{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Mapper

Napsal Izmael dne 20.02.2016 pro sekci CS:GO
V tomto článku se dozvíte veškeré informace o CS:GO Mapperech, kteří pro vás tvoří mapy a dočtete se, jak se můžete jedním z CS:GO Mapperů stát, proto pokračujte ve čtení..

CS:GO Mappeři jsou nedělitelnou částí Gamesites týmu, neboť právě tito lidé ve svém volném čase tvoří mapy, se kterými se následně můžete setkat ve hře.

Tým profesionálních mapperů vede hlavní mapper Ven0m, kterému pomáhají zatím jenom Neznamy, !_kempa_! lukick *KOHI* a F3n0m3n, avšak právě vy můžete jejich řády rozšířit, v případě, že budete splňovat podmínky, o kterých se dočtete níže.

Jak se takové mapy tvoří? Zeptal jsem se přímo hlavní mappera Ven0ma:

Izmael: Ahoj Ven0me, mnohé čtenáře určitě zajímá, jak tvoříte mapy? Jak to probíhá?

Ven0m: Mapy tvořím pomocí programu Hammer World Editor, který je volně ke stažení na steamu v sekci "nástroje"... Samostatné tvoření mapy je strašně jednoduché, prostě si vytvoříte mítnost z bloku z kterých budete chtít a pak si to už podle sebe upravujete, jak barvu či texturu rozdílných stěn, tak interiér, samozřejmě nesmíte zapomenout na přidání spawnu, světel nebo při otevřené místnosti skyboxu, který vám přidá texturu nebe.

Samozřejmě se můžete podívat i na několik tutoriálů, které pro vás mappeři připravili a průběžně připravují další, kliknutím ZDE.

Poté, co už umíte vytvářet mapy a máte s tím dostatečné zkušenosti, tak si můžete zažádat o pozici CS:GO Mappera. Stačí už pouze splňovat několik podmínek a to konkrétně při podání žádosti mít vytvořené minimálně 3 mapy různého typu (například Jail, Fy a Zombie), dále mít minimálně 3 ohodnocené mapy a nakonec samozřejmě mít zájem o sekci.

Po přijetí a přidělení vám titulu už vznikají povinnosti, které musíte ve funkci plnit, to jest samozřejmě tvorba map, komentovat nebo hodnotit ostatní mapy a pomáhat/radit hráčům, v případě, že budou mít jakýkoliv problém ohledně map.

Za vaši skvělou práci pak máte následující výhody - právo na ikonku "CS:GO Mapper" na TeamSpeaku a možnost získat práva na spravování sekcí zabívající se tvorbou map pro CS:GO. Neváhejte a podejte žádost o post CS:GO Mappera podle vzoru v tomto tématu.

Jakékoliv dotazy můžete pokládat v sekci Tvorba Map na fóru nebo přímo hlavnímu mapperovi Ven0m formou soukromé zprávy.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 4412x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář