{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hearthstone turnaj na European Road to Blizzcon 2015

Napsal FatalWiruS dne 09.10.2015 pro sekci GS
O tomto víkendu proběhl European Road to Blizzcon 2015. Tentokrát se konal v pražské O2 aréně. Proto jsem pro vás napsal shrnutí Hearthstone turnaje.

Něco o Hearthstone: Heroes of Warcraft:

Tuto hru vydala známá společnost Blizzard Entertainment dne 11. března 2014. Jedná se o karetní hru slavné série Warcraft, díky které budete vtáhnuti do fantasy světa. Hearthstone si můžete zahrát jak na počítačových operačních systémech Microsoft Windows a OS X, tak i na mobilních operačních systémech iOS a Androidových zařízení. Ve hře jsou obsaženy čtyři herní módy: Play, Solo Adventures, Arena (nutnost zakoupení vstupenky za 150 goldů), Tavern Brawl (jestliže chcete hrát tento mód, musíte mít alespoň jednoho hrdinu na 20. levelu nebo výše). Každý hráč si může vybrat jednoho z 9 hrdinů:

  • Druid
  • Hunter
  • Mage
  • Paladin
  • Priest
  • Rogue
  • Shaman
  • Warlock
  • Warrior

 

Z TOP 40 hráčů i přes velkou snahu vypadl český reprezentant Ladislav „Meyger“ Majer. Postoupilo jen osm nejlěpších hráčů Hearthstone: Heroes of Warcraft. Mezi ně patří Neirea, ThijsNL, Ostkaka, Gera89, Lifecoach,Hoej, Maverick a Pavel. Zápasy probíhaly ve skupinách, přičemž z každé skupiny postoupili jen dva nejlepší na Blizzcon.

Skupina A: ThijsNL, Ostkaka, Maverick, Hoej

Skupina B: Pavel, Lifecoach, Neirea, Gera89

V posledním utkání skupiny B, ve kterém se rozhodovalo o postup do finále, vypadl kvůli nešťastné chybě ruský hráč Pavel.

Jakmile skončila tato hra, Lifecoach se začal nadšeně fotit s fanoušky a po tuctech rozdával autogramy. Věděl, že už patří mezi postupující.

V semifinále spolu bojovali Neirea vs. Ostkak a Lifecoach vs. ThijsNL. V prvním utkání skóre skončilo 3:0 pro ThijsNL. V druhém zápase byl poražen Ostaka Neireou 1:3. Poté Hearthstone turnaj skončil, pražská O2 aréna se utišila a lidé se těšili na druhý den, až se oba finalisté utkají o výhru v hodnotě 10 000$ (což činí přibližně 240 000 korun českých).

Organizátoři neodhadli kapacitu míst, a proto v pražské O2 aréně bylo přeplněno. Jak se říká "hlava na hlavě".

Celý turnaj kometovali Jakub "Lothar" Szygulski,  Janne "Savjz" Mikkonen, Dan "Frodan" Cho a Marcin "Gnimsh" Filipowicz. 



Vypracoval: FatalWiruS

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář