{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tipovačka k MS v hokeji 2016

Napsal Smokeyy dne 02.05.2016 pro sekci GS
V článku, který vyšel včera jsme si něco napsali o letošní Tipovačce. V této novince si řekneme jak bude Tipovačka pro tento rok vypadat. Je prakticky stejná jako loni, až na upravené ocenění. V Tipovačce tipujete správné výsledky, střelce a celkové výsledky šampionátu.

Tak jako posledních 6 let je v našem foru založena sekce věnována přímo naší Tipovačce. Tam můžete hádat, tipovat a trefovat umístění, výsledky a střelce. V tété sekci budou vypisovány topicy pro každý hrací den pěkně postupně, takže budete moci reagovat na změny v sestavách.

Po každém dni vám budou body spočítány a uvidíte tak, jak si vedete v porovnání s ostatními. Zároveň vám vaše tipy dodají náboj ke sledování méně zajímavých duelů, protože můžete fandit právě vašemu střelci a doufat, že se prosadí váš tým.

Jelikož na vypisování soupisek zde místo není, odkážeme vás ZDE, kde v levém sloupci máte na výběr soupisky jednotlivých týmů. Ty ještě nejsou konečné, tak pečlivě vybírejte.

 

Systém Tipovačky

1. - Tipování na celkové výsledky MS 2016 (do zahájení MS)

Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 15 bodů, tipnutí jednoho týmu správně 4 body)
Sestupující týmy [2 nejhorší týmy] (5 bodů, jeden tým 2 body)
Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
Nejlepší hráč turnaje dle kanadského bodování (7 bodů)
Jak daleko dojde Česká republika (3 body)
Jak daleko dojde Slovensko (3 body)

2. - Základní skupiny (do zahájení MS)

Tipnutí přesného pořadí na konci skupiny (10 bodů)
Tipnutí přesného umístění daného týmu (1 bod)

3. - Postupné tipování

Po skončení jednoho hracího dne, automaticky začne tipování na nový. Každému dni bude přiřazen 1 topic v dané sekci. Zápasy budou vypsány v jednotlivých topicích.

Tipovat se bude každý hrací den -

Přesný výsledek zápasu [5 bodů]
3 střelci z každého zápasu [1 bod za každého, 5 bodů za všechny správně]
Uhodnutí vítěze utkání [1 bod]

Jak bude váš každodenní tip vypadat?

Usa - Rusko 3:0

Craig Smith
Justin Faulk
Paul Stastny

 

 

Ocenění

Za nejvíce bodů v celé tipovačce výherce dostane ikonku na TeamSpeak, kterou bude mít jenom on. Dále za každý hrací den, hráč co tipne a tím získá nejvíce bodů za den, dostane jeden bod do naší tabulky s turnajemi. Další ocenění bude upřesněno po skončení tipovačky. 

 

Shrnutí

Vše probíhá TADY ve foru (jinak úplně nahoře, páté zvrchu), kam budete psát své příspěvky s vašimi tipy. Pořadí a správné výsledky se budou zapisovat TADY. Pokud budete mít nějaké protesty, připomínky nebo cokoliv, směrujte je do fora. Další informace týkající se Gamesites a Mistrovství světa najdete ZDE.

Přejeme vám hodně štěstí a věříme v napínavé bitvy až do konce.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář