{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nejlepší Counter-Strike portál? Budete překvapeni!

Napsal Dwandy dne 06.11.2015 pro sekci CS 1.6
Před necelým měsícem provedla jedna nezávislá organizace průzkum mezi hráči Counter-Strike, aby zjistila, kde hrají a jaký portál považují za ten vůbec nejlepší. Provést takovou anketu nebylo podle slov organizátorů vůbec snadné, protože získat objektivní výsledky od nezaujatých hráčů lze jen obtížně.

Nakonec se podařilo vytvořit nezaujatou anketu, která jasně definuje vítěze na CZ/SK scéně. Osloveno bylo přes 12.000 CZ/SK hráčů Counter-Strike, formou emailu, steamu, nebo facebooku. Ne všichni se do průzkumu zapojili, takže výsledné číslo všech zúčastněných je o něco menší - celkový počet všech zúčastněných je více než 8.000 hráčů.

Slova autora nápadu CS 1.6 PORTÁL 2015 - Tomáš "Tomik" Pecina:

"Nápad na anketu jsem dostal před rokem, když jsme se s kamarády dostaly do rozepře, který portál je nejlepší. Bohužel se mi nepodařilo z organizačních důvodů nápad uskutečnit a odložil jsem to na letošní rok. Vytvořili jsme team osmi lidí a společnými silami oslovili spoustu hráčů, s kterými jsme diskutovali o jejich oblíbeném herním portále. Z výsledků jsme byli velice překvapeni! Tímto děkujeme všem, co si našli čas a do ankety se zapojili."

Jsme rádi, že právě nás organizátoři požádali o zveřejnění výsledků. A jak to vlastně dopadlo?

Nejlepsi portal 2015

 

Děkujeme všem, kteří nám dali hlas! Nikdy jsme nepochybovali o tom, že hráči vědí, co je pro ně nejlepší :) Už naše babičky říkávali "Ti nejlepší hrají na Gamesites.cz" a rozhodně měli pravdu. Doufáme, že se budeme potkávat na našich serverech i nadále! Děkujeme autorům projektu, že si našli čas a něco takového uskutečnili! 

A jaký názor na anketu máte vy? Váš názor nás zajímá! Napište nám ho do komentářů.

Counter-Strike Servery >>

Autor: Dwandy; Zobrazeno: 6916x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář