{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Awards 2016

Napsal Whoik dne 29.12.2015 pro sekci GS
Ani tento rok se neobejde bez vyhlášení našich tradičních cen, kdy oceníme adminy našeho portálu, kteří nějakým způsobem vyčnívají nad dalšími. Samozřejmostí je také vyhlášení ceny Zlaté Pandy.

Závěr roku je tady, a proto se zde můžete dozvědět, kdo si odnesl tento rok Gamesites ocenění. Vybíráme z administrátorského týmu a kategorie jsou proměnlivé, proto má úplně každý šanci nějakou tu cenu dostat. V minulosti byli oceněni jak šerifové, tak bývalí admini, nyní tomu nebude jinak. Teď už nezbývá, než si výherce představit.

Kategorie: Planá Naděje

Pro tuto kategorii by mohlo být hned několik kandidátů. Každým dnem, týdnem, či měsícem se objeví někdo, kdo se jeví jako potenciální schopný člověk pro náš portál, avšak naděje do něj vkládané se nepřetaví ve skutečnost. Stejně tomu tak bylo právě u vítěze této kategorie. A stal se jim ESK0. Velmi nadaný programátor, který se stal posilou našeho vývojářského týmu, měl rozpracovaných několik projektů, účastnil se dokonce srazu administrátorů, nicméně poté nedokázal své schopnosti zužitkovat naplno a zanedlouho ukončil své působení na Gamesites. Věřili jsme v jeho budoucnost na našem portále, ale aspoň se nyní Garlin nebude při správě CS:GO serverů nudit. :))

 

 

Kategorie: Velký Návrat

Velmi často se stává, že se s někým rozloučíme, a i když si myslíme, že nadobro, není tomu tak a daný admin se vrátí zpět do týmu. Někdy je to zapříčiněno unáhleným rozhodnutím, jindy k tomu vedou jiné důvody a někdy je konec nedobrovolný. Nicméně pokud se jedná o schopné adminy, mají i po svém konci vždy dveře otevřené a ne jinak tomu bylo i v případě vítěze této kategorie. Při svém působení dosáhnul již dosti vysoké pozice, avšak pak přišel zkrat, po kterém se s ním admin tým rozloučil. Ale dokázal to, co mnozí navrátilci ne. Ukázal, že i posvém návratu může být platným a schopným, a proto opět zvyšuje svou reputaci tady na Gamesites. Popsanou osobou není nikdo jiný než Hoolder. Momentálně se velice aktivně a kvalitně zapojuje do chodu CS:GO sekce, která s ním bude doufejme jen kvést.

Kategorie: Kdo nesoutěží, nemá body

Soutěže a turnaje jsou nedílnou součástí Gamesites. Za celý rok se odehrálo nepřeberné množství soutěží ať už na serverech, na Facebooku nebo na Teamspeaku. Co se týče soutěží na serverech, stojí v pozadí dva lidi, kteří možná nejsou tolik vidět, ale odvádí mnoho práce, bez které by byly soutěže těžko tolik úspěšné. Ani tito vítězové nezůstanou beze jména, jsou jimi Smokeyy a Darkmouse. Za veškerou odvedenou práci si samozřejmě zaslouží pochvalu a s příchodem portálu gsligy a dalších možností, jejich význam ještě vzroste.

Kategorie: Uspávač Hadů

Téměř od počátku roku 2015 jsme každou neděli vždy ve 14:30 vysílali Školu cska. Skončili jsme až v době, kdy nám došly módy, které bychom vám představili a naučili. Již teď mohu slíbit, že s novými módy na CS:GO se vrátí také Škola cska v několika vydáních. Nahravání se pravidelně účastnili HLSA jednotlivých módů a také další hráči nebo admini, kteří měli do vysílání co říct. Jedním z nejpravidelnějších a nejnápomocnějších pravidelných účastníků byl výherce právě této kategorie. Svou přítomností a znalostí mnoha módů se zapsal zlatým písmem do projektu Školy cska, ale zároveň jeho povídání bylo někdy natolik zdlouhavé a monotónní, že ani ti nejbedlivější posluchači nedokázali udržet pozornost. V nových dílech se s ním určitě znovu potkáme, do té doby děkujeme HTCInfovi za veškerou pomoc, bez něj bychom se rozhodně tolik nenaučili. Přikládám video z natáčení na Surf serveru, kde měl info hlavní slovo.

 

Kategorie: Neviditelní Dříči

Na portále je mnoho lidí, kteří odvádějí skvělou práci, ale nejdou vidět tolik, jako ostatní. Ale nezoufejte, vaší práci si všímáme a vážíme si ji, i když možná vám to nedáváme tolik najevo. Je spousta lidí, které bychom mohli v této kategorii jmenovat, no my jsme vybrali dva zástupce. Tím prvním je člověk, který i přes to, že již není součástí administrátorského týmu, se nevzdal, a dále bojuje a pracuje jako velitel naší akademie. Je jím Tommy, kterému patří velký dík. Druhým vyvoleným je Ceco. I když názory na něj se různí, po svém konci se vrátil a odváděl dobrou práci. jak jsem již psal, tito dva zastupují řadu z vás, kteří by si tady zmínku také zasloužili. Proto děkujeme právě těmto neviditelným hrdinům.

 

Kategorie: Lepší pozdě než nikdy

Tato kategorie je věnována projektu, který byl na Gamesites dlouho plánován, ale dlouhou dobu jsme se jej nedočkali. Až tento rok se do řešení pustil vítěz této kategorie, díky kterému se můžeme těšit z ligové portálu, kde se již nyní konají turnaje a soutěže, ejichž četnost bude nadále růst. Tím, kdo za tímto projektem stojí, je Diaz. Dokázal zařídit od počátku vše podstatné a my věříme, že se vám gsliga líbí a líbit bude.

 

ZLATÁ PANDA

Hlavní kategorií je každým rokem Zlatá Panda. Toto ocenění dostane vždy pouze jeden člověk, který pro portál odvádí nadstandartní práci. Tento rok tomu nebude jinak. Vítězem je osoba, která stráví denně spoustu času řešením problémů jak hráčů tak adminů. Málokdo ví, že pokud se obrátí na email s čímkoliv, odpoví mu právě tento člověk. Nyní už možná tušíte, že vítězem Zlaté Pandy za rok 2015 se stává -

LULKA

 

Pokud jste se mezi vítězi nenašli, nezoufejte, pokud budete i další rok odvádět skvělou práci, určitě se tady pro vás místečko najde :)

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5697x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář