{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites CS:GO Servery [3/3]

Napsal Egii dne 25.03.2016 pro sekci CS:GO
Rozhodl jsem se, že pro Vás zveřejním naše CS:GO servery. Dost lidí neumí vyhledávat na našem forum, tak stačí pouze přečíst si tento článek a je to.

Jak jsem v upoutávce psal, chci Vám zde jen sdílet naše CS:GO servery, aby jste je nemuseli hledat a užili jste si srandu na našich serverech!

HungerGames Servery
Hunger games server je nepochybne jeden z naujzaujímavejších v našej GO sekcii. Pre svoje špecifiká je predovšetkým určený hráčom, ktorí sa neuspokoja len s klasickými módmy ako Dust2 či Public, ale hľadajú niečo iné, no predsa zamerané na aim. V tomto móde inšpirovanom knižnou a filmovou sériou The Hunger Games, sa hráči zabíjajú navzájom a prežíva len posledný.Po napojení sa hráči pripojí k T alebo CT teamu. To však nemá žiadnu váhu na hernom výsledku, pretože každý hrá sám za seba.Na začiatku kola sú hráči rozmiestnení v kruhu predstavujúcom spawn vo vnútri klietok. Po odčítaní časového intervalu sú „vypustení“ na mapu. V strede spawnu sa nachádzajú zbrane špecifické pre danú mapu – napr. na mape hg_snow, nájdeme granáty, nôž alebo Zeus; pre mapu hg_forest zas len nože. Pokiaľ sa hráč nerozhodne využiť možnosť získania základných zbraní z kruhu, pokračuje hľadaním po celej mape. Ich rôzne variácie sú umiestnené v krabiciach/boxoch. Nachádzame tu všetko od malých strelných zbraní (Dual Berettas, P250, Five-Seven, Tec-9, USP-S, Desert Eagle, Glock-18), ťažkých strelných zbraní (Nova, XM1014, MAG-7, Negev), samopalov (MP9, MP7, UMP-45, P90, PP-Bizon, MAC-10) po pušky (M4A1-S, AK-47, SSG 08, M4A4, Galil AR, FAMAS, AWP, AUG).Cieľom módu je zabiť ostatných a prežiť. Časom ako sa server vyvíjal, komunita rástla a medzi hráčmi vznikali aj (herné) priateľstvá, vnímame začiatky teamovania, ktoré je založené na spolupráci jedného až viacerých hráčov.Od príchodu VIP a EVIP výhod, sa začali tieto menšie skupinky oddeľovať aj glow efektom (možnosť farebného odlíšenia v modrom, červenom, zelenom a ružovom prevedení). Podmienkou teamovania je však dávanie pozor, aby nenastávalo kazenie hry, ktoré by mohlo prísť v podobe zdržovania konca kolo.Počas každého jedného kola sú hráči respawnovaný späť do kruhu v poslednej minúte, kde bez ohľadu na ich zbrane, armor, život, dostanú full health a negev s ktorým sa navzájom pozabíjajú. Kto prežije, vyhráva.

Příkazy do chatu - /hg, /info, /top15, /rank, /server, /vip, thetime, timeleft, nextmap, nazev_mapy, /rs

VIP - http://fastdownload.gamesites.cz/global/motd/V.I.P%20Aktivace%20Gamesites.cz_HG.html
Hlstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187074/hlstats.php
Server AdminMaslac!k
Hlavní Server AdminIvankaaa

[CZ/SK] HungerGames #1 - 217.11.249.93:27100 (24 slotů)

Jump Servery
Minigames - Jak už z názvu vyplývá, jde o kompilaci mini her, které se střídají podle výběru nejrychlejšího hráče.Máte za úkol vyzabíjet oponentův tým nebo jako první dokončit danou minihru. Vyhrává ten tým, který má na konci mapy nejvíce vyhraných kol.Server disponuje skvělou komunitou hráčů, kde si určitě najdete své místo. Hru si můžete zpříjemnit zakoupením
VIP výhod.
Příkazy do chatu - timeleft, nextmap, thetime, nazev_mapy, /menu, /top15, /rank, /server, /rs, /vip, /respawn, /mg, /trail

Deathrun - Na serveru je mód Deathrun, kde proti sobě bojuje 1 hráč (Joker) proti zbytku (Batmanom). Onen zbytek má za úkol proskákat mapu plnou nástrah až k Jokerovi, aby jej mohli zneškodnit. Joker má za úkol naopak spouštět pasti a znemožnit tak k sobě přístup batmenů. Na serveru si můžete vybrat z dvoch postav, které mají své speciální vlastnosti. Mezi ně patří Double Jump nebo Auto B-Hop. Jako Jouker si můžete vybrat mezi Speedem nebo Auto B-Hopem. Jako batman máte dvě životy, když umřete tak můžete spectovať ostatní hráče. Po skončení kolo opět dostanete život.
Příkazy do chatu - timeleft, nextmap, thetime, nazev_mapy, /menu, /info, /top15, /rank, /server, /rs, /vip, /postavy, /joker.

Surf RPG - Serveru SurfRPG je převážně o tom, jak rychle se pomocí surfování po šikmých stěnách dokážete dostat ke zbrani, pomocí které se snažíte zneškodnit nepřátelský tým. Z každého zabití získáváte zkušenosti, které zvyšují váš level a za každý level-up získáváte jeden kredit, kterým si můžete vylepšit určitá vylepšení, které vám zvětší například sílu, neboživoty. Každých 40 levelů nese svůj název, který se zobrazuje před jménem jako například Seražant, Mistr a Bůh což je nejvyšší rank. Pokud vás nebaví expit, tak si na serveru můžete pomocí příkazů /kredity koupit bonusová vylepšení, která vám určitě zpestří hru. Server disponuje skvělou komunitou hráčů, kde si určitě najdete své místo.
Příkazy do chatu - timeleft, nextmap, thetime, nazev_mapy, rpg, rpginfo nick, rpgexp, /menu, /info, /top15, /rank, /server, /rs, /kredity, /vip

VIP - http://fastdownload.gamesites.cz/global/motd/V.I.P%20Aktivace%20Gamesites.cz_mg27080.html (Jen Minigames a Minigames/Course)
Hlstats Minigames - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275/hlstats.php
Hlstats Surf RPG - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062/hlstats.php
Server AdminElysiumGS & Riki5171830 & XSpliff
Hlavní Server AdminhTcinfo

[CZ/SK] MiniGames - 81.0.217.178:27080 (20 slotů)
[CZ/SK] MiniGames/Course - 81.0.217.179:27976 (20 slotů) 
[CZ/SK] Deathrun - 217.11.249.84:27120 (20 slotů)
[CZ/SK] Surf RPG - 217.11.249.93:27707 (28 slotů)

Knife Servery
Na serveru je Knife mód, při kterém budete moci mít v ruce jen nůž. Na menších mapách upravených speciálně pro nožové souboje se proti sobě tradičně staví 2 týmy, kde jde pouze o zabití všech protihráčů. Pokud vás nebaví střílet, ale chcete se naučit i jiné techniky boje, rozhodně vyzkoušejte jeden z našich knife serverů.
Příkazy do chatu - timeleft, nextmap, thetime, nazev_mapy, /menu, /info, /top15, /rank, /server, /rs, /vip.

Hlstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007/hlstats.php
Hlavní Server AdminRainox

[CZ/SK] Knife server - 217.11.249.84:27482 (16 slotů)

Gather Servery
Hledáte Counter-Strike Global Offensive server pro svoje clanové zápasy? Vyberte si jeden ze serverů a to zcela Zdarma! Můžete zde hrát jak turnajové zápasy, gathery anebo jen tak si zahrát s kamarády, aniž byste byli rušeni jinými hráči.

Jak to funguje?
Stačí se připojit na server a ihned můžete začít hrát. Server se ovládá velice jednoduchým způsobem po napsání příkazu /gsadmin do chatu

Heslo na server: gscw

Příkazy do chatu na serveru
/gsadmin - Hráč dostane plnou moc nad serverem - může měnit mapy, kickovat hráče, nastavit knife kolo, restartovat server, nebo i znemožnit další napojování hráčů do hry. Admin může být vždy jen jeden. Pokud se admin odpojí ze serveru, automaticky o admin práva příjde a na jeho místo může nastoupit jiný hráč po napsání /gsadmin do chatu.
/menu - příkaz, který může používat pouze admin. Slouží pro opětovné otevření menu

Servery poskytuje Hicoria.com

| CW/TG #1 | Fakaheda.com - 217.11.249.89:27201 (12 slotů)
| CW/TG #2 | Fakaheda.com - 217.11.249.89:27380 (12 slotů)
| CW/TG #3 | Fakaheda.com - 81.0.217.177:27563 (12 slotů)

| CW/TG #4 | Fakaheda.com - 81.0.217.177:27971 (12 slotů)

Autor: Egii; Zobrazeno: 2670x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář