{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #4

Napsal Izmael dne 29.05.2016 pro sekci GS
I v červnu budete moci zhlédnout několik zajímavých novinek z filmového průmyslu, čtěte dál, abyste nepřišli o nejdůležitější informace!


Vážení čtenáři,
představujeme vám další díl Filmových novinek, kde se dozvíte, jaké filmy náš čekají v červnovém měsíci, dále se dočtete o jejich datu premiéry a dalších informacích!

Warcraft

Nejočekavánějším filmem tohoto roku je Warcraft. Prémiéra amerického fantasy filmu, který byl vytvořen podle motivů hry World of Warcraft, proběhne 9. června 2016. Děj se bude odehrávat ve světě Azeroth, kde uvidíme spory mezi Hordy a Aliancí a spoustu dalšího. Režisérem je Duncan Jones a v hlavní roli se usadili herci Dominic Cooper, Travis Fimmel nebo Paula Patton.

V zajetí démonů 2

Tento film je pokračováním celosvětově úspěšného filmu V zajetí démonů. Manželský pár odcestuje do Enfieldu v severní části Londýna, kde bude vyšetřovat hrůzostrašný případ abnormálních aktivit. Pokusí se pomoct osamělé matce se čtyřmi dětmi, u nichž straší duchové. Jak to dopadne?
Jako v prvním díle, tak se i v tomto režie ujal známý režisér James Wan. Ve filmu hrají herci Vera Farmiga, Patrick Wilson a další.
Premiéra je naplánována opět na 9. června 2016.


Hledá se Dory

Jedná se o animovaný film od tvůrců legendárního animáku Hledá se Nemo. Tentokrát se však bude pojednávat o modré rybce Dory, která žije v korálových útesech s Marlinem a Nemem a z ničeho nic si vzpomene, že má rodiče, chce je najít a vydá se s Marlinem a Nemem napříč oceánem. Přitom zažije mnoho dobrodružství a najde si další nové přátelé. Andrew Stanon režíroval i tomuto filmu, protože se očekává, že bude mít obrovský úspěch. Premiéry se dočkáme 16. června 2016.

Hra peněz

Napínavý thriller se bude točit okolo moderátora, který radí lidem, do čeho mají investovat a jeho producentkou. Oba se ocitají v nepříjemné situaci, když jejich pořad převezme rozzlobený finančník, který přišel o majetek a musí se ho zbavit. Co se bude dít? Vše se dozvíte po shlédnutí filmu.
Režie se ujala Jodie Foster. V hlavních rolích uvidíte Julii Roberts a George Clooneyho. Nezmeškejte preiméru taktéž 16. června 2016.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 2979x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář