{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends IEM Katowice 2016

Napsal Sarmi dne 10.03.2016 pro sekci LOL
Jak už asi všichni víte, tak proběhl velký turnaj IEM Katowice 2016, kde samozřejmě nechyběla hra League of Legends. Pojďme se tedy na turnaj podívat blíže!

Jak už asi všichni víte, tak obrovský LoL turnaj v Katowicích je u konce. Pojďme se podívat na to, jak dopadly obě skupiny, a pak přejdeme na samotné finále.



Skupina A

Turnaj byl zahájen 4.3. a hned bylo co k vidění. Hned první den se v souboji o první postupové místa popraly týmy TSM a Ever, což skončilo vítězstvím týmu Ever. I přes fatální chybu si TSM vybojovali slot ve vyřazovacích soubojích, kde předvedli fantastický výkon proti týmu Origen, kteří v předchozím zápasu prohráli proti teamu RNG. Z toho vyplývá, že druhý vítězný slot připadá právě RNG. Z Winner Bracketu postoupil tým RNG a z Loser Bracketu TSM.

Skupina B

Skupina B byla zahájena zápasem mezi týmem SKT a CLG, kde si SKT hravě poradili s americkým týmem a tím získali místo ve Winner Bracketu. Druhý zápas se odehrál mezi QC a FNC. Po tomhle souboji se do Winner Bracketu dostal tým QC. FNC ukázali parádní výkon. Dokázali se probojovat z Loser Bracketu, kde hráli proti CLG a následně s QC, až do Playoff.

Playoff

V prvním semifinále se střetli týmy Royal Never Give Up a Fnatic a v druhém semifinále se utkají Team SoloMid a SKT T1. Po posledních Worlds jsou SKT jasnými favority. SKT jednoznačně přehráli TSM s výsledkem 2:0. FNC (Gamsu, Spirit, Febiven, Rekkles, Klaj) předvedli spektakulární výkon ve hře proti RNG a tak postoupili do finále. Semifinále se odehrálo způsobem bo3. Neporažený korejský celek SKT (Duke, Blank, Faker, Bang, Wolf) opět nenašel žádnou konkurenci a tak si s finálovým výsledkem 3:0 odvezli titul domů. Finální zápas se odehrál způsobem bo5.

 

 

Foto uvádějících a komentátorů


 

Foto vítězů


 

 

Highlights z poslední hry

 

Autor: Sarmi; Zobrazeno: 2484x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář