{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #1

Napsal Izmael dne 02.02.2016 pro sekci GS
Představíme několik zajimavých filmů, které budete moci zkouknout již v následujících měsících, zaujalo tě to? Pak pokračuj ve čtení.

Vážení čtenáři,

rozhodl jsem se sepsat několik nejžhavějších novinek z filmového průmyslu. Níže se můžete dočíst o jednotlivých připravovaných filmech, jejichž premiéra proběhne ve velmi blízké době. Světové produkce pro vás připravují jak fantasy, tak i animované filmy, ale nezapomínají ani na romantická dramata a jejich premiéry si nesmíte nechat ujít, proto neváhejte a pokračujte ve čtení.

Aliance

Díl Aliance (aneb Divergence 3) je pokračující sérií filmu Divergence. Poté, co se povedlo hlavní postavě Tris a jejím přátelům rozvrátit systém frakcí, rozhodnou se překonat zeď obklopující jejich město a podívat se, zda skutečně existuje život za ní, kde se dozvídají šokující věci... Premiéra proběhne 10.3.2016 v ČR, potom za týden se ji dočkají i na Slovensku.

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti

V tomto filmu proběhne velký souboj komiksových hrdinů mezi Batmanem a Supermanem, uslyšíte spoustu vtipných hlášek a podobně, takže i o zábavu bude postaráno. Samozřejmě každý chce dokázat, že právě on je důležitější pro svět a ani neví, že se blíží nová světová hrozba. V roli hlavních postav budou Bruce Wayne a Clark Kent a premiéra proběhne 24. března 2016.

Bohové Egypta

Pro milovníky fantasy filmů o bozích je také připraven film, jehož premiéra proběhne 25. února 2016. Můžete očekávat velký souboj, který se odehrává v Egyptě, avšak v ohrožení je celý svět. Vaše oči spatří strašidelná monsta, neuvěřitelnou magii a rozhněvané bohy. Filmu režíroval Alex Proyas a mezi herci tam určitě potkáte Gerarda Butlera, Abbey Leeho nebo Courtney Eatona, takže se máte na co těšit.

Brooklyn

Pokud je romantické drama právě pro vás, pak musíte shlédnout tento film, který se odehrává v 50. letech minulého století v newyorské čtvrti Brooklyn. Mladá dívka se z irské vesnice vydává do velkého města, kde je sama a je to pro ní samozřejmě něco nového, a tak si zvyká na nový život, avšak netrvá dlouho a vrátí se do rodného Irska, kde potkává svou životní lásku, ale nemůže se rozhodnout, zda dát přednost lásce nebo plnění svých snů v New Yorku a jak to dopadne? To uvidíte sami. Premiéra je stanovena i jako předešlý film na 25. února 2016 a režie se ujal John Crowley.

Kung Fu Panda 3

Nakonec nesmíme zapomenout nějaký animovaný film. Ať už jste dospělý nebo ještě dítě, určitě znáte animovaný film Kung Fu Panda a to je jeho třetí díl, kde kung fu bojovník se shledá se svým biologickým otcem, odcestují a zažijou mnoho dobrodružství. Premiéry se dočkáme už 17. března 2016.

Chceš se i ty přidat k nám a stát se redaktorem? Stát se součástí našeho týmu, získat mnoho výhod, odměn a možnost kariérního růstu? Tak neváhej a přidej se k nám! Více ZDE!

 

Autor: Izmael; Zobrazeno: 4872x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář