{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #3

Napsal Izmael dne 30.04.2016 pro sekci GS
V tomto článku představujeme hrstku filmů, jejichž premiéru budete moci zhlédnout v květnu. Neváhejte a pokračujte ve čtení článku!


Vážení čtenáři,
měsíc květen je už za rohem a tudíž nadešel nejvyšší čas se dozvědět, jaké novinky z filmového průmyslu na nás v květnu čekají. Informujeme vás o některých filmech a nezapomeneme se ani zmínit o datu jejich premiéry. Pokračujte ve čtení a nezmeškejte premiéru.

Captain America: Občanská válka

Film Captain America: Občanská válka je zajímavějším a dospělejším sci-fi thrillerem ve srovnání s ostatními "marvelovkami". Světové mocnosti se rozhodnou vydat zákony, které by měly usměrnit superhrdinské aktivity. Tímto se samozřejmě někteří v Avengers nerozhodnou a rozdělí se tedy na 2 frakce, které mezi sebou budou bojovat, jak to dopadne? V hlavní roli uvidíme Chrise Evanse, Scarlett Johansson či Sebastiana Stana. Filmu režírovali bratři Anthony a Joe Russovi. Premiéry se dočkáme 5. května 2016.
                                                   Sousedi 2

Tento film je pokračováním komedie Sousedi. Manželé Mac a Kelly se rozhodli pořídit druhé dítě, ale ještě předtím se přestěhovat do většího domu. Chtějí prodat dům za rozumnou cenu, ale nejde to, protože do vedlejšího domu se nastěhovaly hlučné vysokoškolačky, které mají neustále večírky. Jak si s tím rodina poradí? Režisérem je Nicholas Stoller. Hlavní role obsadili velmi známí herci Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz a další.
Premiéra je stanovena na 12. května 2016.
                                                 Angry Birds

Všem známá hra Angry Birds byla zfilmována! Tato animovaná komedie nás zavede na ostrov plný šťastných ptáků, až na 3 výjimky, které tvoří skupinu outsiderů. Po čase na ostrov dorážejí zelená prasata a tato skupinka outsiderů zjišťuje, co mají prasata za lubem a zachraňují ostrov. Filmu režírovali Clay Kaytis a Fergal Reilly. V kinech film budeme moci zhlédnout taktéž 12. května 2016.

X-Men: Apokalypsa

Apocalypse, první a nejsilnější z mutantů světa, na počátku byl uctíván jako bůh. Po tisíci letech se probudil a je rozčarovaný z toho, že je svět zkažený, nikdo ho již neuctívá a není vše tak, jak má být. Rozhodne se, že očistí planetu a nastolí nový řád, avšak k tomu potřebuje pomocníky. Velmi brzo si pomocníky najde a osud lidstva tak visí na vlásku. Poslední šancí je skupinka mutantů označovaných jako X-Meni, kteří se Apocalypsovi postaví. Režie se ujal Bryan Singer. V hlavních rolích Oscar Isaac, Sophie Turner a mnoho dalších. Premiéra tohoto fantasy a dobrodružného filmu bude 19. května 2016.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3098x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář