{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Akademie

Napsal Izmael dne 17.04.2016 pro sekci GS
Akademie je nedílnou organizací našeho portálu, která zde už nějaký ten rok funguje. Pokračujte ve čtení článku a dozvíte se nejdůležitější informace spojené s akademií.

Vážení čtenáři,
v tomto článku se dočtete o nejdůležítějších informacích týkajících se akademie.

Akademie je organizace sdružující hráče, kteří nahlašují hříšníky (co porušují pravidla na serverech) na fórum. Při úspěšných nahlášeních, což znamená, že za nahlášení akademika je hříšník zabanován, získává body, které potřebuje pro úspěšné dokončení akademie. |
Akademie vznikla před několika lety a první hra, které se akademie týkala, byl Counter-Strike 1.6, zanedlouho poté se akademie udělala i na dalších třech hrách, což jsou Counter-Strike:Global Offensive, GTA a Minecraft.

K čemu akademie slouží?
Akademie slouží především jako příprava hráčů na budoucí adminy. Je dobrá v tom, že pokud nesplňujete podmínky, které nelze splnit během několika dnů/týdnů, což je například věk, tak projitím akademie se tato podmínka ruší.
Při přijetí do akademie získáváte rovněž mnoho zajímavých výhod, což je ikonka na Teamspeaku, roomka, která slouží pouze pro akademiky i titul na fóru.

Counter-Strike 1.6, Counter-Strike:Global Offensive a Minecraft akademie
Chcete-li se stát akademikem, musíte splňovat několik základních podmínek - mít zakoupenou originální hru na steamu, mít slušné chování ve hře i na fóru a musíte být aktivní v sekci, ve které chcete být akademikem, při splnění těchto podmínek požádáte žádost o akademika do příslušné sekce na fóru a samozřejmě podle vzoru.
Po přijetí začínáte nahlašovat hříšníky ze sekce, na kterou jste se hlásili, do sekce Porušení pravidel a v případě, že vaše nahlašování je úspěšné, což znamená, že je hříšník zabanován pověřeným PP adminem, získáváte body a po naplnění předem stanovených bodů získáváte titul pokročilého akademika, čímž úspěšně ukončujete akademii a můžete si zažádat o admin práva i přesto, že například nebudete splňovat minimální věk.
Samozřejmě i jako akademik musíte dodržovat veškerá pravidla hry, fóra - v případě porušování můžete být zbavení akademika či vám můžou být odebrány body, které jste nasbírali nahlašováním.
Jako akademik nemáte žádná práva ve hře, ani na fóru.

GTA akademie
V GTA sekci funguje akademie trochu jinak.
I zde musíte splňovat několik podmínek, pokud se chcete stát akademikem. Musíte mít nahráno alespoň 10 hodin a mít nějaké zkušenosti se hrou, avšak nemusíte mít zakoupenou originální hru.
Po přijetí do týmu akademiků se stáváte akademikem-začátečníkem a vaším úkolem je opět nahlašovat hráče, kteří porušují pravidla hry, na fórum do Porušení pravidel. Po nasbírání 20 bodů za nahlašování se stáváte pokročilým akademikem.
Když jste Pokročilý Akademik, máte vyšší šanci se dostat do admin týmu, nadále nahlašujete hříšníky na fórum, získáváte už základní práva na server a za dobře odvedenou práci můžete získat odměny ve hře.

Vedení akademie
Akademii vedou vybraní admini nebo HLSA. Jejich úkolem je starat se o nábor nových akademiků, dohlížet na ně, pořádat porady a další podobné povinnosti. V Counter-Strike 1.6 jsou ve vedoucích postech brutarys a Tommy58, v Counter-Strike:Global Offensive to jsou dominikkriz2323 a Ceco, ve hře Minecraft to je TheRsM1 a v GTA PrcoSk.

Veškeré další informace se můžete dočíst v sekci Akademie.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 5127x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář