{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Deathmatch hlstats soutěž

Napsal Egii dne 13.03.2016 pro sekci CS:GO
Už nějaký ten pátek máme VIP na našich serverech, můžete si je nakoupit a užít si srandu s plno výhodami. Nicméně, dnešní den je výjimečný, protože jsme si pro Vás připravili soutěž o 3 VIP!

Jak z názvu plyne, připravili jsme si pro Vás soutěž o VIP na našich CS:GO Deathmatch serverech. Jelikož je VIP systém zatím nahozen pouze jen na Deathmatch Dust 2, tak můžete získat pouze jen na tento server VIP!

Vaším úkolem bude nahrávat co největší aktivitu na našich serverech. Hlstats je spojené s Dust 2 a také FFA, takže jste pochopili správně, že je jenom jedno hlstats. Tato soutěž bude trvat 1 měsíc (3 týdny). Soutěž začíná už od zítřejšího dne (14.3.2016). Vyhlášení celkové napíšu do nového článku. Vždycky v neděli se k večerním hodinám se zkontroluje hlstats, ten kdo nahraje největší aktivitu za celý týden (od pondělí do neděle), získá VIP. Já jako organizátor turnaje Vám dám vědět buď do komentářů a nebo si Vás jen přidám do přátel a kontaktuji vás do SZ (soukromé zprávy). Pokud do 48 hodin nedáte žádnou zpětnou odezvu, výhru získává hned další hráč v pořadí. VIP získáte navždy, takže se nemusíte bát ohledně toho, že by vám mohlo vypršet.

Seznam VIP výhod: http://fastdownload.gamesites.cz/global/motd/V.I.P%20Aktivace%20Gamesites.cz_dm27667.html
Odkaz na hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187064/hlstats.php
Deathmatch FFA IP: 217.11.249.79:27087
Deathmatch Dust 2: 217.11.249.79:27667

Také probíhá nábor na administrátory pro CS:GO Deathmatch servery. Pro více informací stačí stisknout ZDE popřípadě stačí kontaktovat SA tohoto módu a nějak se s ním i dohodnout. Profil na SA

Autor: Egii; Zobrazeno: 2992x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář