{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #2

Napsal Izmael dne 26.03.2016 pro sekci GS
V tomto článku se dozvíte o několika zajímavých filmech, které mají vyjít již v dubnu, proto neváhejte a porkačujte ve čtení.

Vážení čtenáři,
jsem tu s dalším dílem a novinkami z filmového průmyslu, které budete moci shlédnout už v dubnu. Dočtete se o několika filmech, zjistíte, na kdy je naplánovaná premiéra jednotlivých filmů a o čem tyto filmy budou pojednávat.

                                               Pád Londýna
Jedná se o akční thrillerovku. Do Londýna se sjíždějí hlavy západních zemí na pohřeb britského premiéra a kvůli tomu jsou prováděny
bezpečnostní manévry, tudíž se Londýn v danou dobu stává nejbezpečnějším místem, avšak to tak není. Po útoků teroristy světoví vůdci zemřou a hlavní město Londýn zůstane v plamenech. Režie se ujal režisér Babak Najafi, v hlavních rolích uvidíte skotského
herce Gararda Butlera, velmi známého herce Morgana Freemana a další. Premiéra filmu je naplánovaná na 7. dubna 2016.

                                           Nikdy nejsme sami
Tento dramatický film se odehrává v české vesničce, kam se přestěhuje bachař se svou rodinou. Poznávají souseda, který je nezaměstnaný, kterého musí živit jeho manželka, pracující v místní prodejně. Ta se zamiluje do vyhazovače z klubu, který však miluje striptérku, ale ta čeká na otce svého dítěte, který odpykává trest v nedaleké věznici. Jak to dopadne? Filmu režíroval Petr Václav a v Berlíně film získal kladný ohlas od kritiků. Premiéra filmu bude také 7. dubna 2016.

                                          Ulice Cloverfield 10
Sci-fi mysteriózní film produkovaný J. Abramsem nehodlá předčasně odtajnit o čem film pojednává a podle toho byl udělán trailer k filmu. Jasné je pouze to, že se bude jednat o osud tří lidí, kteří se musí schovávat ve sklepě a nemůžou ven, pravděpodobně kvůli velké chemické katastrofě.
Ve filmu v hlavní roli hraje Mary Elizabeth Winstead a John Goodman. Režisérem filmu je Daniel Trachtenberg. Premiéra bude 7. dubna 2016.

                                     Moje tlustá řecká svatba 2
Pro milovníky komedie tu máme pokračování filmu Moje tlustá řecká svatba. Tentokrát to už nebude o Toule A Ianovi, jako tomu je v první díle, ale tentokrát se film zaměří na jejich dospívající dceru a zároveň na to, že její prarodiče po tolika letech zjistí, že jejich svatba je neplatná, řešením tedy bude opět tlustá řecká svatba. Ač je druhý díl točen po téměř 14 letech, budou zde hrát stejní herci, jako například John Corbett či Nia Vardalos a další! I tento film se v kinech poprvé objeví 7. dubna 2016.

                                            Kniha džunglí
Nakonec tu máme fantastický a dobrodružný film, o kterém téměř všichni alespoň trochu něco víme, neboť jsme jej viděli v animované podobě či jsme to četli jako knížku. Opět se bude jednat o kluka Mauglího, které bude vychováváno vlčí smečkou v džungli. Do džungle přichází hrozivý tygr, který s sebou nese jizvy způsobené člověkem, a tak chce zničit Mauglího, jakožto člověka. Mauglí opouští domov a vydává se na dlouho dobrodružnou cestu. Režie se ujal John Favreau a postavu kluka hraje začínající herec Neel Sethi. Premiéry se v České republice dočkáme 21. dubna 2016 a na Slovensku už o týden dříve!

 

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3870x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář