{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends - Hextech Crafting, Rotating Queue

Napsal Sarmi dne 02.04.2016 pro sekci LOL
Nový systém Hextech Crafting byl spuštěn už i v Evropě. Zároveň by se v příštím patchi objevit Rotating Queue. Pojďme se na to podívat podrobně!

Jak jste si už mohli všimnout, tak se ve hře objevil systém nových odměn. Hextech Crafting má svůj inventář s ikonou krystalu hned vedle klasického inventáře. Systém může být trochu matoucí nebo složitý. Proto jsme si pro Vás připravili podrobnější info o Hextech Craftingu!

Odměny dostanete, pokud se tobě nebo tvé skupině bude dobře dařit. 

Truhly s klíči budete moct získat za vítězství v zápasech. V truhlách můžete najít zlomky kořisti, čímž mohou být skiny, šampioni, skiny na wardy nebo ikonky.


 

Hextech Truhly, Klíče

 

Hextech Truhly získáte tehdy, když se tobě, nebo někomu z tvé předem vytvořené party, povede dobře a získá známku S-, S, S+. Truhly mohou obsahovat kořist, úlomky kořisti či essence. (Není možné z truhly získat pouze essence.) Lze získat pouze na mapě Summoner's Rift.

Hextech Klíče můžete získat náhodně při vítězství ve vybraném zápasu. Za vítězství dostanete pouze úlomek klíče. Na celý klíč jsou potřeba tři úlomky.
Šance na získání úlomku se zvyší, pokud hrajete premade. Narozdíl od truhel, úlomky lze získat na ARAMu a na 3v3 mapě.

Úlomky

Úlomky jsou materiál, který lze díky essencím proměnit na trvalý obsah. Je také možné obsah zpřístupnit pouze na sedm dní bez potřebných essencí.

Essence

Esence šampionů (modrá) slouží k vylepšení úlomků šampionů na trvalou kořist.

Kosmetická esence (oranžová) slouží k výrobě ostatních kořistí.

Množství potřebné essence k odemknutí skinu závisí na ceně skinu, který si chcete permanentně odemknout.

Drahokam

Je malá šance, že získáte z Hextech Truhly drahokam, který můžete následně vyměnit za Hextech Truhlu + Klíč a nebo jestli budete sbírat drahokamy na to, abyste si mohli zpřístupnit skin Hextech Annie.

Opětovný výběr

Je možné vyměnit tři úlomky kořisti za jednu trvalou kořist stejného typu, která se ti trvale zpřístupní. Je zaručeno, že dostanete kořist, kterou nemáte zpřístupněnou.

Vylepšování

Pomocí essencí je možné přeměnit svou kořist na trvalou.

Rozebírání

Svou kořist můžete přeměnit na essence, které je možné získat rozebráním úlomku. 


 

Rotating Queue 

Riot oznámil, že v příštím patchi by se mělo objevit Rotating Queue. Díky tomuto módu si budete moci zpětně zahrát módy jako Ultra Rapid Fire, Ascension, One for All apod. Rotating Queue by se vždy měl spustit v pátek večer a končit brzo ráno v pondělí.

Champion Mastery zde bude fungovat úplně stejně. Takže pokud se Vám bude dařit, tak zde také máte možnost získat kořist.

K ARAMu a Classic módu se tedy přidá i Rotating Queue. Riot by v nejbližší době dodat rozpis naplánovaných módů.

Narozdíl od minulého URFu Riot L4T3NCY oznámil, že by se neměla omezovat přístupnost všech šampionů, jakož tomu bylo naposled.

 

Autor: Sarmi; Zobrazeno: 4382x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář