{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO JailBreak update

Napsal DarkMouse dne 22.11.2015 pro sekci CS:GO
V tomto článku si postupně rozebereme změny, kterými prošly JailBreak servery na Global Offensive. Začneme většími novinkami a postupně se dopracujeme až k maličkostem, které také chod serveru změnily. Nějaké ze změn jsou poměrně zásadní, ale jsou tam také nějaké drobnosti.

Jak již bylo zmíněno v popisu článku, postupně si rozebereme změny a dodělávky, kterými v posledních týdnech prošly JB servery na CS:GO. Nějaké věci jsou maličkostmi, ale některé jsou také zásadní pro budoucí vývoj serverů. Taktéž i maličkosti mohli změnit chod serveru. Tato úprava serverů i podle prvních reakcí ze strany hráčů změnila i jejich vnímání chodu a názor na servery.

Začneme asi největší novinkou a taktéž nejvíce viditelnou změnou a to je zavedení a zprovoznění VIP systému podobného, jako na 1.6 serverech. Tyto výhody se dělí stejně jako na 1.6 serverech na 2 kategorie, na VIP a ExtraVIP. Cena obyčejných VIP výhod je také stejná jako na 1.6 serverech a to bez slevy 198,- Kč, ExtraVIP taktéž a to 396,- Kč (VIP + následný upgrade na EVIP). Samozřejmě se může objevit sleva na VIP a tyto slevy se obvykle pohybují okolo 25-50%. Ale nyní k jednotlivým novinkám a věcem, které se zpřístupní aktivováním těchto výhod.

 

VIP výhody

Aktivováním těchto výhod získáte základní výhody na serveru. Výhody jsou především v obchodu pro vězně, ale výhody nejsou jen v tomto obchodu, ale je jich mnohem více. Další z výhod je např. více bodů ($) za zabití hráče anebo případné hitnutí dozorce, jednotlivá čísla jsou 2x větší než u hráče bez VIP! Tudíž za zabití získáte 10 bodů ($) a za hit 2 body ($). Nejen díky tomuto můžete vyvolat perfektní a nečekanou vzpouru ve věznici a tím dozorcům trochu znepříjemnit a ztížit hru.

S těmito VIP výhody získáte i nový VIP skin hráče, který nikdo nepřehlédne. Tento VIP skin si můžete také přehodit na klasický non-vip skin tzv. zebry. Hráči s VIP výhodami získají také označení [VIP] před jejich jménem, které automaticky zaujme pozornost. Pro aktivaci VIP výhod stačí vybrat server, na kterém chcete mít své VIP, kliknout v přehledu serverů na ikonku VIP u příslušného serveru a poté již stačí jen postupovat podle pokynů.

>>> Aktivace VIP výhod <<<

 

EVIP výhody

Díky těmto výhodám, které jsou o jeden stupeň větší, než VIP výhody můžete nakupovat úplně všechny položky ve všech obchodech. Výhoda je opět také v počtu bodů ($), které získáte za zabití dozorce či vězně. Toto číslo je 3x větší než u non-vip hráče a 0,5x větší než u VIP hráče! Takže celkově za zabití hráče získáte 15 bodů ($), za které si můžete nakoupit jakoukoli položku z obchodů. V případě, že jste vězeň, získáváte za hitnutí dozorce knifem 2 body ($) místo klasického 1 bodu ($) u non-vip.

I s touto výhodou získáte stejný skin, jako VIP hráč a taktéž stejné označení před jménem a to nejsou zdánlivě všechny výhody, protože některé výhdoy se budou ještě upravovat a přidávat další! ExtraVIP jde aktivovat jen v případě již zakoupeného VIP. Stačí jen jedna aktivace jedné z těchto výhod a získáte dané výhody navždy! ExtraVIP výhody bohužel nyní nejdou koupit samoobslužným systémem, ale i toho se brzy dočkáme.

 >>> Aktivace ExtraVIP výhod <<<

 

Jednotlivé úpravy věcí na serverech

Jednou z největší a pravděpodobně nejočekávanější úpravou byl map-pack, který byl obohacen o 4 nové mapy, ale s tím byla 1 mapa smazána. Novými mapami jsou ba_jail_umbrellajb_spy_vs_spy_beta7bjb_summer_jail_v1jb_renegade_v5. A jedinou mapou, která se prozatím odebrala je mapa jb_russianconcrete. Na všech nových mapách jsou nové dávky atrakcí a nové možnosti využití své vlastní fantazie pro vytvoření co nejlepších a nejzábavnějších kol. Ale mapy jsou také úhledné a pěkně propracované a právě proto byly nahrány na servery.

Další větší z novinek je opravení skinů hráče nejen u vězňů, ale i u dozorců. Tyto skiny byly pokažené z důvodu updatu od Valve, který upravoval držení těla a celkový pohyb. Nyní již skiny nemají zbraně propadlé mezi nohami, ale drží je v rukách a proto je lehčí poznat, který vězeň má nějakou zbraň. S touto úpravou byl zároveň nahrán i nový model pro non-vip dozorce, ale byly také nahrány i VIP skiny.

Mezi větší novinky bychom mohli zařadit i již očekávané stopy simona, které je možné dostat v několika barevných variantách. Barvy stop simona jsou udělané podle barevného modelu RGB, na výběr je tedy ze tří barev. Podle tohoto barevného modelu si lze vybrat tedy červenou, modrou nebo zelenou barvu. Tyto stopy simona se pokládají na povrch mapy a přibližně za 15 sekund od jejich vyskytnutí zase stopy začnou mizet.

Jednou z dalších novinek, ale již ne tak závažnou je opravení hromadného volného dnu po warm-upu. Nyní již mají všichni hráči VD i po čase na výběr dozorců a času na načtení mapy. S touto úpravou se upravilo i braní Simona, kterého lze nyní vzít až po 5 sekundách od začátku kola. 

Opravou si prošlo také menu s posledním přáním, herní mód přestřelka, ale i stálé bugování bodů ($). Menu posledního přání již netropí hlouposti a dá se opětovně vyvolat pomocí příkazu /pp. Přestřelka si prošla změnou z důvodu opakovaného bugování zbraní (u přestřelek to občas hráčům nedalo zbraň). Body si prošly opakovanou úpravou z důvodu neustálých problémů, které nastávaly a občas stále nastávají.

Jednou z posledních chyb, které byly opraveny jsou všemožné překlepy nejen v jednotlivých menu, ale i např. v hláškách na serveru. A toto nejsou veškeré věci, které se na serveru doopravily, ale jen výčet těch nejdůležitějších. Nyní se můžeme těšit na další update, ve kterém by mohly být dolazeny i ostatní chyby, které se na serveru vykytly.

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář