{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends - Start Klubů, League Friends

Napsal Sarmi dne 15.03.2016 pro sekci LOL
Jak už asi většina z Vás ví, tak se ve hře objevila další novinka. Na live serverech se dnes objevila nová funkce - Kluby.

Začneme tedy novinkou, čímž je nová funkce - Kluby. Kluby můžete ve hře nově založit a nebo se do nějakého přidat.

Riot minulý rok v listopadu oznámil, že by se v šesté sezóně měla objevit tahle novinka.

 

Kluby jsou podobné Chat Rooms, které jsou samozřejmě stále ve hře.

Pokud si založíte vlastní klub, tak narozdíl od Chat Rooms získáte permanentní chatovací místnost, která nezmizí, ani když se všichni členové místnosti odhlásí.
Klub si založíte tak, že kliknete na tlačítko Create a Club v panelu, kde dříve byly pouze chatovací místnosti. (viz obrázek)

Kluby mají jednu obrovskou výhodu. Pokud-li budete mít tým, s kterým budete chtít hrát, tak si nebudete muset měnit nick za 13 900 IP, ale stačí pozvat pět členů, a přidat svému týmu Tag. Tag přidáte pouhým kliknutím na +, které najdete pod názvem svého týmu.

Kluby mají prozatím 49 slotů + zakladatel. Riot ale zmínil, že se počet slotů rozhodně zvětší. Pokud-li si chcete založit vlastní klub, tak si můžete založit pouze jeden, ale členem můžete být celkem tří klubů. Jestli budete členem více než jednoho klubu, tak bude možnost si měnit Tag dle libosti.

Klubový Tag se vždy objeví už při načítání hry a poté ve hře za nickem v chatu a vedle nicku nad Vaším šampionem.


Rozhodně se jedná o velmi zajímavou funkci, která má plno využití, ale už přejděme k druhé novince, čímž je aplikace League Friends!

Jakožto předchozí novinka byla sociální funkce, tak tady máme další!

Je to Riotem vytvořená aplikace, takže zde není žádná hrozba krádeže.

Představte si, že je právě nudná hodina matematiky a Vy nebudete mít co na práci. Vytáhnete telefon a budete mít hned možnost komunikovat se svými přáteli, kteří jsou Online. Nezáleží na tom, jestli budete připojení doma na počítači a nebo jestli budete Online na této mobilní aplikaci. Jednoduše je to něco jako známý Messenger, ale zde můžete samozřejmě komunikovat i s práteli, které na Facebooku nemáte.

Aplikace je zatím přístupná pouze pro Android a iOS. (Momentálně k dispozici na serveru EUNE, ale později se přidá i do ostatních regionů.)

 

Autor: Sarmi; Zobrazeno: 4782x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář