{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

VIP na CS:GO SurfRPG!

Napsal DarkMouse dne 07.05.2016 pro sekci CS:GO
Už je to tady! SurfRPG na sekci CS:GO se dočkal svého vlastního VIP. Více informací o této novince a o celkových změnách na serveru se dočtete v tomto článku!

Zdravíme všechny hráče a hráčky, adminy a administrátorky a všechny ostatní u další novinky, která se týká CS:GO sekce. Tentokrát se spolu vydáme na server, který spadal pod nejúspěšnější ze serverů z této sekce... na Surf-RPG! Dozvíte se zde nejen co bylo, ale i co je nového na tomto serveru, protože ke dni 6.5.2016 byl na serveru oficiálně spuštěn VIP systém. Tento systém nepřinesl mnoho změn, ale i některé z těchto změn skutečně stojí za to!

Server si prošel změnami, které již byly nutné. Hlavní změnou je tedy spuštění VIP systém, do kterého spadají i některé doplňkové změny, které jsou spíš na styl a krásu. Avšak to není vše! Díky některým změnám můžete vyhrávat ještě líp, než jste to dělali do teď! Ale konec odcházení od tématu, pojďme si projít slíbené VIP, které má přibližně 15 výhod nad ostatními hráči.

 

 První výhodou je nový VZHLED HRÁČE, díky kterému vás již nikdo nepřehlédne a budete vypadat jako skutečný predátor!

Další z výhod je jedna spíše designová... díky VIP si také můžete vybrat TRAIL či AURU, díky které vás také ostatní hráči nepřehlédnou.

Jedna z dalších maličkostí je příkaz /VIPS, který po napsání do chatu vypíše veškeré veškeré VIP hráče přítomné na serveru, mezi kterými můžete být také!

Určitě se i vám občas stává, že server je plný a vy se na něj nemůžete dostat... jedna z výhod zajišťuje to, že budete mít na serveru REZERVOVANÝ SLOT!

Nejen příkazem /vips můžete vyniknout, vyniknete i díky tagu [VIP] před jménem v chatu a v tabulce se skóre!

Některým z nás se určitě stala i jedna nepříjemnější situace... dostali jsme dlouhý ban a nechce se nám čekat... VIP má PRÁVO NA ODBANOVÁNÍ (výměnou za VIP)

Teď již jedna z opravdu velikých výhod! VIP může mít AWP, které obyčejní hráči mít nemohou. Díky AWP můžete zabíjet hráče i na 1 ránu!

Nejen AWP je věcí, která z vás může udělat boha, místo AWP si můžete vybrat TASER, který také zabije hráče na 1 ránu.

♣ Další z výhod vám také může zajistit větší šanci na zabíjení nepřátel. Jako VIP hráč můžete používat VIP vylepšení, těmito vylepšeními jsou RYCHLOST, NOFALL DAMAGE a REGENERACE ARMORU!

Toto je jen nejstručnější výčet ze všech výhod, které mohou s každým updatem přibývat a toto je teprve začátek! Chcete vidět sami co vše VIP dokáže a jaké má výhody? Neváhej a aktivuj si ho!

>>> AKTIVACE VIP NAVŽDY <<<

 

Nyní ke změnám na serveru... v pluginu se upravily drobné překlepy a přidalo se pár opatření, které zredukují možnost lagování či padání serveru. Tuto změnu hráči moc nepocítí, avšak změnu map packu a rotace map již určitě ano... na server byl nahrán nový map pack, který se skládá ze 17 map. Bohužel se některé změny dotkly server natolik, že server musel být restartován a proběhl zde wipe, který smazal veškeré lvly všech, takže se hraje naprosto od začátku. Tímto wipem server prošel 6.5.2016 přibližně ve 23:00. Z wipu pro vás vyplývá jedno... na serveru již nehrají vysoké lvly a nyní má šanci úplně každý!

Nechce se ti hrát tak dlouho a chceš být dobrý hned? Neváhej a aktivuj si kredity, které ti jistě do startu pomohou. Pro aktivaci napiš ve hře /kredity!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář