{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Call of Duty mód nově v CS:GO sekci

Napsal Whoik dne 12.04.2016 pro sekci CS:GO
Titulek hovoří za všechno, nově vytvořený mód Call of Duty je připraven na první hráče. Pokud vás již omrzela klasická hra anebo rádi zkoušíte něco nového, určitě se nebojte navštíit tento nově spuštěný server.

Mód Call of Duty je na Gamesites již dobře znám z klasické 1.6ky, no my jsme se rozhodli, že fanouškům této úpravy nabídneme možnost si jej zahrát i v nové formě na gočku. Úpravy jsou však natolik podobné, že kdo si oblíbil COD ve starém csku, určitě bude spokojen i s touto novou verzí. Pojďme si tedy tento mód představit, včetně názorné úkazky z natáčení Školy cska.

Základním principem tohoto módu je hraní za různé postavy s odlišnými schopnostmi a vlastnostmi. Postav je na výběr celkem velké množství. Základem je 9 postav, za které může hrát každý, pak jsme vybrali dvě postavy speciálně pro VIP a další 3 pro eVIP. Výběr postavy závisí čistě na vás a můžete se rozhodnout hned podle několika kritérií. Nejdříve se asi budete dívat na zbraň, protože každý má jinou, následuje různá rychlost, či různý počet HP. Některé postavy mají navíc speciální schopnosti jako rakety nebo házení nožů.

Popis postav si můžete prohlédnout po kliknutí zde: Popis postav

Abyste mohli svou postavu i dále vylepšovat, za zabíjení soupeřů získáváte XP, které můžete následně proměnit v lepší vlastnosti. Můžete si vybrat mezi čtyřmi - Ubírání více HP soupeřům, větší rychlost, více vlastních HP a větší životnost pro vaši vestu. Za každé dosažení nového levelu získáte kýžené XP a tím pádem i lepší vlastnosti.

IP SERVERU: 82.208.17.102:27056

Další nedílnou součástí COD módu jsou itemy. Ty získáváte rovněž za zabití protihráče, nicméně nemůžete si je vybírat ale dostanete náhodně jeden z mnoha itemů. Některé vaší hře pomůžou, jiné vás mohou naopak ovlivnit negativně. Dále některé vyžadují spuštění, což provedete éčkem ve hře.

Soupis všech itemů a jejich vlastnosti najdete zde: Popis itemů

Aby pro vás hraní bylo co nejsnazší, je nutné si zapamatovat nebo nabindovat příkazy do chatu, kterými si jednak můžete otevřít menu nebo zobrazíte další potřebné informace.

/cod - otvori menu s možnostami + nastavenie (vypnut skiny, zvuk, menu atd.)
/drop - vyhodi vas item (lze take pomoci klavesy G)
/item - zobrazi popis itemu (co je item -> vec, vylepsenie...)
/class – zoznam vsetkych dostupnych classov
/classinfo – ukaze vlastnosti postav

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5274x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář