{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

ex-Titan v G2 esports?

Napsal Egii dne 03.02.2016 pro sekci CS:GO
Jak si můžete všimnout, toto je zde novinkou. Díky našim nadšencům z profesionální scény Vám budeme chtít dávat informace o přestupu hráčů, zkrachování společností a tak podobně.

Jak z názvu plyne, tak jste si mohli všimnout, že bývalí hráči týmu Titan přestoupili do organizace G2 Esports. Asi před měsícem CS:GO hráči tým Titan opustili z důvodů nedostatků peněz pro hráče, kvůli hráči Hovik "KQLY" Tovmassian's, kterému bylo zakázáno hrát za jakýkoliv tým kvůli podezření za cheatování. G2 esports, který vytvořil starý dobrý hráč hry League of Legends Carlos "ocelote" Rodriguez si nechtěli odpustit, že budou bez CS:GO sekce, která jim přešla do Call of duty týmu FaZe Clan a to za 700 000$. Po úspěšném hledání našli to, co chtěli. Ex-Titani hledali společnost, která je dostane tam, kde dosud byli. Společnost G2 esports jim to nabídla a tuto nabídku nemohli odmítnout. Hráč Adil "ScreaM" Benrlitom v tomto týmu už hrál, kdysi odcházel do týmu Titan, přičemž za to dostal 150 000$. Dnes se již vrací zadarmo. Novou G2 esports CS:GO sekci můžete nejdříve vidět na turnaji Game Show Global eSports Cup, kde ukážou svou hratelnost!

Vyjádření manažera týmu Jérôme "NiaK" Sudries:
"Jsme oba hrdí a s radostí oznamujeme, že jsme spojení s G2. Tento klub zažívá v posledních měsících obrovský vývoj, hlavně díky tvrdé práci týmu. Hráči a já, jsme chtěli budovat dlouhodobé vztahy s lidmi, s kterými pracujeme, a v tomto ohledu G2 bylo nejlepší volbou. Po teamu VeryGames a Titan, je to pro nás začátek nové kapitoly, a naším hlavním cílem je se dostat zpět na vrchol CSGO žebříčku."

Obrázek od g2esports.com

Stará sestava G2 esports:
Philip "aizy" Aistrup.
Mikail "Maikelele" Bill.
Håvard "rain" Nygaard.
Joakim "jkaem" Myrbostad.
Ricardo "fox" Pacheco.

Video s novou G2 esports sekcí

Dnešní sekce G2 esports:
Adil "ScreaM" Benrlitom
Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Richard "shox" Papillon
Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Cédric "RpK" Guipouy

Autor: Egii; Zobrazeno: 4798x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář