{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Zero officiálně v HellRaisers?

Napsal Egii dne 12.04.2016 pro sekci CS:GO
Jak jste si mohli i všimnout, hráč Zero hrál za tým HellRaisers, ale nebyl ještě officálně v sestavě. Nakonec už mu po dlouhé době přišla smlouva od manažéra HR a je v sestavě!

Jak jste si i na HLTV mohli všimnout, hráč Patrik "Zero" Žúdel měl do dnešního dne pozici stand-in v týmu HellRaisers. Ale jak sem napsal, dnešní den to všechno mění. Díky svým vynikajícím výkonům tento sedmnáctiletý slovenský talent dostal k podepsání smlouvu od manažera HellRaisers.

Zero se ve hře Counter-Strike proslavil hlavně v týmu nEophyte se kterým získal i titul MČR ve hře CS:GO. Když se ale jejich sestava rozpadla, tak začal streamovat a dal si pauzu. Nakonec dostal nabídku od Maďarského týmu Revolte. Nakonec když přestoupil až k Hellraisers, dokázali s ním zvítězit PGL EU Minoru a také CPH Games. Zažili i těžký neúspěchy, kde byli v kvalifikaci na MLG Columbus a na třetí rozhodující mapu je tým Liquid vyřadil.


Fotka od HellRaisers.pro

V sestavě tedy tentokrát zůstává poslední hráč a to je Richard "queztone" Strnátko, který je snad ve stejný pozici, jako byl právě Zero. Uvidíme, třeba bude dalším hráčem v sestavě. 

Vyjádření Patrika "Zero" Žúdela
Působím v týmu již asi 4 měsíce a za tu dobu jsme společně zažívali střídavě úspěchy i neúspěchy. Jsem rád, že se vedení se mnou rozhodlo podepsat smlouvu, ale to je teprve začátek. Přede mnou je spousta těžké práce, což je ale zároveň jediná věc, která stojí mezi mnou a dosažením mých cílů.

K této změně se i vyjádřil manažer HellRasers Maxim Bednarsky
Vždy je radost komentovat takovéto skvělé zprávy! Patrik je výborný kluk a nadějný hráč. Během několika posledních měsíců, které strávil v našem týmu, se projevil jako skvělý aimer a celkově jako dobrý hráč, na kterého je spolehnutí. Přívitejte prosím novou přicházející hvězdu evropského Counter-Striku!

Sestava týmu HellRaisers
Tomáš "oskar" Šťastný
Kirill "ANGE1" Karasiow
Martin "STYKO" Styk
Patrik "Zero" Žúdel
Richard "queztone" Strnátko (stand-in)

Autor: Egii; Zobrazeno: 2348x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář