{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nedělní Texaská Výzva [22.5. 18:05]

Napsal Whoik dne 22.05.2016 pro sekci GS
Opět slunečná neděle nám přináší další ze série pokerových turnajů. Dnes v tradičním začátku 18:05 si zahrajeme pokerový turnaj v herně pokerstars a účast je zcela zdarma. návod v článku.

Turnaj se odehraje v našem pokerovém klubu v herně Pokerstars. Návod jak se do něj dostat naleznete níže, včetně podrobností k turnaji, který se odehraje 12.5. v 18:05. Těšíme se na vaši účast.

Hrát se bude v pokerové herně Pokerstars v našem klubu Gamesites.cz. Hra je kompletně zdarma. Návod krok po kroku:

1. Stažení pokerového klienta - Klik zde - www.pokerstars.net/client/download/

2. Registrace - Zadáte své údaje, ať už pravé nebo ne, to je pouze na vás. Důležité je hlavně uživatelské jméno, pod kterým budete na Pokerstars prezentováni.

3. Vstup do klubu Gamesites.cz - Vaše pokerstars bude vypadat podobně, jako na screenu, pak stačí kliknout na Home games a následně "Přidat se k poker klubu.

Nově -

Po kliknutí vám vyskočí podokýnko, kam zadáte údaje našeho Pokerového klubu. Ty jsou:

ID Klubu: 446178
Zvací kód: gamesites
Vaše jméno: Váš nick

Pak nezbývá než čekat až vás administrátor klubu potvrdí a můžete plnohodnotně využívat nabídky her v klubu.

Spousta lidí je již v klubu registrovaná, no někteří, kteří tam byli, ji budou muset provést znovu z důvodu přeplnění maximálního počtu míst. Nyní by to již neměl být problém.

4. První hra - Po registraci vám Pokerstars dá na účet 1000 hracích žetonů. Které když je prohrajete, budou vám třikrát do hodiny doplněny. Pokud se registrujete rovnou před turnajem, musíte nejprve usednout na některý ze stolů v klubu (Fun Rozehry) a 1000 hracích peněz se vám připíše na účet a můžete se tak registrovat do turnaje.

5. Registrace do turnaje - V klubu v záložce Rozpis naleznete plánované turnaje, po rozkliknutí stačí vlevo dole zmáčknout "Registrovat". Vklad do turnaje je minimální, proto se nemusíte bát, že byste přišli o své žetony. Registrace je možná maximálně 10 minut po startu turnaje.

Nikdy se neregistrujte do turnaje, pokud si nebudete jisti, že ho budete moci hrát. Raději s registrací vyčkejte 15 minut před začátkem, než se hlásit den dopředu. Pokud se na turnaj nedostavíte dvakrát, budete z klubu bezpodmínečně vyloučeni.

6. Průběh turnaje - Hraje se v šesti lidech na stole, základní stack (stav žetonů) je 3 000 a blindy se mění po pěti minutách. Při vyšším počtu účastníků se mohou hodnoty korigovat.

TURNAJ začíná v 18:05

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2272x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář