{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

VIP akce a Vánoční restart!

Napsal Dwandy dne 12.12.2015 pro sekci GS
Mnoho hráčů se těšilo na Vánoční VIP akci a my jsme je nechtěli v žádném případě zklamat! Proto jsme připravili SUPER SLEVY do téměř všech herních sekcí. Díky tomu lze získat VIP Navždy, nebo ExtraVIP Navždy za skvělou cenu. Zároveň jsme provedli, tak jako každý rok, Vánoční restart všech statistik, banů a dalších, a tak má každý šanci stát se nejlepším hráčem serveru.
 COUNTER-STRIKE 1.6 SLEVA VIP A EVIP NAVŽDY 
Sleva 25% právě začala! Counter-Strike 1.6 aktivace výhod (VIP, nebo ExtraVIP) nyní za super cenu! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů! Sleva platí i pro možnost Unbanu!
 
 COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE SLEVA VIP NAVŽDY 
Ano je to tak! Úplně poprvé Sleva 25% na aktivaci VIP výhod i pro CS:GO! právě začala! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů!
 
 TEAM-FORTRESS 2 SLEVA VIP A EVIP NAVŽDY 
Sleva 25% nesmí chybět ani pro free to play hru Team Fortress 2. Aktivace VIP výhod je i zde za skvělou cenu! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů!
 
 TEAM SPEAK 3 SLEVA VIP, EVIP A IKONKY NAVŽDY 
Ani TeamSpeak 3 server se nevyhnul Slevovému šílenství 25%! I zde můžeš získat všechny výhody za SUPER CENU! Díky výhodám získáš spoustu možností! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny výhody! Novinka v podobě Ikonek je také ve slevě!
 
 WEBOVÁ STRÁNKA SLEVA VIP NAVŽDY 
A na závěr je tu Sleva 25% pro aktivaci výhod na stránce gamesites.cz. Pokud náš web často navštěvuješ a jsi aktivní v našem diskusním fóru, určitě tuto Slevu rád využiješ. Díky výhodám získáš spoustu možností! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny výhody!

 

RESTART STATISTIK, BANŮ A DALŠÍCH!
restart proběhl dnes jako Vánoční a zároveň jako Novoroční, proto v žádném případě neproběhne restart i po novém roce!
Autor: Dwandy; Zobrazeno: 5281x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář