{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Classic 3vs3 Cup

Napsal KondomfromCTF dne 06.02.2016 pro sekci CS 1.6
Po krátké přestávce se naši hráči na CS 1.6 serverech dočkají dalšího pokračování turnaje Public Cup. Baví tě Public? Teď máš šanci se stát vítězem na Public Cupu.

Další pokračování turnaje na Public serverech se koná přesně v půlce února. Jestli se chceš ukázat mezi ostatními hráči, jaký jsi taktický hráč a skillař, tak sežeň ještě dva kamarády a přijďte ve správný čas na správné místo. Do turnaje se mohou registrovat jak Steam, tak Non-Steam hráči, takže místo je pro každého.

Popis a historie turnaje v gslize

Zcela první Public turnaj v naši gslize se konal 7.11.2015 pod názvem Premiere Cup a od té doby se odehráli další čtyři Public turnaje a tentokráte nás čeká již šestý turnaj, tak neváhejte a registrujte se.

Tento turnaj se bude konat vyřazovacím systémem (tj. pavoukem) a místo je pro 16 tříčlenných týmů. Při spuštění turnaje se náhodně vylosují týmy, které budou proti sobě hrát. Tým, který v zápase dosáhne 16-ti výher postupuje do dalšího kola ale pozor v případě remízy (tj.15:15) se odehraje ještě jedno dodatečné  kolo o výhru, vítěz bude dál bojovat o konečné vítězství v tomto turnaji.

Vítěz turnaje získá cenné body, které se vám zapíšou do tabulky a až budete mít správný počet, tak je můžete směnit za VIP, nebo eVIP na vámi vybraný CS 1.6, nebo TF #2 server. VIP si lze dát i na web, nebo na náš TeamSpeak. Vítězové turnaje také dostanou ikonku na náš TeamSpeak, která jim zůstane po dobu jednoho měsíce.

Informace o turnaji

Termín turnaje: 14.2.2016 v 17:30

Kapacita turnaje: 16 týmů 

Počet hráčů v týmu: 3 (ne víc)

Systém turnaje: pavoukový (osmifinále, čtvrtfinále, semifinále, finále/ o 3. místo)

Podmínky k postupu: vyhraný zápas (16výher v zápase)

Registrace do turnaje: http://gsliga.gamesites.cz/tournament/detail/89

Pořadatelé: Arcayo, KickMeDown, Nicer

Doporučujeme aby minimálně kapitáni týmů se ukázali 15 minut před začátkem turnaje na našem TS serveru ( ts.gamesites.cz), kde jim bude vysvětleno pár věcí a zodpovězené důležité otázky. 

Ceny:

  1. místo - +3 body do tabulky + ikonka na náš TeamSpeak 

  2. místo - +2 body do tabulky

  3. místo - +1 bod do tabulky

 

Těšíme se na všechny účastníky a přejeme vám hodně štěstí!

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář