{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaje na Gamesites 01/2016

Napsal Smokeyy dne 01.02.2016 pro sekci GS
Devadesát rozdaných bodů, jedno ExtraVIP a dvě VIP, které se rozdělily mezi 44 hráčů v osmi turnajích. Takto vypadaly turnaje na Gamesites v posledním měsíci. Pojďme si říct, co se hrálo a kdo všechno vlastně vyhrál. Nejen toto se dozvíte v této novince! Dozvíte se zde i novinky, které se připravují do dalších měsíců.

 2v2 AWP Cup #2 (Counter-Strike 1.6) 

Na tento turnaj se přihlásilo hodně hráčů, ale jen 11 se jich nakonec zúčastnilo. Tento turnaj se odehrával v pátek 8.1. a byl pod vedením admina KickMeDown. Z názvu vyplývá, že se jednalo o turnaj, kde se mohlo hrát pouze s AWP. Hrálo se klasickým pavoukovým systémem, kde si po rozlosování museli hráči najít server, kde zápas se soupeřem odehrají. Zápas se hrál na 16 výher (tj. tým, který jako první vyhraje 16 kol, postoupil dále). Celkem se hrálo na třech oblíbených mapách v sekci Sniper War.


 1. místo - Matyho škola (GANJAstajlinkoo & w0wA)
 2. místo - Cybernetic (tooprotobepro & santacrew88)
 3. místo - Lam(p)y (Smokeyy & Xyzz)

 Mapy, na kterých se hrálo - awp_india, awp_aim, awp_gowenna
 Celkem přišlo - 11 klanů

 

 2v2 AIM Cup #2 (Counter-Strike 1.6) 

Po AWP se o 2 dny později konal turnaj na aimu, kde se zúčastnilo 9 klanů, ale jen 8 z nich mohli hrát. Turnaj se odehrával 10.1. a byl znovu pod vedením admina KickMeDown a k tomu i Bazenova. I když bylo na turnaji hodně zmatků s pár týmy, i tak se podařilo turnaj spokojeně dohrát. Hrálo se znovu klasickým pavoukovým systémem na 16 výher. Turnaj se odehrál na třech známých mapách.


 1. místo - ROFLMAO (dadaluk & AirTOmEK)
 2. místo - Luck? (Arcayo & Larckovic8)
 3. místo - Vedení JB (Smokeyy & Xyzz)

 Mapy, na kterých se hrálo - aim_map, aim_b0n0, aim_dgl
 Celkem přišlo - 9 klanů

 

Basebuilder 2v2 Turnaj #2 (Counter-Strike 1.6)

Další turnaj pro dva hráče se odehrával na Basebuilder serverech. Stavět si úkryty, aby se z nich nestaly zombie muselo 12 hráčů. I když se původně měl turnaj odehrát v sobotu 9.1., nakonec se uskutečnil až v pátek 15.1. a byl pod vedením hlavního server admina Zombie serverů eMkace a admina blazna.


 1. místo - Number One (iDeviLeKKK & Dallen)
 2. místo - 420 (GreenNooB a Basko99)
 3. místo - Krakeni (sNuiL & B4N4N1K)

 Mapy, na kterých se hrálo - bb_stepup, bb_autumn, bb_alley, bb_basement6
 Celkem přišlo - 6 klanů
 

 Furien 2v2 Cup (Counter-Strike 1.6) 

Aby toho nebylo málo, tak se na ‘csku’ odehrál ještě jeden 2v2 turnaj, tento se odehrál 16.1. pod vedením adminů LoveYou a Angel. Na turnaj se zaregistrovalo i přes 30 klanů. ale nakonec si jich na serveru přišlo zalítat jenom 12 z nich.


 1. místo - 3D (Kain & OnYourFace)
 2. místo - Team Solo Mao (Ctyzq & LosTTomo)
 3. místo - FadeRs (Vortex & F3Smoke)

 Mapy, na kterých se hrálo - de_dust2, de_aztec, de_dust_2006, de_dustyaztec
 Celkem přišlo - 12 klanů

 


 Hunger Games sólo turnaj (Counter-Strike: Global Offensive) 

Místo staré dobré 1.6-ky se odehrál turnaj také na CS:GO, přesněji na módu HungerGames. Turnaj se hrál systémem všichni proti všem pod vedením nové HLSA Ivanky. Turnaj se odehrál v sobotu 23.1. a přišlo se na něj ukázat skoro 20 hráčů.


 1. místo - JustJesus
 2. místo - TheTomi
 3. místo - Rota

 Mapy, na kterých se hrálo - hg_tropical_f2, hg_snow_beta13, hg_forest_v3, hg_necropolis_r2, hg_colloseum_v1
 Celkem přišlo - 18 hráčů


 2on2 Rocket League Cup 

Kromě CS se odehrály i dva turnaje z jiných her. Tento se odehrál na Rocket League pod vedením správce turnajů a nového GO HLSA DarkMouse v pátek 29.1. V této hře hrajete v autíčkách a musíte dostat obrovský míč do soupeřovi brány. Vlastně jde o fotbalový zápas, který v reálném životě moc neuvidíte. Video ze hry ze školy Rocket League od hlavního admina Whoika můžete vidět níže.


 1. místo - We are in Platinum (EvzenLovicekZen & Tweetyangry)
 2. místo - DumboIsReal! (ByeBye & kejchon)
 3. místo - Ceco (Ceco & Ivanux)

 Celkem přišlo - 14 klanů


 

 4v4 JailBreak Football Cup 2016 (Counter-Strike 1.6) 

Další den se odehrál další fotbalový turnaj, tentokrát ale na ‘csku’. Pod vedením správce turnajů Smokeyy-ho a admina EndyMary se odehrál v sobotu 30.1. již čtvrtý JailBreak Football Cup. Návštěvnost byla velice slabá. Na turnaj do GS ligy bylo přihlášeno až 23 klanů, turnaj byl ale zaplněn z necelé poloviny. Nakonec si přišlo na turnaj zahrát 28 hráčů v šesti týmech. Potěšující je, že průměr gólů na jeden zápas převýšil rekord ze všech zaznamenaných turnajů ve hře 1.6. Rekord držel JailBreak Football Cup z Února 2015 (4,63 gólů na zápas), v tomto turnaji byl slabě vyšší (4,66 gólů na zápas).


Mistrem se stal tým sestaven z furien adminů. Už hned v prvním zápase dokázali hráči z tohoto týmu vyřadit tým World Class, ve kterém hrál obhajující Viktor z minulých třech turnajů. Nejlepším střelcem turnaje se stal hráč PatrickLM10 z týmu SweetS, který skončil celkově na druhém místě. Nejlepší brankář se stal hráč a také admin dominikkriz z mistrovského týmu.


 1. místo - LAMI (Zesh, Ven0m, dominikkriz, V1DrIlko)
 2. místo - SweetS (dRew, petko455, PatrickLM10, KlobaSSka - AFKEJ)
 3. místo - nY^ho team invalidov (nYcko, Nicht, FREAKz, PoWiiK - Red181)

 Nejlepší střelec turnaje - PatrickLM10 → celkem 5 gólů (hned za ním Zesh a nYcko se čtyřmi góly)
 Nejlepší brankář turnaje - dominikkriz2323 → propustil 4 góly (hned za ním PoWiiK, petko455 a Veoner se šesti propuštěnými góly)
 
 Mapy, na kterých se hrálo - jb_rush (předkolo), jb_oasis_prefinal2 (semifinále, o 3. místo, finále)
 Celkem přišlo - 6 klanů

 


 Hearthstone 1on1 Cup 

Na poslední den v měsíci si pro vás dvojice Nicer a Nesquik připravila malý turnaj v Hearthstone. Sklamáním je, že z 11 hráčů, kteří se zaregistrovali v GS lize, si přišli zahrát pouze 4 z nich. Turnaj se odehrál pavoukovým systémem.

V Hearthstone se vžijeme do role jednoho z devíti hrdinů ze světa Warcraftu, každý z nich má vlastní povolání, které určuje karty, jež si hráč může vložit do přesně 30ti karetního balíčku. Povolání také určuje speciální schopnost hrdiny, kterou vždy může využít jednou za kolo. Hráč si z dostupných karet postaví balíček a pak je v jednom ze dvou módů postaven proti soupeři, který hraje zase s hrdinou a kartami, jež si pro vlastní hru vybral on. Každý hrdina má na začátku 30 životů a cílem je snížit soupeřův počet životů na nulu či níž.

 

 1. místo - EvzenLovicekZen
 2. místo - goofik
 3. místo - Khertys
 
 Celkem přišlo - 4 hráči
 
 

Všem výhercům gratulujeme!

A co Vy? Nepřijdete si také zahrát na nějaký z našich turnajů? Na další měsíc se již plánuje turnaj pro milovníky tanků (World of Tanks), který pro Vás připravuje dvojka V1DrIlko a Rezident a určitě se těšte na pokračování Rocket League, který pro Vás organizuje správce herních turnajů DarkMouse. Dále by jsme se mohli dočkat turnaje na Dota 2 a nebo League of Legends. Když nahlédneme do turnajů na Counter-Strike 1.6, tak se zase můžeme těšit na turnaje z Public, Aim a Awp sekce, které pro vás organizuje KickMeDown a nově i admini Arcayo a Nicer. Po dlouhé době přijde na řadu i turnaj z GunGame sekce.

 

Seznam plánovaných turnajů a odkazy k informacím a registrací do turnajů můžete nalézt ZDE.
Pokud se v GS lize nedokážete orientovat, pomůže vám možná tento tutoriál.
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář