{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dark Tigers opět s CS:GO sekcí?

Napsal Egii dne 26.05.2016 pro sekci CS:GO
Český tým Dark Tigers se ocitl měsíc bez CS:GO sekce, protože se jim stal menší fail se starou sestavou

Před měsícem Dark Tigers oznámil příchod nové sestavy hry CS:GO pod jejich křídla. Po několika dnech se stal menší fail, kde se jim rozpustila parta a tím pádem museli bohužel opustit i Dark Tigers. Kapitán Tomáš "teckoo" Koširer napsal o tom vyjádření, který uvidíte níže.

Dne 24.5.2016 Dark Tigers officiálně zveřejnil novou sestavu. Sestava se skládá z bývalého týmu eXHAUSTED, kde je kapitánem Juraj "Nelv1" Minár. Když ještě hráli za eXHAUSTED, mohli jsme je vidět na Y-Games, kde se dostali na 9. místo. Do budoucna je můžeme uvidět na KoA-Lan v Liptovském Mikuláši, která bude 17.6. - 19.6. 

Vyjádření manažera Jakuba "Defaultzz" Nováka:

"Za poslední dobu jsem sledoval pár méně známých týmů, které měli zájem hájit barvy Dark Tigers. Všem bych chtěl poděkovat a věřím, že se tu najde spousta neznámých týmů, které můžou překvapit, proto jsem vsadil na méně zkušené hráče s velkou motivací a potenciálem patřit mezi špičku československé scény.

Doposud je bylo možné vidět hrát pod názvem "eXHAUSTED". V týmu panuje velice přátelská atmosféra, o které jsem se mohl sám přesvědčit a která je spolu s přístupem jednotlivých hráčů důležitým faktorem správně fungujícího týmu. Klukům se už podařilo uhrát pár lepších výsledků s lepšími celky. Proto věřím, že se jim bude s jejich přístupem dařit a dokáží se probojovat tam, kam chtějí."

Vyjádření kapitána Juraje "Nelv1" Minára: 

"Skladáme sa z kvalitných hráčov a máme už aj nejaké úspechy, či už hladíme na mčr klasifikáciu, alebo sa môžme pozrieť aj na najväčší lan turnaj na Slovensku, Y-Games, kde sme zaujali deviate miesto. Hrávame rôzne online turnaje a najbližší lan turnaj, kde nás môžete stretnúť, bude KoA-lan v Liptovskom Mikuláši, ktorá sa udeje 17.-19.6. Ambície máme vysoké, momentálne by sme sa chceli dostať na Majstrovstvá Českej Republiky v počítačových hrách, kde by sme chceli uchmatnuť aj nejakú tú medajlu.

Chcel by som poďakovať aj manažérovi tímu Dark Tigers, ktorým je Michal "Hurvajs" Hrdlička, za ponúknutú šancu a dôveru v našu päťku. Dohoda prebehla vynikajúco, som nadmieru spokojný aj so spoluprácou a samozrejme nemôžme zabudnúť ani na Jakuba "Defaultzz" Nováka, ktorý sa nás snaží dohnať k lepším výsledkom a snaží sa nás dotiahnuť čo najďalej. Rád by som poďakoval aj všetkým prajníkom, tak aj neprajníkom, za ich ohlasy a dúfam, že nás budete podporovať dlho a organizácia, do ktorej teraz vstupujeme sa dostane aj medzi najlepšie európske tímy a dosiahneme to spolu ďaleko. "

CS:GO Sestava Dark Tigers:

 Juraj "Nelv1" Minár
 Erik "Rufusko" Mráz
 Martin "MAXX." Smolár
 Max "SHOCK" Kvapil
 Peter "wEAMO" Rauch

 Jakub "Defaultzz" Novák - manažer

Zdroj: Dark Tigers

Autor: Egii; Zobrazeno: 3724x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář