{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Support

Napsal Izmael dne 21.05.2016 pro sekci GS
Po minulém článku, který pojednával o akademii, jsem se rozhodl napsat něco o další důležité organizaci u nás na portálu, nemůže to být nic jiného než právě Support. K čemu slouží? Jak jej mohu kontaktovat? Pokračujte ve čtení a vše důležité se dozvíte.

 

Support je organizace, jejíž úkolem je odpovídat hráčům na jejich nejrůznější dotazy, pomáhat řešit technické problémy, ale i vytvářet různé návody/tutoriály. Support byl založen na Gamesites před několika lety a to někdějším šerifem ClieRem. Dnes funguje už v 7 oblastech, jmenovitě: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike:Global Offensive, Minecraft, Grand Theft Auto, VIP, League of Legends a Počítače.

Jak kontaktovat Support?
Pokud-li máte nějaký dotaz, technický problém ve hře, problém s počítačem nebo s VIP, většinou vám pomůže Support. Kontaktovat je můžete několika způsoby, buď na fóru v příslušné sekci, pomocí soukromé zprávy konkrétnímu členovi Supportu, ale i na TeamSpeaku (ts.gamesites.cz), kde jsou příslušné roomky, kam vstoupíte a hned, jak si vás všimne "Supporťák", přijde za vámi a pokusí se vám zodpovědět na vámi připravený dotaz.
V případě problémů s VIP nás můžete kontaktovat za pomocí e-mailu ([email protected]), kde vám rovněž bude během několika dnů zodpovězeno.

Využít však můžete i tutoriály/návody, abyste si ušetřili čas a nemuseli se ptát. V každé příslušné sekci hry najdete v sekci Tutoriály nejrůznější návody, které jsou slušně zpracovány a vysvětleny i pro začátečníky.

Vedení Supportu
Vedoucím celého Supportu (všech okruhů) je Khertys, který má na starost nábor Kapitánů, případně řeší i stížnosti na Kapitány.
Kapitáni jsou zpravidla nejzkušenější ze svého okruhu, takže řeší složité problémy či dotazy, přijímají nové členy do Supportu, řeší stížnosti na své členy a podobně. V Counter-Strike 1.6 to jsou Spon.Erko a Karmik66, v Minecraftu TheRsM, v GTA Ondross, v CS:GO Neznamy, v oblasti počítačů jsou Letec29 a Jabko, ve hře LOL to je Sarmi a nakonec ve VIP Supportu to jsou Lulka a Kavik444.

Jak se stát členem Support týmu?
Jestliže se vyznáte v oboru, kde chcete být Support členem, můžete podat přihlášku v příslušné sekci (ZDE), kde se vám vyjádří kapitán s verdiktem.
Před podáním žádosti musíte splňovat všechny základní podmínky, které rovněž najdete v dané sekci, kde podáváte žádost.
Pokud vás pozve kapitán na pohovor, ten se odehrává většinou na našem TeamSpeaku, takže musíte mít funkční mikrofón, tam pak musíte projít testem, který ověří vaše znalosti z daného oboru.
POZOR! Support členem se může stát každý, nemusíte být adminem, akademikem, a podobně.

Odměny
Jako Support člen můžete být odměněni za dobrou, vzornou práci. Například Supportem Měsíce (získáte i dočasnou krásnou ikonku na TS), ale taky i VIP ve hře, TS či na webu.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 4831x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář