{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaje na Gamesites 02/2016

Napsal Smokeyy dne 02.03.2016 pro sekci GS
Přes 220 rozdaných bodů a 15 VIP, které byly rozdány mezi více jak 100 hráčů v 18-ti turnajích. Takto vypadaly turnaje zde na Gamesites v minulém měsíci. Pojďme si do této novinky ukázat, kdo co vyhrál a jaké turnaje se plánují do budoucna.

Ani měsíc únor se neobešel bez turnajů pro vás, hráče. Portfolio soutěží bylo pestré, od klasických turnajů z 1.6ky, přes GOčko, Rocket League, Hearthstone, až po LoLko. Pojďme si tedy říct co se všechno hrálo a kdo co všechno vyhrál. Dále se můžete v novince dočíst, které turnaje se do budoucna plánují.

 

 Rocket League cup #2 [3v3]


Jako první v novém měsíci se 5.2. odehrál turnaj ve hře Rocket League. Na Gamesites se jednalo již o druhý turnaj v této hře. Turnaje se zúčastnilo 15 hráčů, ale jen tři si mohli odnést vítězství. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem a turnajem Vás provedl správce turnajů DarkMouse.


 1. místo → tři mušketýři (kejchon; Benak; Rondon)
 2. místo → Cecooo (Cecooo; Ivanux; Vrabeec)
 3. místo → Team Solo Mao (ctyzq; Golsmin; Ajdam14)
 
 Celkem přišlo → 5 týmů (15 hráčů)
 
 - Další turnaj ve hře Rocket League ještě není znám, ale předpokládá se že se v tomto měsíci jeden odehraje

 Fy Maps Cup #1


Na staré dobré 1.6-ce se 6.2. odehrál turnaj na módu Fy. Turnaje se mohlo zúčastnit až 8 tříčlenných týmů, ale nakonec byla účast přes limit (9 klanů), bohužel ale poslední registrovaný klan už hrát nemohl. Na Gamesites se jednalo o první úspěšně odehraný turnaj na módě Fy (ze zaznamenaných turnajů). Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem a turnaj byl pod vedením adminů KickMeDown a Arcayo.


 1. místo → ex machine' (indAvocaltrance; kennymito; koOmbajn)
 2. místo → tosmemy (GANJAstajlinkoo; scraper; CheatersDie)
 3. místo → (diskvalifikace týmu)
 
 Celkem přišlo → 9 týmů (27 hráčů)
 Hrálo se na mapách → fy_snow; fy_pool_day
 
- Na další Fy Maps turnaj se můžete těšit v pátek 11.3. a už teď se můžete zaregistrovat [link na konci novinky]

 

 The Most Skilled Prisoner


Již třetí turnaj ze série JailBreak turnajů ve hře CS 1.6 s názvem The Most Skilled Prisoner #3 - Cars [nejzručnější hráč] se odehrál v neděli 7.2. Již bývalý admin EndyMary turnaj pořádat nemohl, proto se toho ujali admini V1DrIlko, Rezident a dominikkriz, pod kontrolou správce herních turnajů Smokeyyho. V turnaji si hráči měřili síly na dráhách s autíčky, skateboardy a skútry. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem.


 1. místo → petko455
 2. místo → snopysko
 3. místo → Septim
 
 Celkem přišlo → 10 hráčů
 Hrálo se na mapách → jb_snow; jb_rush; jb_oasis_prefinal2
 

 

Další ze série těchto turnajů se odehrál 19.2., který se nazýval The Most Skilled Prisoner #4 - KZ Master. V tomto turnaji si hráči měřili síly na KZ atrakcích. Soutěžilo se celkem na čtyřech mapách a byl pod vedením správce turnajů Smokeyy. Hrálo se znovu klasickým vyřazovacím systémem.


 1. místo → cheinieHermiMan
 2. místo → petko455
 3. místo → snopysko
 
 Celkem přišlo → 9 hráčů
 Hrálo se na mapách → jail_justice_brgames; jail_otuzbirciler; jail_rehab_b3; jb_oasis_prefinal2
 
- Další turnaj The Most Skilled Prisoner se konal včera, takže jste o něj přišli. Ale nezoufejte, v novém měsíci ještě min. jeden turnaj bude :-)
 

 CS:GO 5vs5 Masters #1 by Hicoria.com


První classic 5v5 turnaj konán na CS:GO serverech se odehrál 7.2. a byl pod vedením admina ByeBye. Turnaj se hrál klasickým vyřazovacím systémem. Skoro to vypadalo, že turnaj nebude mít takovou účast jak se předpokládalo. Turnaj byl sice v GS lize skoro hned plný, ale většina týmů neměla dostatečný počet členů v klanu, nutné pro hraní. Nakonec se ale turnaj částečně zaplnil a zbyly pouhé dvě místa pro 5-ti členných týmů v turnaji.


 1. místo → XellGaming (LANDON; sixthsense; marP; wapoJESUS; maXoo)
 2. místo → (diskvalifikace týmu)
 3. místo → NOSTALGIA (f4t4l1ty; olikos123; yellovv; BlendikSVK; Drask)
 
 Celkem přišlo → 14 týmů (70 hráčů)
 Hrálo se na mapách → de_dust2; de_inferno; de_mirage; de_train; de_overpass; de_cache; de_cbble

 3on3 GunGame Cup #1


Po dlouhé době se hráči dočkali i turnaje na GunGame serverech, návštěvnost ale nebyla zrovna veliká, ale i přes to se přihlásilo dost týmů a turnaj se úspěšně dohrál až do konce. První GunGame Cup od spuštění nové GS ligy se odehrál 10.2.2016 a byl pod vedením adminů Smokeyy a KickMeDown. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem.


 1. místo → cerny jastrab (Pekloo; w0wA; 777)
 2. místo → ex machine' (indAvocaltrance; JozoMx; koOmbajn)
 3. místo → Ra[T]as.DesieRto (WRED1S; kahyy; SpeedSaw)
 
 Celkem přišlo → 5 týmů (15 hráčů)
 Hrálo se na mapách → gg_rtv; gg_poolday; gg_crazy
 
- Termín příštího GunGame turnaje ještě není znám, ale mohu vám slíbit, že jich bude více, pokud bude zájem ze strany hráčů

 

 The best of JailBreak #2


Po necelých dvou měsících přišla soutěž i na CS:GO JailBreak. V tomto turnaji si hráči změřili síly s ostatními hráči JailBreaku na různých atrakcích. Turnaj byl pod vedením správce turnajů DarkMouse a byl plně zaplněn. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem.


 1. místo → ElysiumGS
 2. místo → Fejkelele
 3. místo → Freeway
 
 Celkem přišlo → 8 hráčů
 
- DarkMouse slibuje že turnajů na CS:GO JailBreak teď bude více, než do teď bylo. V březnu tedy můžete počítat s dalšími turnaji :-)

 

 Public 3v3 Cup


Již druhý classic 3v3 turnaj na CS 1.6 od spuštění GS ligy se odehrál na svátek zamilovaných, tedy 14.2. Turnaj byl plně zaplněn a byl pod vedením adminů KickMeDown, Nicer a Arcayo. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem.

 

 1. místo → matyho škola (angel5, GANJAstajlinkoo, w0wA)
 2. místo → ANONYMOUS (hyena, sonano, loverone)
 3. místo → NU (KubLama, Nicht, Thanos)
 
 Celkem přišlo → 8 týmů (24 hráčů)
 Hrálo se na mapách → de_dust2; de_inferno; de_mirage
 
- Další klasický turnaj ve hře Counter-Strike 1.6 se odehraje 6.3. a bude typu 5on5. Registrovat se můžete už teď [link na konci novinky]

 

 2v2 AWP Cup #3


Po měsíci dorazil i AWP turnaj, kam dorazilo až 22 hráčů. Turnaj se odehrál v sobotu 20.2. Mapy na turnaji se oproti minulému turnaji nepozměnily. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem a turnajem hráče provázeli admini Nicer, Arcayo a KickMeDown.


 1. místo → MATYHO SKOLA (GANJAstajlinkoo & w0wA)
 2. místo → TOXIC JW (dadaluk & mirinda800)
 3. místo → ExiT^GMNG (ProMosies & dejf113)
 
 Celkem přišlo → 11 klanů
 Hrálo se na mapách → awp_india; awp_map; awp_gowenna
 
- AWP turnaje jsou oblíbené, proto se určite v dalším měsíci nějaký odehraje. Můžete tedy v dalším měsíci s dalšími turnaji počítat

 

 2v2 AIM Cup #2


Po AWP turnaji přišel i turnaj na aim mapách. Na tento turnaj si našlo cestu až 14 hráčů, který se hrál v neděli 21.2. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem a v turnaji Vás mohli provázet admini Nicer, Arcayo a KickMeDown.


1. místo → kidi (777 & Punko69)
2. místo → Matyho škola (w0wa & Bazenov)
3. místo → _AvE_ (BoBer & Snopysko)
 
Celkem přišlo → 7 klanů
Hrálo se na mapách → aim_b0n0; aim_headshot; ak_47
 
- Další turnaj na AIM serverech ve hře Counter-Strike 1.6 se plánuje na 19.3., registrovat se ještě bohužel nemůžete
 
 5v5 Public Cup #2

Další klasický 5v5 turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive si hráči zahráli 26.2. Na turnaj dorazilo až 25 hráčů a hrálo se klasickým vyřazovacím pavoukem. Turnajem Vás mohli provázet admini Angel, dominikkriz a Kamikaze.


 1. místo → 4Quality (Dio; MGT; Axixek; DeadlySmile; Senpai)
 2. místo → TeamPlaudite (Rekkago; StandyGS; NoJo; xbmichal; Smolko1)
 3. místo → [A]dvanced[G]aming (Arrcill; Orysai; eLBee; CeEca; saintsof45)
 
 Celkem přišlo → 5 klanů (25 hráčů)
 Hrálo se na mapách → 
 
- Dalších turnajů v podobě Public, Aim a Awp na CS:GO se dočkáte ještě mnoha :-)
 4on4 Furien Cup #1

Další turnaj na Furien serverech, ve hře Counter-Strike 1.6 se odehrál 27.2. Turnaj byl typu 4on4, takže každý tým musel mít 4 hráče pro hraní v turnaji. Během turnaje mohli hráči na serveru kempovat a také měli všichni aktivované ExtraVIP výhody, takže si je normální hráči mohli vyzkoušet. Turnaj byl zcela plný a provázeli ho admini Angel & Love. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem.


 1. místo → N1 (Leaders69; fr0st; dabestkim; LuckeeRr)
 2. místo → Aywy (Rezident; nekva; 3idAmJarda; fidget)
 3. místo → DREAM TEAM~ (iDeviLeKKK; ProjectZero; Spyke; TweetyCZK)
 
 Celkem přišlo → 8 týmů (32 hráčů)
 Hrálo se na mapách → de_dust2; de_dust2006; de_dustyaztec
 
- Další Furien Cup náš admin Angel plánuje na 12.3. Čekejte tedy v brzké době otevření registrace
 
  Hearthstone Cup #2

Již druhý turnaj ve hře Hearthstone jste si mohli zahrát 27.2. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem. Turnaj byl pod vedením adminů Nicer & Nesquik a účast na turnaji byla uspokojivější než posledně :-)

V Hearthstone se vžijeme do role jednoho z devíti hrdinů ze světa Warcraftu, každý z nich má vlastní povolání, které určuje karty, jež si hráč může vložit do přesně 30-ti karetního balíčku. Povolání také určuje speciální schopnost hrdiny, kterou vždy může využít jednou za kolo. Hráč si z dostupných karet postaví balíček a pak je v jednom ze dvou módů postaven proti soupeři, který hraje zase s hrdinou a kartami, jež si pro vlastní hru vybral on. Každý hrdina má na začátku 30 životů a cílem je snížit soupeřův počet životů na nulu či níž.

 

 1. místo → Yadang
 2. místo → Milhas
 3. místo → Nestaking
 
 Celkem přišlo → 6 hráčů
 
- Pokud jste tento turnaj nestihli, nebo se nemůžete dočkat na další, tak v polovině měsíce by se mohl odehrát další turnaj ve hře Hearthstone
 
 Knife mini turnaj

Turnaje na knife serverech se hráči také dočkali, ale jen ve hře Counter-Strike 1.6. Tento turnaj se odehrál 28.2. a byl pod vedením admina EvzenLovicekZen. V turnaji se hráči napojili jak k T, tak k CT týmu a po třech kolech vypadl hráč s nejhorším skórem. Takto to pokračovalo až do konce turnaje.

 1. místo → Temnyj Wolfik
 2. místo → Nezajem?!
 3. místo → Bielij Wolfik
 
 Celkem přišlo → 10 hráčů
 Hrálo se na mapách → 35hp_lava
 
- Na další Knife turnaj se mohou hráči zúčastnit už 19.3. Bohužel registrace do tohoto turnaje ještě neprobíhá
 
  League Of Legends Cup 5v5
První LoL cup od spuštění GS ligy se odehrál 29.2. a byl pod vedením admina xXResttoXx, s pomocí admina True. Turnaj se hrál klasickým pavoukovým systémem.

 1. místo → 
 2. místo → 
 3. místo → 
 
 Celkem přišlo → 5 týmů (25 hráčů)
 
- Už teď se můžete registrovat do 1on1 LoL Cupu, který se odehraje 5.3. [link na konci novinky]
 
 CS:GO Aim & Awp Cup 

V únoru se odehrály celkem dva Awp a dva Aim cupy na CS:GO. Tyto turnaje jsou pod vedením adminů Angel a dominikkriz a jeden uspořádal i admin DarkMouse. Hrálo se klasickým vyřazovacím systémem.

2v2 Awp Cup #1

 1. místo → TEG (Sandiary & frostylpcz)
 2. místo → školka (w0wA & SeaGold1)
 3. místo → Offensive Black Panthers (z3oS & bygycze)
 
 Celkem přišlo → 8 týmů (16 hráčů)
 

1v1 Aim Cup #1


 1. místo → NeznamySK
 2. místo → Yadang
 3. místo → ByeBye
 
 Celkem přišlo → 11 hráčů
 

AWP Cup #2 [1v1]


 1. místo → ToxicWow
 2. místo → Marty
 3. místo → Yadang
 
 Celkem přišlo → 8 hráčů
 

AIM Cup #2 [1v1]


 1. místo → Axixek
 2. místo → Nestaking
 3. místo → f4t4l1ty

 Celkem přišlo → 8 hráčů

 

 

 TOP hráč minulého měsíce

 
 TOP hráčem se bude jmenovat jen jeden hráč za uplynulí měsíc.
Tento měsíc se určitě jmenuje hráč w0wA, který se umístil až na šesti turnajích. Ve hře Counter-Strike 1.6 vyhrál 3v3 Public Cup, 2v2 Awp Cup a 3on3 GunGame Cup. Dále si připsal ještě výhru v 5v5 LoL Cupu. Stal se také finalistou 2v2 Aim Cupu (CS 1.6) a 2v2 Awp Cupu (CS:GO). Z turnajů si odnesl celkem 13 bodů.
 

 Hráči w0wA samozřejmě gratulujeme :-)

 

 Nejbližší plánované turnaje

 

Chceš se také zúčastnit nějakého turnaje? Registrace není obtížná, i když to některým tak připadá. Základní znalosti k turnajovému modulu naleznete na tomto odkazu.

 

Jako nejbližší, který se bude konat bude turnaj ve hře League of Legends. V sobotu 5.3. se odehraje samostatný 1on1 turnaj a v pátek 18.3. turnaj typu 3on3. Registraci do obou turnajů můžete nalézt zde → gsliga.gamesites.cz/tournament/tournaments?game=9

V neděli 6.3 se ve hře CS 1.6 odehraje klasický 5on5 turnaj. Na turnaj se můžete registrovat zde → gsliga.gamesites.cz/tournament/detail/109

Další turnaj, na který se můžete zaregistrovat už teď je 3on3 Fy Maps Cup. Ten se odehraje v pátek 11.3. Registraci naleznete zde → gsliga.gamesites.cz/tournament/detail/119

Na další turnaje se momentálně registrovat nemůžete, ale určitě čekejte v přístím měsíci turnaje i ve hře Hearthstone a Rocket League. Z 1.6ky se určitě objeví mimo Aim, Public a Awp i Knife turnaj, JailBreak turnaj a Furien turnaj. Dále se předpokládá že se uspořádá i individuální turnaj na GunGame a budeme doufat že i týmový na Paintball a Basebuilder. Aim, Public a Awp turnaje na CS:GO se pořádají skoro každý den, proto pravidelně sledujte GS ligu, pokud se chcete zúčastnit. Přehled turnajů konané na GS lize naleznete na tomto odkazu.

Také bych chtěl připomenout že se každou neděli koná i Pokerový turnaj. Více informací se vždy dozvíte v novince.

 

Gratulujeme všem výherům a jménem celého týmu turnajových adminů se těšíme na shledanou v příštím turnaji :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář