{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Celosvětová scéna CS:GO #3

Napsal Egii dne 13.08.2015 pro sekci CS:GO
V minulém článku jste se mohli dozvědět informace o turnajích ASUS Finals 8 a také Faceit League 2015. V tomto článku se dozvíte o budoucím ESL One Cologne 2015

V minulém díle Celosvětová scéna CS:GO #2 jste se mohli dozvědět informace o turnajích Asus Finals 8 a Faceit League 2015. Dneska se dozvíte vše ohledně ESL One Cologne 2015.

ESL One Cologne 2015 patří k největším turnajům, kde se hraje o velké ceny. Na tento turnaj se vždy přihlašujou ty nejlepší týmy a dají všechno ze sebe, aby mohly zvítězit. Tentokrát se v tomto turnaji hraje o celkovou sumu $250 000. V tomto roce se tu představí týmy Ninjas in Pyjamas, Team SoloMid, Counter Logic Gaming, Team ENVYUS, Luminosity Gaming, Team Kinguin, FlipSid 3 Tactics, Fnatic, Natus Vincere, Titan, Team eBettle, Virtus.Pro, mousesports, Cloud9, Team Immunity.

Skupiny ESL One Cologne 2015

 

ESL One Cologne se uskuteční 20-21.srpna v MMC Studios Cologne v Německu. Pokračování tohoto turnaje bude 22.-23.srpna Lanxess Arena Cologne v Německu. Lanxess Arena Cologne je připravená na tento turnaj a bude tam až 15 000 míst pro fanoušky.

Tým, který dokáže překonat všechny nepřátele, vyhraje neuvěřitelně velký pohár, který na této akci nechyběl žádný rok! Také obrží velkou sumu peněz, která bude neuvěřitelně velká.

Pohár pro výherce ESL One Cologne 2015

V Roce 2014 se také uskutečnil turnaj ESL One Cologne, kde se ve finále objevili týmy NiP proti Fnatic. Tento zápas byl snad ze všech  zápasů v této akci nejvíc napínavý. Jako poslední mapa na BO3 byla Inferno, kde skončilo skóre 16:13 pro tým NiP. Díky výhře ve finále si NiP odnesli $100 000 domů a také velký, krásný pohár! Fnatic bohužel prohráli ve finále a domů si odnesli $50 000!

Kdo si myslíte, že tento turnaj ovládne a odnese si krásnou výhru domu? Napište do komentáře, koho tipujete za celkového vítěze!

Autor: Egii; Zobrazeno: 3885x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář