{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

MLG Columbus 2016

Napsal Egii dne 04.04.2016 pro sekci CS:GO
Ani u nás nesmí chybět informace o Columbus 2016, kde bylo strašně moc překvapení z hlediska týmů. Přečti si o tom víc a přiuč se něco z pro-gamingu!

Ano, minulý týden probíhala velká celosvětová akce, kde se utkali proti sobě ti nejlepší! Mohli jsme tam potkat NiP, Luminosity, mousesports, FlipSid3, FaZe, Fnatic, SPLYCE, Liquid, EnVyUs, Astralis, Gambit, CLG, Na'Vi, Virtus.Pro, G2, Cloud9. Tento turnaj se připíše do historických turnajů ve hře Counter-Strike: Global Offensive, protože se tu objevil zatím největší prizepool a to 1 000 000 dolarů (23 766 000.000 CZK). První místo si odneslo 500 000 dolarů (11 883 000.000 CZK). Za takovou cenu si myslím, že si můžeme udělat prázdniny na Hawai. No, nebudeme snít a vrhneme se do toho turnaje!

Jak sem psal, tento turnaj očekával velké překvapení. Týmy daly všechno, co měly v sobě, aby si odnesly velkou odměnu. Tento turnaj byl major, takže jste si mohli nakoupit stickers (samolepky) týmů, vsázet je na určitý tým a díky tomu opět získat trofej do vaší sbírky. Systém trofejí byl jako vždycky. Od každýho určitýho bodu máte Bronze/Silver/Gold, Gold je nejvzácnější, takže jste museli mít co nejvíce bodů. Body jste získávali díky správnému tipu, který jste uhodli u zápasu.

Určitě jste očekávali, že tým Fnatic, který si nese titul Nejlepšího týmu na světě se objeví ve finále, ale realita je jiná. V Playoff se utkali spolu Na'vi vs NiP (2:0), Astralis vs Fnatic (2:0), Liquid vs CLG (2:0), Luminosity Gaming vs Virtus.pro (2:1). Nakonec se do finále dostali týmy Luminosity Gaming a proti nim se ukázal tým Na'vi. Brazilský tým Luminosity Gaming se moc neprojevoval z hlediska výkonu v turnajích. Ale začali Katowice, kde i tam se odehrálo finále s nimi proti Fnatic, ale Na'vi je tam pokořili a odnesli si výhru. Dne 3.4.2016 měli LG šanci jim to oplatit a to se jim povedlo. První mapa se hrála de_mirage, kde se to protáhlo až do prodloužení, ale LG pokořilo Na'vi. Začala druhá mapa a to de_overpass, kde jednoznačně vyhrálo LG 16:2 a vyhrálo celkově 2:0 na mapy. Hráči FalleN a coldzera ukázali neuvěřitelný výkon. Na to, že nikdo o nich nic nevěděl a najednou takový tituly. Klobouk dolu pro tým Luminosity Gaming a hlavně pro tyto dva hráče! 

Dodatky k DreamHack Malmö:
* Tým Fnatic se neukáže na tomto turnaji z důvodu zraněné ruky, kterou měl hráč olofmeister ještě i zde na MLG.
* Hráč GuardiaN se nejspíše neukáže v tomto turnaji z důvodu zraněného zápěstí.
* Tento turnaj můžete taky sledovat v televizi na kanále Prima C()()l.
*
Datum odehrání: 12.4.2016 - 17.4.2016
* První místo si odnese 100 000 dolarů (2 376 600.000 CZK). 
Prizepool je až 250 000 dolarů (5 941 500.000 CZK).
* Utkají se zde: G2, NiP, EnVyUs, Luminosity Gaming, Astralis, Virtus.pro, Na'Vi, FaZe, Liquid, Tempo Storm, CLG, TyLoo, CSGL, Mousesports, Ancient, dignitas.

Koho jste vy tipovali za výherce? Kdo jste si mysleli, že se probojuje až do finále? Napište nám Váš tip do komentářů!

Autor: Egii; Zobrazeno: 2425x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář