{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Revoluce v naší CS 1.6 sekci

Napsal Whoik dne 02.06.2016 pro sekci CS 1.6
Dnešním dnem začala menší revoluce v naší CS 1.6 sekci. Netýká se ani tak běžných hráčů, jako spíše adminů a případných žadatelů o práva. Více se dozvíte v článku.

Již dlouho se nic podstatného v naší CS 1.6 sekci neudálo. Ale to neznamená, že ji necháváme ležet ladem. Právě naopak. Stále je tahounem Gamesites a i když se gočko tlačí stále víc a víc do popředí, věříme, že se 1.6ka ještě nějakou dobu udrží a vy budete i nadále rádi hrát na našich serverech. A my se vám v tom snažíme pomoct, jak to jenom jde.

Dnešní novinka se tak týká těch z vás, kteří mají ambice dostat se mezi administrátory na našich serverech. Systém HLSA, který byl doposud, se stal již nedostatečným, a proto jsme sáhli ke změně. Zároveň se změnou systému HLSA přichází novinka v nabírání adminů. Těch je stále spousta a velice si vážíme jejich snahy a aktivity. A aktivita je momentálně to nejdůležitější, co nám noví admini mohou přinést.

Nový systém nabírání adminů tak tkví hlavně v tom, že admin již neobdrží práva pouze na jednu kategorii serverů, nýbrž na všechny CS 1.6 servery mimo Jailbreak. Ten je natolik specifický a je nutné znát speciální pravidla, proto zůstává zvlášť. Samozřejmě je jen na vás, kde budete hrát a kde budete strážit servery před nezbedníky. Pokud budete hrát aktivně a prokážete potřebné schopnosti, rádi vás mezi námi přivítáme.

Tím prvním krokem je podat si žádost do fora ZDE. Samozřejmě si nejprve musíte pročíst podmínky pro přijetí, ušetříte tím čas jak sobě, tak i nám. V dalším kroku přichází další změna. Jak jsem již psal, nyní nemá každá sekce svého HLSA, ale je jich hned několik společných pro celou 1.6ku. Proto jestli jste doposud byli zvyklí třeba na Kofolu pouze u knife serverů, nyní se o vás může postarat pokud půjde i třeba o zombie. Samozřejmě jistá specializace jim zůstává, neboť některé sekce mají svá specifika.

Pokud si vás HLSA proklepne, nezbývá než se domluvit na pohovoru na našem Teamspeaku a pokud úspěšně projdete, HLSA vás okamžitě nahodí. Což je další jeho nová pravomoc. Seznam HLSA, kteří se o vás budou starat najdete opět v našem foru ZDE.

Přejeme hodně štěstí všem novým žadatelům a těšíme se na vás v našem kolektivu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4718x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář