{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Razer Rising Star Series

Napsal Egii dne 06.06.2016 pro sekci CS:GO
Razer Rising Star Series je evropský CS:GO turnaj, kde je hlavním partnerem herní značka Razer.

Jedná se o evropský turnaj, kde se utkají hráči o celkovou dotaci 20 000$. Slovenská organizace eSuba se tohoto turnaje zúčastní a můžeme se těšit na jejich zápasy, kde bohužel už v některých prohráli a taky remízovali. Můžeme tu vidět týmy CSGL, ALTERNATE aTTaX, Space Soldiers, PENTA, Orbit, LDLC, HeyGuys, PRIDE, Escape, DenDD, Bpro, eSuba, CPH Wolves, AGG, Iwku, PLAYZONE. Všechny zápasy se odehrávají BO2 (Best of two maps). 

 

eSuba má za sebou už několik zápasů. Dnes odehráli zápas proti Space Soldiers, kde se nemohl zúčastnit rdO z osobních důvodů a zastoupil ho hráč blade z eEriness. Zápas eSuba vs Space Soldiers dopadl velice špatně. Na mapě de_cbble tým Space Soldiers zvítězil 16:8 a na druhé mapě eSuba dokázala vyhrát pouze 2 kola a Space Soldiers si odnesl tři body do tabulky.

Dnes se také odehrál zápas eSuba vs PLAYZONE, kde rdO byl opět nedostupný a zaskočil ho hráč BLUEE. První mapa de_mirage se hrála až do prodloužení, kde nakonec eSuba vyhrála 22:20. Druhá mapa de_cache si PLAYZONE lehce poradil s eSubou a PLAYZONE vyhrává 16:9. Oba dva týmy si odnáší z tohoto zápasu jeden bod do tabulky.

Dnes se utká eSuba proti PENTA eSports v 20:00. Na koho si tipujete? Také si můžete vsadit skiny na csgolounge, kde jsou vyšší procenta u týmu PENTA. 

Sestava týmu eSuby - benq1, HenkkyG, MonttY,  fredi, BLUEE.
Sestava týmu PENTA - kRYSTAL, tahsiN, loWel, mikeS, TBA (náhradník)

Výhra:
1. místo - $10,000
2. místo - $5,000
3. místo - $3,000
4. místo - $2,000

Autor: Egii; Zobrazeno: 2979x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář