidět 13 různých hráčů z různých serverů, ale i dokonce různých sekcích zde na GS. I přestože jich bylo již jen 13, furt měli soutěžící ještě dlouho cestu až k titulu a výhře. Časem jsme se prokousávali až na samotný závěr finále, ve kterém byli vyhlášeni noví výherci soutěže. Ze 13 hráčů mohli jen 3 obsadit vítězné příčky.

Na krásném 4. místě se umístili Shorty a Punko s počtem 18 bodů, těmto dvoum soutěžícím utekly vítězné příčky jen o kousek. Z důvodu, že i na druhém místě se umístili 2 hráči se stejným počtem bodů se musel udělat rozstřel, při kterém se nepodařilo zvítězit administrátorovi Viktor, kterého při rozstřelu porazil hráč Rebu. Tyto dva se umístili na 2. a 3. místě naší příčky. Ale furt zde zbývá jedna a to výherní příčka, tuto příčku obsadil hráč s nejvyšším počtem bodů ve finále. Výhercem titulu a celé soutěže se stal hráč JackSparrow. Všem soutěžícím děkujeme za účast a výhercům gratulujeme!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář