{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Premiere Cup [7.- 8.11. 2015] [info]

Napsal Whoik dne 06.11.2015 pro sekci CS 1.6
Víkendový turnaj se nám blíží a vzhledem k počtu účastníků jsou třeba určité změny. Ale registrace je stále otevřená, tak máte stále šanci zabojovat o ceny mimo jiné v podobě oficiálních Gamesites triček. Více v článku.

Jak je již psáno v úvodu, počet účastníků je zklamáním, a tak je třeba změnit také systém turnaje. Maximální počet týmů je nyní stanoven na 16 a bude se hrát pouze v sobotu a to pavoukovým stylem. To znamená, že registrované týmy budou mít větší možnost zvítězit a získat tak vysněná trička Gamesites.cz.

Začátek prvních zápasů je stanoven na 15:00, přičemž od 13:45 do 14:45 je nutné potvrdit registraci. Servery si můžete vybrat jakékoliv a vždy první server, který se objeví v komentářích, pod vašim zápasem je ten, kde se bude hrát. Pokud se týmy nedomluví jinak. Dále nezapomeňte, že minimální počet hráčů v jednom týmů je 5.

Veškeré další otázky zodpovíme rádi na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz), kde bude úplně nahoře vytvořena speciální turnajová roomka, ve které bude po celou dobu přítomen vždy minimálně jeden turnajový administrátor.

Po tomto turnaji budou turnaje skoro na denním pořádku. Budete mít na výběry 1v1 , 2v2 apod. , takže můžete mít do sbírky na svém profilu velký počet pohárů.

Návod pro nový turnajový systém naleznete v této novince.
Další podstatné informace k turnaji před změnami najdete ZDE.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4437x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář