{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

4on4 JailBreak Football Cup 2016

Napsal Smokeyy dne 14.01.2016 pro sekci CS 1.6
Po půl roce na Gamesites a po roce na CS 1.6 serverech se hráči dočkají dalšího pokračování turnaje JailBreak Football Cup. Baví tě fotbal? Sleduješ slavné fotbalové turnaje? Teď máš šanci se stát Mistrem Gamesites ve fotbale. Již několik hráčů si tento titul už vybojovalo a ne jen jednou. Přidej se mezi ně.

Další pokračování fotbalového turnaje na JailBreak serverech se koná na konci Ledna. Jestli se chceš ukázat mezi ostatními hráči, jaká seš fotbalová skilla, tak sežeň tři kamarády a přijďte ve správný čas na správné místo. Místa je více než dost, proto neváhej a pomoz nám ho zaplnit. Do turnaje se mohou registrovat jak Steam, tak Non-Steam hráči, takže místo je pro každého.

 

Popis a zásah do historie turnaje

Fotbalové turnaje na JailBreaku sahají déle do minulosti, než si já v tomto působení pamatuji, ale za všechny tři turnaje, které jsem já zorganizoval na CS 1.6 serverech to vyhrál jen jeden hráč a také admin zde na Gamesites, samozřejmě za pomoci jiných hráčů v týmu, které prostřídal. Těmito výhrami si vybojoval jako jediný Zlatý hattrick. Mám potvrzené že i na tomto turnaji se ukáže, tak přijď se svými kamarády a překaž mu radost z další výhry. Jednou se dokonce i zaregistroval tým sestaven z Vedení Gamesites, ale bohužel se nedokázal prostřílet ze základní části do play off a v turnaji si vysloužili 19. místo (z 22). Ovšem jestli se i teď přihlásí, říct nemůžu.

Tento turnaj se bude konat vyřazovacím systémem (tj. pavoukem) a místo je pro 16 čtyřčlenných klanů, tudíž se na turnaji může ukázat až 64 hráčů, takže místa je podle mě dost. Při spuštění turnaje se náhodně vylosují týmy, které budou proti sobě hrát. Každý zápas bude trvat 2x 45 sekund a tým, který zápas vyhraje, postupuje do další části. Pokud se ovšem stane že bude remiza, prodlouží se zápas a bude se hrát do jednoho vítězného gólu.

Celkem jsou čtyři části a tři nejlepší týmy, které projdou celým peklem, získají ocenění ve formě bodů. Oceňovat se bude také nejlepší střelec, který nastřílí nejvíce branek v turnaji a aby se neřeklo, tak se oceňovat bude i nejlepší brankář, který propustí co nejméně branek. Body, které v turnaji získáte se vám zapíšou do tabulky a až budete mít správný počet, tak je můžete směnit za VIP, nebo eVIP na vámi vybraný CS 1.6, nebo TF #2 server. VIP si lze dát i na web, nebo na náš TeamSpeak. Výherci turnaje také dostanou ikonku na náš TeamSpeak, která jim už zůstane navždy.

 

 

Informace o turnaji

Termín turnaje: 30.1.2016 od 15:30
Kapacita turnaje: 16 týmů (celkem 64 hráčů)
Počet hráčů v týmu: 4 (1x brankář - 3x útočníci/ obránci + popř. náhradník)
Systém turnaje: pavoukový (osmifinále, čtvrtfinále, semifinále, finále/ o 3. místo)
Podmínky k postupu: vyhraný zápas (zápas = 2x 45 sekund)
Pravidla pro turnaj: k shlédnutí na tomto odkazu + Všeobecná pravidla soutěží (nahoře v černé liště) - http://gsliga.gamesites.cz/homepage/page/5
Ceny:
  1. místo - +3 body do tabulky + ikonka na náš TeamSpeak
  2. místo - +2 body do tabulky
  3. místo - +1 bod do tabulky
    Nejlepší střelec turnaje - +1 bod do tabulky
    Nejlepší brankář turnaje - +1 bod do tabulky
 

 

Připomínky

• Každý hráč musí mít ve svém profilu na GS lize napsanou svojí platnou SteamID. Pokud jí bude mít hráč špatně, může mít i se svým týmem při turnaji potíže. Doporučuji si jí překontrolovat. Pro změnu SteamID v profilu napište soukromou zprávu adminům turnaje (nejlépe mě - Smokeyymu).
 
• Všichni hráči (nebo alespoň kapitáni) jsou povinní dojít alespoň 10 minut před začátkem turnaje do připravené místnosti na našem TeamSpeaku (místnost bude umístěna nad Vstupní branou). Adresa našeho TeamSpeaku je → ts.gamesites.cz
 
• Žádáme hráče o strpení při startu turnaje. Na server se nevejdou všichni hráči, takže někteří musí čekat v připravené místnosti na našem TeamSpeaku. Až si vás zavoláme, tak přijdete.
 
• Nevíte jak se zaregistrovat v GS lize? Tento tutoriál vám pomůže - https://www.gamesites.cz/forum/tutorial-ke-gs-lize-t109918.html
 
• Není to povinné, ale byli bychom rádi, kdybyste zvětšili tu fotbalovou atmosféru a názvy týmu si dali podle nějakého klubu (může to být třeba i smyšlené - např. FK Gamesites).

 

Registrovat se můžete na výše uvedeném odkazu v GS lize. Na vaší účast se těší turnajový admini Smokeyy & EndyMary

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář