{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Deathrun & Surf

Napsal hTcinfo dne 18.08.2015 pro sekci CS:GO
Mohli jste postřehnout, že v posledních měsících se Gamesites snaží vytvořit pořádnou CS:GO Komunitu za použití svých nových serverů. Dnes si můžete přečíst informace z další nové CS:GO Sekce, která nese název JUMP.
Čtěte dál!

Jump Sekce

V posledních pár dnech, jsme pro vás dokončili základní sestavu serverů na CS:GO, které spadají pod taktéž nově vytvořenou sekci "jump". Kdo skákal, surfoval nebo měl k těmto modum blízko na jiných verzích CS, bude určitě nadšen, protože CS:GO přináší nové inovace a nové možnosti pro vytvoření právě těchto a podobných serverů. Tak přejdeme přímo k popisu a informacím o těchto serverech, nemusíte zoufat, jsou sice jenom dva, ale budeme svůj "sortiment" určitě někdy ještě rozšiřovat.  

Deathrun

Deathrun tvoří jak je na Gamesites už klasikou dvojce, Joker a Batman. Pro úplné nováčky DR Modu vám trochu shrnu co se tady děje a jak tu hrát. Začneme tím co se stane, když se poprvé napojíte na server, každý je automaticky  Batman a podle náhodného rozřazovacího systému je každé kolo jeden z nich Joker. Mapy, které se na DR nacházejí jsou vlastně jedna obří překážková dráha, kterou musí Batmani přejít aniž by umřeli a na konci si vybrat, kterým potupným způsobem zabijí Jokera, těch konců je více a liší se na každé mapě zvlášť, můžeme vidět třeba bhop battle nebo starou dobrou klasiku, kdy Batman vejde do prostoru Jokera a utíká ho zabít. Může se zdát, že Joker si to moc neužije, ale Joker má "klíče" od všech pastí, které se na této překážkové dráze nacházejí a může je libovolně otvírat, mačkat a kdoví co ještě tak, aby co nejvíce Batmanů na té dráze zabil. Samozřejmě i po přejití Batmana má šanci, každopádně má jenom nůž a zabít nožem někoho se zbraní dá někdy zabrat. Tohle nás teď přivádí ke schopnostem které Joker a Batman mají, jsou od sebe odlišné a taky je odlišné jejich použití. Batman, má na výber z autobhopu (nemusíte se bát, je nastaven na solidní hodnoty, není stím nesmrtelný) a doublejumpu. Má k dispozici taky dva životy, to znamená, že má jednu šanci se kdekoli na mapě zabít, nebo obětovat pro ostatní. Každý život zvlášť si může Batman vybrat jednu z těchto dvou schopností, ta mu už zůstává dokud neumře, nebo nezabije Jokera. Naproti tomu, Joker má na výběr  z autobhopu a velkého speedu, které mezi sebou může libovolně celý svůj život přepínat, proto má joker šanci zabít nepřítele se zbraní, ikdyž je nato potřeba trochu štěstí a odvahy. Celý mod se ovládá velice jednoduše, na obou stranách se vám automaticky zobrazí menu, buď joker nebo batman menu ve kterém vše potřebné najdete. Batman má v menu navíc ještě vypínání viditelnosti spoluhráčů, kdyby mu zavazeli a joker tam má tlačítko "FREEROUND" - jednou za nějaký čas, se některému z Jokerů toto tlačítko podbarví a to znamená, že dají globálně freeround, deaktivují pasti a už jen sledují jak protihráči skáčí. Nemůže se to spustit každý, dejme tomu 1/20 jokerů a zároveň se může rozhodnout zda to udělá nebo ne. Kdyby se náhodou některé menu automaticky neotevřelo, existují jednoduché příkazy do chatu !joker nebo !batman, které vám menu znovu vyvolají.

Tohle je pro představení modu všechno, přijďte si zahrát a doufejte, že neuvidíte tento nápis!

[CZ/SK] Deathrun 217.11.249.84:27120

 

 

Surf RPG

Princip tohoto modu je velice jednoduchý a osobně si myslím, že tento mod je daleko lepší než jeho starší kolega v 1.6. K popisování toho moc není, ale pojďme nato, Surf RPG se hraje na speciálně upravených surf mapách, na kterých můžete najít zbraně, nebo buy zony a zabíjet protivníky. Hraje se v teamech a je to "round game", tudíž jeden team musí prohrát aby bylo nové kolo, do té doby pokud umřete, funguje to stejně jako na publicu. Na tomto modu vám pomůže jak skill v surfu, který jistě budete potřebovat, ale taky i RPG vylepšení, jak již z názvu vyplývá. Kdo rád "expí" nebo se rád kouká na postavu kterou pracně nekolik měsíců budoval, tak je tento mod pro vás jako stvořený. Za zabíjení protivníků a pár dalších ostatních věcí jako pouhé hitování jich a vyhrávání kol, vám přináší drahocené EXPy, díky kterým si zvyšujete svůj LVL. Za každý LVL, potom dostanete 1 kredit - až tento kredit můžete utratit ve vylepšeních (upgradech) kde najdete vše možné od zvyšování HP až po Neviditelnost. Dřív než každý z upgradů rozeberu, řeknu vám něco víc o tomto systému. Dlouho jsme přemýšleli jak to uděláme a nebo odlišíme od jiných SURF RPG Serverů a našim závěrem bylo udělat maximální LVL 400. Pojďme trochu do čísel, za každý LVL je jenom 1 kredit a každý upgrade (až na výjimky) má 10 stupňů vylepšení a za každý musíte utratit o jeden kredit více - na lvl 1 stojí 1 kredit, tudíž si můžete jednoduše spočítat kolik kreditů potřebujete na maximální stupeň jednoho upgradu, kterých je na serveru kolem 20ti a další budou přibývat. Určitě si říkáte, ale to přece nepokryje všechny, když vyexpím LVL 400 a máte pravdu! Nebojte se, tohle je záměr - každý hráč si musí sám dobře rozmyslet, jak svoje Kredity utratí a tím bude každý hráč jedinečný jak surf schopnostmi tak i vylepšením které bude mít. Pro každého nováčka, je nachystaných začátečních 5 kreditů, které může libovolně utratit, další už musí vydělat sám. Mod se ovládá jednoduše, všechno najdete v menu pod příkazem do chatu "rpg" nebo !rpg".

Teď půjdeme k samotným upgradům.

 Antidote - Zvyšováním, se zmenšuje trvání nežádoucích efektů.
Damage+ - Zvyšuje se udělená dmg.
Denial - Máte šanci nato, že dostanete po znovuzrození zbraň, kterou jste minulé kolo používali.
Fire Pistol - Hitováním nepřátel je můžete zapálit.
Frost Pistol - Hitováním nepřátel je zpomalujete.
HP Regeration - Postupně si regenerujete svoje životy.
Health+ - Zvyšuje vám životy až na 350hp
Ice Stab - Můžete zmrazit na místě nepřítele pomoci nože.
Longjump - Zvyšuje vám vzdálnost skoku, bude se vám lépe skákat.
Medic - Regeneruje životy okolním spoluhráčům.
Respawn - Máte šanci nato že se po smrti okamžitě respawnete.
Resupply - Regeneruje se vaše munice.
Spy - Tím že do někoho střílíte, máte šanci nato že si ukradente jeho vizuální skin.
Stealth - Stáváte hůře viditelným.
Vampire - Tím že hitujete nepřátele, se healujete.

 

Posledních pár vychtávek

1. "SCORE" Jsme přeměnili na číslo vašeho LVL

2."Clan" Tagy, které tu vidíte, jsou vaše hodnost, která se zvyšuje za každých 40 lvl

Přijďte si zahrát! 

[CZ/SK] Surf RPG 217.11.249.93:27707


 

Snažili jsme se tyto servery udělat na 100% tak aby se nenacházely žádné chyby, nebo bugy - ale vždy se může něco objevit, proto bych byl rád, kdyby jste mohli vše hlásit zde

Je taktéž otevřený nábor adminů, tudíž kdo si myslí že nato má a zvládne to, můžete si podávat svoje přihlášky zde

Enjoy

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář