{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Asus Finals 9

Napsal Egii dne 21.12.2015 pro sekci CS:GO
Poslední turnaj v tomto roce 2015, který se udál 19.12.2015 - 20.12.2015 je za námi a my vám tu stručně sepíšeme, co se tam všechno událo! Můžete se těšit také na překvapení!

Tento víkend se udál velký turnaj, kde se hrálo o pěkné ceny. V průběhu turnaje jste si mohli tipnout nejlepšího hráče ve finále a taktéž v ostatních zápasech. Také přímo na akci v Praze čekalo moc soutěží o nádherné ceny. Poslední turnaj v tomto roce byl výjimečný, protože to byl první turnaj, který byl na stránkách csglounge, takže jste si mohli vsadit na svůj oblíbený tým!

Dost lidí očekávalo, že eSuba se utká s nEophyte ve finále, protože to jsou špičkové týmy v ČR/SK scéně. Nicméně, pravda je jiná. V prvním kole byl zápas eSuba proti Majestic Lions . eSuba je moc zkušený tým, dá se říct, že v dnešní době je nejlepším týmem ČR/SK scény, to také za něříkají i tituly, které tento tým dosáhly. Realita byla opačná. Majestic Lions šli do toho jak nejlíp uměli a dokázalo velkého soupeře porazit 2:1 v BO3 a takhle postoupilo do finále. Po tomto napínavém zápasu přišel na řadu nEophyte proti GunRunners.AOC. Tento zápas byl moc vyrovnaný, protože oba dva týmy mají plno zkušeností s hraním. nEophyte mají novou sestavu, kde stará sestava přešla do jiných organizací. Ale šlo vidět, že nEophyte nezklamalo a postoupilo do finále, kde se utkalo s Majestic Lions. nEophyte bez váhání a bez problémů vyhrálo první mapu. Druhá mapa byla docela napínavá, protože Majestic Lions prohrával, ale kluci se dokázali vzchopit a otočit to. Nastala poslední mapa, kde šlo o všechno, o titul a krásné ceny. Nakonec to celkově dopadlo tak, že nEophyte ukázalo, že s novou sestavou jsou nepřemožitelní a vyhráli celý Asus Finals 9! eSuba toho moc tento turnaj neukázala a na třetím místě se dostal tým GunRunners.AOC.

Sestavy:
eSuba - benq1, rDo, MonttY, HenkkyG, azak.

nEophyte - DEV7L, Frozen, queztone, ecko, KETUBOR.
GunRunners.AOC - smetysh, oKKo, jEKYL, naturalG, reyloret.
Majestic Lions - uno, fredi, giotive, BLUEE, vergiL.

Ceny:
1. místo - 10 000,- Kč.
2. místo - 7500,- Kč.
3. místo - 2500,- Kč.

Koho jste vy tipovali za celkového vítěze a nejlepšího hráče ve finále?
Chceš se i ty přidat k nám a stát se redaktorem? Stát se součástí našeho týmu, získat mnoho výhod, odměn a možnost kariérního růstu? Tak neváhej a přidej se k nám! Více ZDE!

Autor: Egii; Zobrazeno: 4573x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář