{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

VIP na CS:GO spuštěno

Napsal Rainox dne 26.11.2015 pro sekci CS:GO
Dnešním dnem přichází další novinka, a to možnost stát se VIP členem na našich vybraných CS:GO serverech. Na VIP výhody jste již zvyklí z 1.6kových serverů, no nyní budete mít šanci zahrát si s bonusovými věcmi také na Gočku. Výhody a informace najdete níže.

Servery pro hru CS: Global Offensive běží na Gamesites už nějaký ten pátek a získaly si řadu příznivců. My se i nadále chystáme tuto hru podporovat a dalším krokem je spuštění VIP výhod na vybraných serverech. Dnes se dočkaly servery Hunger Games a Jailbreaky, proto pokud patříte mezi hráče, kteří mají oblibené právě tyto módy, zbystřete.

Jelikož Jailbreaky mají na Gamesites sáhodlouhou tradici a na 1.6ce je to jeden z nejoblíbenějších módů, vymyslet VIP výhody nebylo až tak obtížné. Nicméně bylo třeba pracovat také s novými možnostmi, které Gočko nabízí, a proto byly do výhod zakomponovány. Výčet jednotlivých bonusů si můžete přečíst, stejně jako aktivaci, po rozkliknutí VIP u vybraného serveru ZDE

Ale nebojte, najdete tam především klasiky, jako speciální nože, které ubírají více Hp, speciální obchod nebo tradičně více bodů za zabití. Pokud holdujete spíše módu Hunger Games, určitě uvítáte výhody, které zároveň s aktivací naleznete zde. Serveru znalí určitě ocení více bodů při jednotlivých zabitích, glow efekt anebo třeba padák, který vám ušetří na tomto módu tolik ceněné životy.

Na dalších serverech se samozřejmě pracuje, stejně jako na updatech a v budoucnu se určitě dočkáte dalších vylepšení na našich serverech. Bez čekání si však můžete pořídit oficiální tričko Gamesites.cz, které včera vstoupilo do prodeje. A co je ještě lepší, pokud si pořídíte jedno ze zmíněných VIP na CS:GO servery, získáte slevu 10% na naše trička, což znamená, že se dostanete na cenu 359 Kč nebo 13.5 Euro. A to už stojí za zvážení.

Těšíme se na vás na našich serverech, pro připomínky je samozřejmě možnost využití fora, kde můžete nad VIPčkem hojně debatovat.

Důležité odkazy:

VIP na JB: https://www.gamesites.cz/servery/cs-go/
VIP na HG: http://fastdownload.gamesites.cz/global/motd/V.I.P%20Aktivace%20Gamesites.cz_HG.html
Gamesites Trika: https://www.gamesites.cz/clanek/1959-oficialni-trika-gamesites-cz-v-prodeji

Autor: Rainox; Zobrazeno: 6937x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář